Πήγε κάνεις Μόδι σήμερα;
πήγε ένας δικός μου, δεν ήταν καλά. Το σκεφτόμουν και εγω για αύριο αλλά δεν αξίζει.Πήγε κάνεις Μόδι σήμερα;
Μπορει να ειναι ολα νομιμα , η εικονα αυτη ομως ειναι ασχημη.Κάτι από την Κύπρο.
Αν δεν κάνω λάθος, αν έχεις άδεια σε άλλο κράτος μέλος της ΕΕ απλά πληρώνεις και παίρνεις άδεια στη Ελλάδα. Δεν χρειάζονται εξετάσεις.Οι Ιταλοί που έρχονται και τους βγάζουν άδειες...έχουν δώσει πριν εξετάσεις για να μάθουν την ελληνική νομοθεσία και να αποκτήσουν κυνηγετική ικανότητα?
Εγώ όταν πάω εξωτερικό για κυνήγι έχω κάποιον δασικό μαζί μου...εδώ συμβαίνει κάτι αντίστοιχο ή αμολιουνται και κυνηγούν ανεξέλεγκτα?
Κατανοώ τις θυσίες στον βωμό του χρήματος προσοχή όμως μην μας καταντησετε Αλβανία
Γενικά είναι μεγάλο το μέρος και πολλά τα καρτέρια! Εγώ χθες πάντως σε απογευματινό στην Αμφίκλεια, είδα αρκετά πουλιά..Μια μερα που πηγα για κυνηγι σε ολη την εκει την περιοχη δεν ακουσα ουτε μιση τουφεκια.!! κυριολεκτικα ουτε μισή .
Και διαβαζω μετα εδω καποιον φιλο να λεει οτι ακουσε πολλες τουφεκιες σε αυτην την περιοχη.
Και λεω, μαλλον τις δικες μου ακουσε, αλλα παλι ηταν λιγοστες αυτες που εκανα...
Υπάρχουν διαφοροποιησεις στις ρυθμιστικές, και τις νομοθεσιες ανά χώρα...στην Ιταλία πχ έλεγαν πριν λίγες μέρες στις ειδήσεις με αφορμή κάτι απαγορευμένα ειδη που είχε χτυπήσει ο γιος του τράμπ , ότι στην Ιταλία απαγορεύεται να κυνηγήσεις αν δεν είσαι Ιταλός υπήκοος, δεν είναι τόσο απλό, στην Ελλάδα το κυνήγι είναι ελεύθερο, στο εξωτερικό όχι...αν πάω εγώ σε χώρα της ε.ε θα με πάνε συνοδεία για κυνήγι, εδώ δεν υπάρχει έλεγχος....μια χαρά γνωρίζει τη νομοθεσία ο ΈλληναςΑν δεν κάνω λάθος, αν έχεις άδεια σε άλλο κράτος μέλος της ΕΕ απλά πληρώνεις και παίρνεις άδεια στη Ελλάδα. Δεν χρειάζονται εξετάσεις.
Εδώ ο Έλληνας κυνηγός δεν γνωρίζει τη νομοθεσία...
Διαφοροποίησεις υπάρχουν και στο ΚΟΚ ανά χώρα, δεν δίνεις όμως εξετάσεις για άδεια οδήγησης στη κάθε μία. Απλά οφείλεις να γνωρίζεις, αλλιώς σε πιθανό έλεγχο θα υποστείς κυρώσεις. Το ανάλογο και στο κυνήγι!Υπάρχουν διαφοροποιησεις στις ρυθμιστικές, και τις νομοθεσιες ανά χώρα...στην Ιταλία πχ έλεγαν πριν λίγες μέρες στις ειδήσεις με αφορμή κάτι απαγορευμένα ειδη που είχε χτυπήσει ο γιος του τράμπ , ότι στην Ιταλία απαγορεύεται να κυνηγήσεις αν δεν είσαι Ιταλός υπήκοος, δεν είναι τόσο απλό, στην Ελλάδα το κυνήγι είναι ελεύθερο, στο εξωτερικό όχι...αν πάω εγώ σε χώρα της ε.ε θα με πάνε συνοδεία για κυνήγι, εδώ δεν υπάρχει έλεγχος....μια χαρά γνωρίζει τη νομοθεσία ο Έλληνας
Αυτό σου λέω....εγώ αν πάω εξωτερικό να κυνηγήσω ο δασικός θα με πάει από το χεράκι και θα μου λέει αυτό επιτρέπεται αυτό όχι...Διαφοροποίησεις υπάρχουν και στο ΚΟΚ ανά χώρα, δεν δίνεις όμως εξετάσεις για άδεια οδήγησης στη κάθε μία. Απλά οφείλεις να γνωρίζεις, αλλιώς σε πιθανό έλεγχο θα υποστείς κυρώσεις. Το ανάλογο και στο κυνήγι!
Στην Ελλάδα ΚΑΝΕΝΑΣ δεν διδάσκεται από ΚΑΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ την νομοθεσία περί θήρας!
Απλά δίνεις το γνωστό "ερωτηματολόγιο", που αν τα διαβάσουν ενα απόγευμα, τα περνάνε για πλάκα παιδάκια δημοτικού!
Το περίπολο της θηροφυλακης βγαίνει τσιμα τσιμα με τις υποχρεώσεις του, δεν θα τους παίρνει και απ' το χεράκι βόλτα!
Τώρα αν Θες εσύ μπορείς να παίρνεις συνοδεία τους Ιταλούς...
Δεν μιλω για το Μοδι εγω.Γενικά είναι μεγάλο το μέρος και πολλά τα καρτέρια! Εγώ χθες πάντως σε απογευματινό στην Αμφίκλεια, είδα αρκετά πουλιά..
Υγεια!Το κυνήγι τέρμα για φέτος τα μάζεψα ολλα από το αυτοκίνητο ...καθάρισμα στα όπλα τον Αύγουστο .. .και του χρόνου με υγεία σε όλους
Μιχάλη να πάω Ελληνοχώρι αύριο ή χαμένος κόπος?Αλλαγή καρτεριού σήμερα πιο χαμηλά λίγο πάνω από την εθνική οδό. Τα πουλιά σχεδόν ανύπαρκτα. Πάμε μάλλον για την τελευταία έξοδο αύριο. Υγιαίνετε
View attachment 95904