Και οι Ιταλοί τουφεκιές!Καλοδεχούμενοι οι Ιταλοί!![]()
Η τσίχλα θέλει τουφέκια!![]()
Και οι Ιταλοί τουφεκιές!Καλοδεχούμενοι οι Ιταλοί!![]()
Η τσίχλα θέλει τουφέκια!![]()
Μια χαρά καλή έξοδο εγώ είμαι για μπεκατσα4 ωριτσες θα περπατήσω με τον αδερφό μου και μετά πίσω. Ότι είναι να γίνει θα γίνει... Την Κυριακή που εχω χρόνο θα πάω Αργολίδα που εχω μια πληροφορία για περπατητο, να δω αν ισχύει.
Οι μπεκάτσες κάνουν για δύο όρια !!!
Εγώ χθες εκεί που πήρα 2 σήμερα πήρα 7. Τα υπόλοιπα καρτερια αν και πιασμένα σχεδόν βουβα...Στο ίδιο μέρος με χτες είδαμε 5 τσιχλες![]()
ΩχΟι μπεκάτσες κάνουν για δύο όρια !!!
Και ούτε πρόκειται με αυτό το όπλο!Για σας για μένα όριο τσίχλας δεν έχω πάρει ποτέ μου
Για περπατητο καλή είναι η σκόρπια. στο καρτέρι θα έχει θέμα ειδικά αν μπαίνουν ψηλωμενεςΚαι ούτε πρόκειται με αυτό το όπλο!![]()
Κοίτα σήμερα με δαγκωναν τα κοτσιφια στα δάχτυλα ζωντανά όλαΚαι ούτε πρόκειται με αυτό το όπλο!![]()
Κοίτα σήμερα με δαγκωναν τα κοτσιφια στα δάχτυλα ζωντανά όλα
Ίσως φταίει το gt8 28gr 8 η το ic ήθελε η Duca MOD
"Άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε" μου φαίνεται το άρθρο.
Απλά λένε για να πουν. Δείχνουν να είναι εκτός πραγματικότητας και έχουν καταντήσει γραφικοί. Υπάρχουν για να γελάμε...Ρε σεις,αλήθεια δεν θέλω να κράζω,αλλά έχει καταντήσει αηδία.
Αν έχετε κάτι ουσιαστικό να πείτε,πείτε το.
Κάνω κι εγώ,μια πρόβλεψη:Τις επόμενες μέρες,αν φανούν τσίχλες,θα φανούν.
Αν δεν φανούν,δεν θα φανούν.
Υπομονή ,βαθιές ανάσες και κοίτα το βιντεάκι του Κοσκινά , αν είναι να ρθει θε να ρθει αλλιώς ας προσπεράσει ,η χρόνια έχει δείγματα για να είναι η μεγαλύτερη φόλα των τελευταίων ετών από τσίχλες και όχι μόνο.Αναμονή για απογεματινό ,μετά από πρωινό καρτέρι και περπατητό 7 εγώ και 4 χαμένες και 10 στο χέρι ο φίλος και 5 χαμένες ..Νέο τουφέκι θέλει υπομονή .Βρέθηκα άδειος με βολές απελπισιας και να μού βγαίνουν τρεις τρεις τουλάχιστον 4 φορές,που θα πάει θα στρώσω.View attachment 95334