Λιάκο άρχιζε να καθαρίζεις σιγά σιγά τοΠρεπει να μπει καμια τσιχλα επειγοντως γιατι δεν μας βλεπω καλα![]()
Λιάκο άρχιζε να καθαρίζεις σιγά σιγά τοΠρεπει να μπει καμια τσιχλα επειγοντως γιατι δεν μας βλεπω καλα![]()
μπραβο τασο εισαι ωραιοςΕίχα να παω απογευματινό από τις 12/01 κ μιάς που ηρθε ο Φλεβάρης(θυμήθηκα κ τα περσινά) είπα να κάνω την έξοδο μου...
05:10 είδα 5-6 πουλια εκτός βολής και πηρα..λιγη δυναμη για την συνέχεια...
Ωστόσο τα λεπτά κυλούσαν χωρίς να έχω δει τίποτα άλλο...
Ένας κότσυφας φάνηκε κ ηρθε κατά πανω μου, κ με το "μπαμ" (που ήταν κ επιτυχημένο)
δεν ήξερα προς τα που να στρίψω την μπούκα από το παλιοσιδερικό μου...
Να μου βγάλουν τα μάτια.......
Ευτυχώς είχα καθαρό μπροστά μου αλλά κ πισω που ήταν κάτι ελίτσες κ έτσι δεν χάθηκε χρόνος...
Βέβαια έφυγαν κ αρκετά πουλια ατουφεκιστα κ αυτο ειναι λογικό να συμβεί..
Στο τέλος κοίταξα την φυσιγγιοθηκη κ έλειπαν 20 φυσίγγια...
Δόξα τον Θεό καλά ήταν κ από κάθε άποψη...
Lambro tordo 32γρ ν8 τα οποία είχα να τα ρίξω απο το '16 κ σημερα τα πηγαν εξίσου καλά αν κ οι βολές ήταν σε..νορμαλ αποστάσεις κ το πόστο μου "ανοιχτό" δίνοντας μου την δυνατότητα να εντοπίζω από μακριά τα διερχόμενα πουλιά κ κατά συνέπεια να εχω κ μια όσο το δυνατόν "ψυχραιμη" σκοπευση...
![]()
Εγώ Αργολίδα λέω να πάω να περπατήσω σ ένα σημείο που έχω δει στο χάρτη. Το αναφέρω γτ είμαι καντεμης κ δεν θα έχει σίγουρα, να πάτε αλλούΑφηστε τα ποιηματα ρε σεις να δουμε που θα παμε το σκ
Για Όσκαρ!!!Για τσίχλες κίνησα γοργά
Κοντεύει μεσημέρι
Την Λίζα πιάνω απ' το λουρί
Τα λαμπρο στ άλλο χέρι
Και με το βήμα γρήγορο
Φτάνω ως το καρτέρι
Δένω το όπλο γρηγορα
Για να μην χάνω χρόνο
Αν θα αξίζει σκέφτομαι
Σε ολόκληρο τον δρόμο
Οι μαύρες εμφανίστηκαν
Μου παίρναν το καπέλο
Κοίτα να δεις που σήμερα
Κι άλλα φυσίγγια θέλω .
Ντουμπλεδες κάνω τακτικά
μεγάλη ευστοχία
Τα λαμπρο κόβουν μακριά
Μεγάλη επιτυχία
Και εκεί που σκέφτομαι όλο χαρά
Θα κάνω πανηγύρι
Ανάθεμα την για στιγμή
Χτυπάει το ξυπνητήρι
Απ' την ποιητική μου συλλογή "ξύπνα ταλαιπωρε να πας για δουλειά "![]()
![]()
Δυνατος !!! Μπραβο σουμιας και ειχα να παω μερεςςς για τσιχλονια ξεκινησα ενα απογευμαρινο καρτερακι απο της 5ωρα,,,2 περασανε εκτος βολης μετα μουγκααααα λεω ωχχχχ τον ρουφηξαμεεεεστης 6 παρα αρχηζουνε να αναιβενουνε 3 4 5 μαζι και αρχιζη το τουφεκιδηηηη μεχρι που νυχτωσε μπαινανε ψιλομενεςςςςς
τελικα κατι καναμεεεε εεε;;;
![]()
μπραβο... λες να ξεκινησουμε σιγα σιγα ??????μιας και ειχα να παω μερεςςς για τσιχλονια ξεκινησα ενα απογευμαρινο καρτερακι απο της 5ωρα,,,2 περασανε εκτος βολης μετα μουγκααααα λεω ωχχχχ τον ρουφηξαμεεεεστης 6 παρα αρχηζουνε να αναιβενουνε 3 4 5 μαζι και αρχιζη το τουφεκιδηηηη μεχρι που νυχτωσε μπαινανε ψιλομενεςςςςς
![]()
Εσένα πρέπει να σου δώσε το καρτέρι του ο Καραμαουνας,,,μιας και ειχα να παω μερεςςς για τσιχλονια ξεκινησα ενα απογευμαρινο καρτερακι απο της 5ωρα,,,2 περασανε εκτος βολης μετα μουγκααααα λεω ωχχχχ τον ρουφηξαμεεεεστης 6 παρα αρχηζουνε να αναιβενουνε 3 4 5 μαζι και αρχιζη το τουφεκιδηηηη μεχρι που νυχτωσε μπαινανε ψιλομενεςςςςς
![]()
Χιονοκότσυφας, turds torguatusΑπόψε είδα την κιχλιδα από κάτω. Καθόταν στην κορφή ενός κυπαρισσιου και το πλησίασα πολύ και έφυγε πάνω από το κεφάλι μου και το είδα καθαρά. Τεταρτη φορά που το συναντάω. Πρώτη στα έλατα πριν χρόνια, δεύτερη σε κυνήγι πέρδικας στα αλπικα , τριτη εδώ δίπλα στο χωριό το 17 με την Αριάδνη που πάγωσε το σύμπαν και σημερα...View attachment 95568
Ακριβώς! Από το 17 είχα να δω. Πάντα με πολύ χιόνι και πάντα πολυ ψηλά το έχω συναντήσει εκτός από σήμερα!Χιονοκότσυφας