Δεν υπαρχει ικανοποιηση στην ταβερνα ??... , τρωμε σε ταβερνες , και υπαρχει τζιρος , εκεινοι τα οικονομουν , και εμεις ξοδευομαστε χωρις ικανοποιηση
Δεν υπαρχει ικανοποιηση στην ταβερνα ??... , τρωμε σε ταβερνες , και υπαρχει τζιρος , εκεινοι τα οικονομουν , και εμεις ξοδευομαστε χωρις ικανοποιηση
υπαρχει , αλλα θα μπορουσε να ειναι στην γειτονια μας με την οικογενεια μας , και να γλυτωναμε τα αλλα εξοδαΔεν υπαρχει ικανοποιηση στην ταβερνα ??
Μπες φυλακή, να μη σε πιεζει ο χρόνος.....Ένα Σουκου έμεινα σπίτι και τα αποτελέσματα είναι εμφανή...
Δεν το ξανακάνω
Παρακαλώ πολυ, όχι τίτλους πονηρών ταινιών...ικανοποιηση στην ταβερνα
Μπράβο φιλλιπεΧθεσινή βολτουλα στο ίδιο μέρος "Βοιωτία" με την προηγούμενη εβδομάδα. Ζεστή πολύ αλλά και πολύ περπάτημα. Από κυνηγούς συναντήσαμε άλλα δύο ζευγάρια τα οποία έριξαν κι αυτοί αρκετές ντουφεκιες σε μερικά σημεία. Τσίχλες όσες και τις προηγούμενες φορές αλλά κοτσύφια είδα πιο πολλά. Παρέα με τον ανιψιό καθίσαμε για τις μαύρες. Πήραμε 4 από τις οποίες βρήκαμε τις 3. Από το πρωί έβαλα 9άρια του Ρουμελιώτη 32γρ και πραγματικά μέχρι που έφυγα ήταν "φωτιά". Τα πουλιά μέσα σε πουρνάρια και Σχοινά και λιγότερα σε ελιές. Βέβαια σε μερικές αγριελιές που είχαν καρπό πάνω και στο έδαφος είχε πιο πολλές. Για την ιστορία 19 στο χέρι από τα οποία τα 6 κοτσύφια, 2 ξερές άφαντες και 3 ξεπουπουλιασματαView attachment 95529. Το αντίτιμο βέβαια ήταν ένα 5ωρο περπατητο που σε συνδιασμό με την τόση ζέστη - λιωσαμε... Χαλάλι, χάνουμε και κάνα κιλό και καμιά τοξίνη.... Ούτως ή άλλως τελευταίος μήνας είναι, θα ξεκουραστούμε μετά.
Καλές βολτουλες παλικαροι και να περνάτε καλά.....
Και το κυριότερο: την απογοήτευση!και να γλυτωναμε τα αλλα εξοδα
Και η απογοήτευση στο παιχνίδι είναι. Την καλημέρα μου....Και το κυριότερο: την απογοήτευση!
Δεν ξέρω τι λέτε αλλά εμένα τα χέρια μου γίνονται κατακόκκινα, πολύ αίμα ρε γαμώτο.Εγω τις κυνηγάω στα ξινά και γίνονται τα χέρια μου πορτοκαλί.Μια φορά πήρα μια πράσινη που καθόταν σε κυπαρίσσι.Γενικα φέτος ξεβαφουν τα γαμοπουλα.
Στο σκατουλί να αρχίσεις να ανησυχείς...Εγω τις κυνηγάω στα ξινά και γίνονται τα χέρια μου πορτοκαλί.Μια φορά πήρα μια πράσινη που καθόταν σε κυπαρίσσι.Γενικα φέτος ξεβαφουν τα γαμοπουλα.
Φταίει και το Lambro το πορτοκαλίΕγω τις κυνηγάω στα ξινά και γίνονται τα χέρια μου πορτοκαλί.Μια φορά πήρα μια πράσινη που καθόταν σε κυπαρίσσι.Γενικα φέτος ξεβαφουν τα γαμοπουλα.
Σε δουλέψανε. Το απόλυτο μηδέν!Να πούμε και κάνα τσιχλονεο... Κυριακή τιθορεα - καλύβια το καρτέρι πως πήγε;;; έμαθα κάτι κινήθηκε!
Συμφωνώ φυσικά,δεν κυνηγάμε στις ΗΠΑ,στον Καναδά ή στη Ρωσσία.Όπως όμως έχω ξαναγράψει,το να πας μακριά π.χ. για φάσσες ΜΟΝΟΣ και να γυρνάς άκαρπος είναι ΠΟΛΥ δυσάρεστο...Και η απογοήτευση στο παιχνίδι είναι. Την καλημέρα μου....
Δεν σου έχει τύχει να αφήνουν από το στόμα υγρά απο τους καρπούς που έχουν φάει και να γίνονται τα χέρια σου μωβ? Καλά να είμαστε, θα ανεβάσω βίντεο το ΣΚ...Εγω τις κυνηγάω στα ξινά και γίνονται τα χέρια μου πορτοκαλί.Μια φορά πήρα μια πράσινη που καθόταν σε κυπαρίσσι.Γενικα φέτος ξεβαφουν τα γαμοπουλα.
Εννοείται, πολλές φορές! Και βάφει και τα ρούχαΔεν σου έχει τύχει να αφήνουν από το στόμα υγρά απο τους καρπούς που έχουν φάει και να γίνονται τα χέρια σου μωβ? Καλά να είμαστε, θα ανεβάσω βίντεο το ΣΚ...