Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σήμερα κοντά στο Ναύπλιο υπήρξε μία μικρή κινητικότητα από τσίχλες. Έπαιξαν λίγα πουλιά μέχρι τις 9.00. Μετά στο περπατητό για πρώτη φορά φέτος σηκώσαμε τσίχλες μέσα στις πορτοκαλιές.
Είναι η δεύτερη φορά που χρησιμοποίησα αυτή τη χρονιά τα lambro tordo 32g και είμαι πολύ απογοητευμενος. Δε ξερω τι εντυπώσεις έχετε εσείς, αλλά εμένα όλες έφευγαν τραυματισμένες....
Λιγα που εχω ριξει,ουτε κρυο ουτε ζεστη.Δεν ενθουσιαστικα μαζι τους,σε αντιθεση με τα Α1 και τα Veloce που τα θεωρω πολυ ανωτερα.Ειδικα τα Veloce μου εχουν κατσει πολυ καλα!

Cheddite toro, lambro A1 speciale 32,Jordan κοκκινο 32gr απλά εξαιρετικά...
Δόξα τον Θεό από καλά τσιχλοφούσεκα έχει βρωμίσει ο τόπος...
Και αν υπήρχε κ μιά σταθερότητα από πλευράς κατασκευαστών θα ήταν ακόμα καλύτερα τα πράγματα....
Και δεν εννοώ μια αλλαγή πυριτιδας κλπ, γιατί αυτό αργά ή γρήγορα θα γίνει..
Αλλά να φροντίζουν ώστε να δίνει παρόμοια αποτελέσματα με το προηγούμενο που τις περισσότερες φορές σημειώνει εμπορική επιτυχία κ αποκτά αρκετούς υποστηρικτές....

Γιώργο σκέφτηκα να σε ακούσω και μετά από ένα κυριακάτικο περπατητό στην Αργολίδα με λιγοστά αποτελέσματα πρότεινα στην παρέα να δοκιμάσουμε τον 'Μπαρμπα Θωμά'. Τον 'Λεωνίδα' για να είμαι ειλικρινής τον φοβήθηκα λόγω στρατοπέδου. Δυστυχώς είχε τελειώσει η γουρουνοπούλα, αλλά μας αποζημίωσε με εξαιρετικότατο αρνάκι με δική του συνταγή στο φούρνο, σουτζουκάκια σμυρνέικα και γίδα κοκκινιστή. Δεν δοκιμάσαμε προβατίνα γιατί χορτάσαμε από τα μαγειρευτά.
Εξυπηρετικοί και πολύ γρήγοροι παρά τον κόσμο της Κυριακής, κάτι που είναι σημαντικό όταν πας κουρασμένος και πεινασμένος...
Για καποιο περιεργο λογο του τελειωνει νωρίς η γουρουνοπουλα.δεν εχω κατσει ποτε κ περναω πολλες φορες.θα κανονισω να παω καμια μερα με την οικογένειά

Για καποιο περιεργο λογο του τελειωνει νωρίς η γουρουνοπουλα.δεν εχω κατσει ποτε κ περναω πολλες φορες.θα κανονισω να παω καμια μερα με την οικογένειά
Moυ είπε αν θέλω άλλη φορά να παίρνω τηλέφωνο για να μου κρατάει.
Και κάτι ακόμη, όποιος το ψάξει να ξέρει ότι έχει αλλάξει όνομα και λέγεται πλέον "Λόγω Τιμής"

topic.
(αν και για μένα αυτό είναι σημαντικό κομάτι της εξόρμησης .big smile. )

Και αν υπήρχε κ μιά σταθερότητα από πλευράς κατασκευαστών θα ήταν ακόμα καλύτερα τα πράγματα....
Αυτό είναι το μείζον πρόβλημα της ελληνικής ( μόνο;; ) ;) αγοράς.
Μόλις βολευτείς κάτι, αλλάζει.

Last edited:
Δόξα τον Θεό από καλά τσιχλοφούσεκα έχει βρωμίσει ο τόπος...
Και δεν εννοώ μια αλλαγή πυριτιδας κλπ, γιατί αυτό αργά ή γρήγορα θα γίνει..
Αλλά να φροντίζουν ώστε να δίνει παρόμοια αποτελέσματα με το προηγούμενο που τις περισσότερες φορές σημειώνει εμπορική επιτυχία κ αποκτά αρκετούς υποστηρικτές....
Λαμπρό και ξέρω ψωμί 🥲

https://www.kynigesia.gr/kynigi/fterota/tsichla-i-gnorimi-agnosti/
Χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος...Κοπυ παστε ο Λ.Κ.....

Κατά τα άλλα ξεπαγιασα για να πάρω τα 4 από τα 6 που φανηκαν. Στον κοτσυφα άναψα τσιγάρο από την συγκίνηση όταν τον επιασα στα χέρια μου!!!

https://www.kynigesia.gr/kynigi/fterota/tsichla-i-gnorimi-agnosti/
Χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος...Κοπυ παστε ο Λ.Κ.....

Κατά τα άλλα ξεπαγιασα για να πάρω τα 4 από τα 6 που φανηκαν. Στον κοτσυφα άναψα τσιγάρο από την συγκίνηση όταν τον επιασα στα χέρια μου!!!
Μια χαρά είναι αυτά τα πουλιά για την κατάντια που έχουμε

Τα πουλιά ειχαν "απλώσει" αλλά έριξα τα σμπαράκια μου...
Και μια τσίχλα χαμένη που πήρε σκάγι, κρέμασε ποδι κ έγειρε χαμηλώνοντας χωρίς να μπορώ να δω που ακριβώς έπεσε (εκεί ναι το είπα, γιατί να μην έχω κ δευτερη βολή)....
Καλά ηταν, τουλάχιστον κ σήμερα ότι βάρεσα το ευχαριστήθηκα με το 1*....

Μακριά ούτε ζωγραφιστο.....μόνο Λαμπρο και nsi ,θα ρίχνω τίποτα αλλο
Μα πως κ ετσι ρε Ηλια?
Δεν είναι σταθερός η τα έχει πανακριβα?
Θυμάμαι παλια που εδώ μέσα έλεγαν τα καλυτερα...
Πάντως τα Phoenix 32γρ ν9 με granular που εριξα πέρσι ήταν ωραία...
Μέχρι το τέλος της σεζόν θα δω κ τα grand Prix 34γρ ν8 με Α1....

Καλησπέρα στην παρέα, Σάββατο Αργολίδα και δεν προλάβαμε γουρουνοπούλα, πήραμε όμως πολύ ωραία κοτόπουλα σούβλας. Κατά τ άλλα, καρτέρι το πρωί στα ξινά, αποτέλεσμα μηδέν. Μετά πήγαμε σ ένα μέρος που είχα δει στον χάρτη ότι περπατιεται και έριξα απίστευτο καμπάνι. Έπρεπε να είχα πάρει καμιά δεκαριά και πήρα 3 με το ζόρι. Ολες οι τουφεκιες πισω κ κάτω. Μην τα πολυλογώ, απολογισμός 2 άτομα, με πολυ περπάτημα, 10 χέρι. Τουλάχιστον βρήκαμε ένα σημείο για περπατητό στην Αργολίδα.

Status
Not open for further replies.
Back