Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Όλοι Μουδανιά αδέλφια!
Ο Καραμαουνας μίλησε!
https://www.kynigesia.gr/kynigi/fterota/oi-tsichles-akoma-na-fanoyn/
Πάρε τωρα τον χρησμό και την σοφια που χαρίζει απλόχερα ο γκουρού και κάτσε αναλογισου τα εξης: αν ο κύριος Λεωνίδας έχει κάποια αμυδρή επαφή με την φετινή πραγματικότητα και πότε θα είναι η μέρα που θα ανεμίζουν χιλιάδες τσίχλες στα καρτερια?
Σε κάτι μπασιματα πάντως έσκιζε τα πτυχία του πως το πρώτο 10ημερο του Νοέμβρη θα γινόταν χαμός. Και έγινε!!!! Μόνο που ήταν 12 μήνες αργότερα....

Μέχρι πριν δύο μέρες σχεδόν τίποτα δε πήγα εγώ αλλά αυτός που μου το είπε είναι σαν να ειμουνα εκεί ήταν και Ιταλοί που φάγανε και αυτοι τη παπαρα
Οι Ιταλοί ψάχνοντας πάνε ,η με καλές πληροφορίες από κάποιους διοργανωτές;

Το θέμα είναι ότι αναφέρθηκαν δημόσια στο κυνήγι των Κυπρίων Ιταλών που σηκώνουν όπλο σε αμπελοπούλια και η μοναδική θέση που ακούστηκε ήταν του Κοσκινά που είπε....
Αααααααεεεεεεεεεωωωωωωωωωωωωω!
Η ΚΣΕ μάλλον θα έβλεπε Nickelodeon εκείνη την ώρα.Δυστυχώς κύριοι αυτοί που μας εκπροσωπούν είναι κατώτεροι του μετρίου και αυτοί που ασχολούνται με τα του κυνηγιού γλυφοκωληδες των από πάνω.

*Στα highlights της κυνηγετικής σαπουνόπερας ήταν το μύνημα του γνωστού ντιρλα τσιπουρομαχου που αναφερόταν που αλλού...στο τσίπουρο.

Ένα ωραίο ηλιόλουστο απόγευμα σήμερα και αν και συνεχίζεται ακάθεκτη η τσιχλοξηρασία, είπα να πάω μήπως και καταφέρω να δοκιμάσω το τσοκάκι που πήρα (Carlson's Lm).
Εννοείται ότι δεν είχε πουλιά, αλλά κατά τις 6 παρά τέταρτο εμφανίστηκε μία ρουαγιάλ η οποία προσγειώθηκε 2 μέτρα δίπλα μου. Στο καπάκι άλλη μία αριστερή τραβέρσα στα 35-40 μέτρα. Άτυχη και αυτή κουβαριάστηκε 70 βήματα παρακάτω. Καμία άλλη.
Απειροελάχιστο το δείγμα, αλλά νομίζω ότι με τα μαμίσια τσοκ μάλλον θα τις έχανα.
Φυσίγγια Cheditte Tordo no 9. Αν και 100% νωρίς για σχόλια.

Ένα ωραίο ηλιόλουστο απόγευμα σήμερα και αν και συνεχίζεται ακάθεκτη η τσιχλοξηρασία, είπα να πάω μήπως και καταφέρω να δοκιμάσω το τσοκάκι που πήρα (Carlson's Lm).
Εννοείται ότι δεν είχε πουλιά, αλλά κατά τις 6 παρά τέταρτο εμφανίστηκε μία ρουαγιάλ η οποία προσγειώθηκε 2 μέτρα δίπλα μου. Στο καπάκι άλλη μία αριστερή τραβέρσα στα 35-40 μέτρα. Άτυχη και αυτή κουβαριάστηκε 70 βήματα παρακάτω. Καμία άλλη.
Απειροελάχιστο το δείγμα, αλλά νομίζω ότι με τα μαμίσια τσοκ μάλλον θα τις έχανα.
Αυτό το τσοκ είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει ποτέ εξερετικο σε όλες της απόστασης.. στα Χοντρα σκάγια είναι εξωπραγματικό

Μπράβο Alex σε όλα είσαι εύστοχος κ συνδυαζεις κ το χιούμορ.οντως είναι πολύ κατώτεροι των περιστασεων
Νάσαι καλά.Το θέμα όμως είναι πολύ σοβαρό.Δεν έχουν ούτε το στοιχειώδη IQ να καταλάβουν ότι η αναφορά σε ένα τέτοιο ζήτημα ΧΩΡΙΣ να εξαντληθεί από το Α μέχρι το Ω με προτάσεις και ξεκάθαρες θέσεις δεν πρέπει να αναφέρεται δημοσίως.Ειναι ξεκάθαρα τροφή της κάθε Μπομπολακη.Η παιδιαριστικη προσέγγιση του θέματος λες και μιλάνε σε καφενείο μεταξύ τους δείχνει και το ειδικό βάρος του καθένα.Πραγματικα ντροπιαστική σαπουνόπερα στα μάτια του κυνηγού που ελπίζει και παλεύει να βγάλει νέα παιδιά στον κόσμο του κυνηγιού.Εξαιρετικη για κυνηγετικά χαπατα κλακαδορους και καλησπεριτζηδες.

Και να σου κολλήσει στην κάνη δεν θα σε νοιάξει!
Σε όμοια κάνη το ξεβιδωνω μόνο για να βάλω τον κύλινδρο σε μαύρες.

Status
Not open for further replies.
Back