Αγριόχοιρος

https://www.woodlandtrust.org.uk/trees-woods-and-wildlife/animals/mammals/wild-boar/
Ορίστε μερικά στοιχεία για UK..Ουσιαστικά λέει πως είχαν εξαφανιστεί πλήρως. Εισήχθησαν σε φαρμες απο οπου ξεφυγαν η ελευθερωθηκαν παράνομα και τώρα ξεπερνάνε τις 2500.
Σε μια χώρα όπου οι Πάντες βιντεοσκοπούν τα Πάντα ,
δεν υπάρχει ούτε ένα μικρό βιντεάκι(έστω μιά φωτογραφία) να δείχνει τα έρμα γουρουνάκια μέσα στο Η.Β.
θα μου επιτρέψεις να έχω τις αμφιβολίες μου για την εν λόγω σελίδα.

Σε μια χώρα όπου οι Πάντες βιντεοσκοπούν τα Πάντα ,
δεν υπάρχει ούτε ένα μικρό βιντεάκι(έστω μιά φωτογραφία) να δείχνει τα έρμα γουρουνάκια μέσα στο Η.Β.
θα μου επιτρέψεις να έχω τις αμφιβολίες μου για την εν λόγω σελίδα.
Μπορείς να έχεις ότι θέλεις φίλε μου. Για τα βρετανικά γουρούνια θα χαλαστουμε? Εδώ μας καίνε, τα δικά μας. Τα οποία μακάρι να αυξάνονται και να πληθαίνουν ακατάπαυστα...

Μπορείς να έχεις ότι θέλεις φίλε μου. Για τα βρετανικά γουρούνια θα χαλαστουμε? Εδώ μας καίνε, τα δικά μας. Τα οποία μακάρι να αυξάνονται και να πληθαίνουν ακατάπαυστα...
Αλλού είναι η απορία μου.
Σε όλο τον κόσμο αυξάνονται και πληθύνονται,
εκεί δεν υπάρχει ρουθούνι;

Κάποιοι γνωστή οι οποία έχουν ένα pitbull, βρίσκονται αυτές τις μέρες στο χωριό . Τώρα ότι η προχθές το βράδυ στην αυλή του σπιτιού το ξεκοίλιασε ένα γουρούνι.

Και βγαίνουν οι πανίβλακες με μυαλό μπρόκολο και γράφουν , " αποδείξτε μας ότι υπάρχει υπερπληθυσμός αγριόχειρων στην Ελλάδα και ποια μελέτη το λέει αυτό "
Και βγαίνει τέρα καριόλα και λέει να μάθετε να μην τρέχετε στους επαρχιακούς δρόμους.
Ο άνθρωπος σκοτώθηκε , έμειναν 2 παιδάκια ορφανά και οι πανιβλακες ,ηλίθιο οικολόγοι του κώλου και του καναπέ , αυτές τις μπούρδες έχουν να γράψουν.

Και βγαίνουν οι πανίβλακες με μυαλό μπρόκολο και γράφουν , " αποδείξτε μας ότι υπάρχει υπερπληθυσμός αγριόχειρων στην Ελλάδα και ποια μελέτη το λέει αυτό "
Και βγαίνει τέρα καριόλα και λέει να μάθετε να μην τρέχετε στους επαρχιακούς δρόμους.
Ο άνθρωπος σκοτώθηκε , έμειναν 2 παιδάκια ορφανά και οι πανιβλακες ,ηλίθιο οικολόγοι του κώλου και του καναπέ , αυτές τις μπούρδες έχουν να γράψουν.
Όχι δεν έχει γουρούνια. Στην φαντασία μας είναι. Εκεί κοντά στο Πάσχα 3 διαφορετικά ατυχήματα έγιναν εδώ σε 4 μέρες.

Το νου σας στον δρομο. Με 40 χιλιόμετρα πήγαινα γυρνωντας από τα μελισσια και μου πετάχτηκαν στα 20 μέτρα και ισα που προλαβα....Και μετα στα παπαρια τους. Πηγαν πιο περα χαλαρα και τα εβγαλα και φωτογραφια και βιντεο!!! Screenshot_20250516_221420_Gallery.jpg15 μετρησα...

Το νου σας στον δρομο. Με 40 χιλιόμετρα πήγαινα γυρνωντας από τα μελισσια και μου πετάχτηκαν στα 20 μέτρα και ισα που προλαβα....Και μετα στα παπαρια τους. Πηγαν πιο περα χαλαρα και τα εβγαλα και φωτογραφια και βιντεο!!! View attachment 9737915 μετρησα...
Έχουν αρχίσει τα συνεργεία δίωξης;

Back