Όλοι Μου
νιά αδέλφια!
Ο Καραμαουνας μίλησε
Όλοι Μου
νιά αδέλφια!
Ο Καραμαουνας μίλησε
Μέχρι πριν δύο μέρες σχεδόν τίποτα δε πήγα εγώ αλλά αυτός που μου το είπε είναι σαν να ειμουνα εκεί ήταν και Ιταλοί που φάγανε και αυτοι τη παπαραΜεξιατες, Υπάτη έχει πάει κάποιος;
Άλεξ λες;Όλοι Μουδανιά αδέλφια!
Ο Καραμαουνας μίλησε!
Μπα....Άλεξ λες;
https://www.kynigesia.gr/kynigi/fterota/oi-tsichles-akoma-na-fanoyn/Όλοι Μουδανιά αδέλφια!
Ο Καραμαουνας μίλησε!
Οι Ιταλοί ψάχνοντας πάνε ,η με καλές πληροφορίες από κάποιους διοργανωτές;Μέχρι πριν δύο μέρες σχεδόν τίποτα δε πήγα εγώ αλλά αυτός που μου το είπε είναι σαν να ειμουνα εκεί ήταν και Ιταλοί που φάγανε και αυτοι τη παπαρα
αυτο,η με καλές πληροφορίες από κάποιους διοργανωτές;
Και τα δύοΟι Ιταλοί ψάχνοντας πάνε ,η με καλές πληροφορίες από κάποιους διοργανωτές;
Αφού σου αρέσουν και οι Ιταλοί την κάτσαμε την βάρκα αδερφέΚαλοδεχούμενοι οι Ιταλοί!
Η τσίχλα θέλει τουφέκια!![]()
Αυτό το τσοκ είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει ποτέ εξερετικο σε όλες της απόστασης.. στα Χοντρα σκάγια είναι εξωπραγματικόΈνα ωραίο ηλιόλουστο απόγευμα σήμερα και αν και συνεχίζεται ακάθεκτη η τσιχλοξηρασία, είπα να πάω μήπως και καταφέρω να δοκιμάσω το τσοκάκι που πήρα (Carlson's Lm).
Εννοείται ότι δεν είχε πουλιά, αλλά κατά τις 6 παρά τέταρτο εμφανίστηκε μία ρουαγιάλ η οποία προσγειώθηκε 2 μέτρα δίπλα μου. Στο καπάκι άλλη μία αριστερή τραβέρσα στα 35-40 μέτρα. Άτυχη και αυτή κουβαριάστηκε 70 βήματα παρακάτω. Καμία άλλη.
Απειροελάχιστο το δείγμα, αλλά νομίζω ότι με τα μαμίσια τσοκ μάλλον θα τις έχανα.
Φυσίγγια Cheditte Tordo no 9. Αν και 100% νωρίς για σχόλια.
Μακάρι να μας δοθεί η ευκαιρία να το ευχαριστηθούμε.Αυτό το τσοκ είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει ποτέ εξερετικο σε όλες της απόστασης.. στα Χοντρα σκάγια είναι εξωπραγματικό
Νάσαι καλά.Το θέμα όμως είναι πολύ σοβαρό.Δεν έχουν ούτε το στοιχειώδη IQ να καταλάβουν ότι η αναφορά σε ένα τέτοιο ζήτημα ΧΩΡΙΣ να εξαντληθεί από το Α μέχρι το Ω με προτάσεις και ξεκάθαρες θέσεις δεν πρέπει να αναφέρεται δημοσίως.Ειναι ξεκάθαρα τροφή της κάθε Μπομπολακη.Η παιδιαριστικη προσέγγιση του θέματος λες και μιλάνε σε καφενείο μεταξύ τους δείχνει και το ειδικό βάρος του καθένα.Πραγματικα ντροπιαστική σαπουνόπερα στα μάτια του κυνηγού που ελπίζει και παλεύει να βγάλει νέα παιδιά στον κόσμο του κυνηγιού.Εξαιρετικη για κυνηγετικά χαπατα κλακαδορους και καλησπεριτζηδες.Μπράβο Alex σε όλα είσαι εύστοχος κ συνδυαζεις κ το χιούμορ.οντως είναι πολύ κατώτεροι των περιστασεων
για ποιον λες Αλεξ*Στα highlights της κυνηγετικής σαπουνόπερας ήταν το μύνημα του γνωστού ντιρλα τσιπουρομαχου που αναφερόταν που αλλού...στο τσίπουρο.
Και να σου κολλήσει στην κάνη δεν θα σε νοιάξει!Ένα ωραίο ηλιόλουστο απόγευμα σήμερα και αν και συνεχίζεται ακάθεκτη η τσιχλοξηρασία, είπα να πάω μήπως και καταφέρω να δοκιμάσω το τσοκάκι που πήρα (Carlson's Lm).
Εννοείται ότι δεν είχε πουλιά, αλλά κατά τις 6 παρά τέταρτο εμφανίστηκε μία ρουαγιάλ η οποία προσγειώθηκε 2 μέτρα δίπλα μου. Στο καπάκι άλλη μία αριστερή τραβέρσα στα 35-40 μέτρα. Άτυχη και αυτή κουβαριάστηκε 70 βήματα παρακάτω. Καμία άλλη.
Απειροελάχιστο το δείγμα, αλλά νομίζω ότι με τα μαμίσια τσοκ μάλλον θα τις έχανα.
Φυσίγγια Cheditte Tordo no 9. Αν και 100% νωρίς για σχόλια.