Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χτεσινή απογευματινή έξοδος. Ένα 2ωρο περπατητό, από το οποίο μισή ώρα αναλώθηκε στην προσπάθεια ανεύρεσης 3 τσιχλών. Στο περπατητό πήρα τελικά 5 πουλιά στο χέρι, χάνοντας ακόμα 2. Στο καρτέρι μετά πέρασαν καμμιά 10αριά και κράτησα 4 χάνοντας την 1 και ξεπουπουλιάζοντας 2 ακόμα. Καλά ήταν για το χρόνο που αφιέρωσα και την φτώχεια που διαβάζω εδώ. Οι χτεσινές Τσίχλες καθαρισμένες, μαρινάρονται σε πορτοκάλι και ρίγανη για τα κάρβουνα το απόγευμα συνοδεία και άλλων τερψηλαρυγγίων, όπως λουκάνικα αγριογούρουνου και σεφταλιές.

Καλησπέρα, επιστροφή από Άγιο Θωμά, πήγαμε χθες και σήμερα, εμφανίστηκαν κάτι πουλάκια χθες και λίγα περισσότερα σήμερα. Μόνο καρτέρι κάτι κάναμε.
Κάτι ακούστηκε για τους κισσούς στο ρέμα του Μονοδρυο στην Εύβοια και στην Αμφιθέα Εύβοιας, ισχύει πήγε κάνεις;

Καλησπέρα, επιστροφή από Άγιο Θωμά, πήγαμε χθες και σήμερα, εμφανίστηκαν κάτι πουλάκια χθες και λίγα περισσότερα σήμερα. Μόνο καρτέρι κάτι κάναμε.
Κάτι ακούστηκε για τους κισσούς στο ρέμα του Μονοδρυο στην Εύβοια και στην Αμφιθέα Εύβοιας, ισχύει πήγε κάνεις;
Χθες 4 άτομα περπατητό κοντά στο βουνό, ούτε φτερό. Θα μας τρελάνουν..

Πολύ λίγα πράγματα φίλε για Εύβοια

Πολύ λίγα πράγματα φίλε για Εύβοια
Πιο λίγα από ποτέ θα έλεγα. Ήθελα να ήξερα ποιος λέει στον κόσμο ότι έχει πουλιά. Εκτός και αν θεωρούν 50-60 καμμένα φυσιγγια στις μαύρες από 10-15 όπλα κάτι το σπουδαίο οπότε πάω πάσο.

Δεν ξέρω για βόρεια Εύβοια αλλά εδώ οι κισσοι δεν κρατάνε απολύτως τίποτα. Αυτά τα λίγα που υπάρχουν είναι μέσα στις ελιές κατά 80% και τα υπόλοιπα σε σφιχτά με πουρνάρια και σκινους.

Δεν ξέρω για βόρεια Εύβοια αλλά εδώ οι κισσοι δεν κρατάνε απολύτως τίποτα. Αυτά τα λίγα που υπάρχουν είναι μέσα στις ελιές κατά 80% και τα υπόλοιπα σε σφιχτά με πουρνάρια και σκινους.
τα ιδια και στην Σαμο οι κισσοι αδειοι , κατι λιγα στης ρεματιες και στης αγριοελιες , και σε ανηριχομενα φυτα με κοκκινα μπαλακια , στης ελιες δεν εχει τιποτα

Μάλλον στον πλανήτη happy! Είμαι Ήπειρο για δουλειά σε συνδυασμό με αναψυχή, κοντά στα Γιάννενα και 2 μέρες τώρα, όποιον κυνηγό έχω πετύχει είναι όλοι απογοητευμένοι... Το φετινό με τις τσίχλες, κατά μαρτυρία τους δεν το έχουν ξαναβιώσει!
Νομίζω Φιλιάτες πάνε ....δεν είναι άτομα που λένε ψέματα γιατί δεν κυνηγούν τσίχλες ...ότι τους λένε οι ντόπιοι

Ισχύει.Ειδα το 1/10 από αυτά που ακούγονταν.
Αν μέσα σε μία ώρα ντουφεκούσα αυτά που μου πετάγονται όταν ο σκύλος ψάχνει για μπεκάτσα έπιανα όριο.
Είναι στιγμές που βλέπω να ξεπετάγονται μπροστά μου σαν τρένο ακόμη και 20 κοτσύφια.

Status
Not open for further replies.
Back