Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν άκουσα αλλά φαντάζομαι, εξάλλου όποιος έχει την θέση ή το βήμα οφείλει να ακουληθησει τις εντολές αλλιώς θα έχει επιπτώσεις. Και για να μην γίνει παρεξήγηση,δε το πάμε κομματικά. Αν ήταν άλλος στη θέση του χαρδαλια τα ίδια θα λέγαμε..
Δεν υπάρχει τίποτα κομματικό. Να ακούς όμως να γλύφουν τον άνθρωπο που είχε εμμονή εναντίον των κυνηγων , που μπορούσες άνετα να την χαρακτηρίσεις ρατσιστική, 2 τυποι που ζουν από το κυνήγι και υποτίθεται ότι το αγαπούν και το το υπερασπιζουν ήταν τουλάχιστον εμετικό. Μετά από τις 2 Γενάρη όμως που το έκλεισαν παλι έβαλαν την ουρά στα σκέλια.

Η μόνη μέρα από αρχές Οκτωβρίου που όντος το ευχαριστήθηκα αρκετά τα πουλιά αλλά ακανόνιστα 100%καινουργια πήγα της 5 και ο φίλος που ήταν εκεί είχε βαρεση δύο όταν πήγα και εγώ στο ποστο μου άρχισαν λίγες λίγες να περνάνε σταδιακά μεχρης της 6*10.... 9 στο χέρι εγώ και 12 ο φίλος μου....πολύ ζέστη όμως για την εποχή έριχνα με την γριά μου ( 302) με μουφα και φυσηγγια 30ρια Ναβάρο τα πουλιά έπεφταν με πολύ αίμα μέχρι και ο σκύλος γεμηστηκε ....για να δούμε θα συνεχίσουν έτσι η θα εξαφανιστούν
Αναθαρησες Λιάκο μπραβο

Μου φαίνεται δεν έχω γκρινιάξει αρκετά. Ο Ηλία το τράβηξε πιο πολύ και δικαιώθηκε....
Ωραία δικαίωση να περιμένουμε Γενάρη μήνα σε λίγο να ρίξουμε 5 τσίχλια .... Εξακολουθεί να είναι κατάντια για μένα

Eγώ είμαι γατο-σκυλόφιλος,ο αρκετά σκληρός τύπος πατέρας μου ήταν(και σκέψου ότι αν ζούσε τώρα θα κόντευε τα 95),πολλοί κυνηγοί που ξέρω ΕΙΝΑΙ και ακόμη και από εδώ μέσα πολλοί κυνηγοί έχουν ΚΑΙ γατούλες: ΔΕ σημαίνει ότι όλοι όσοι αγαπούν τα ζωάκια είναι αντικυνηγοί! Μάλλον,θα έλεγα,πολλοί που ΜΙΣΟΥΝ το κυνήγι (και εμάς φυσικά) έχουν σκυλιά-γατιά...
Στους τελευταίους αναφερομουν,και εγώ έχω γάτες.

απογευματινο,ουτε οκτω τσιχλες δεν περασαν.Δυο στο χερι ,μια χαμενη.Καλα περασα με τον boy.Αν δεν ηταν και αυτος ισως να μην ειχα βρει καμια γιατι δεν ειχε αρκετο φως,τα φυλλα δε των πλατανων δυσκολευουν τα πραγματα γιατι ειναι και αυτα καφε σαν τα φτερα της τσιχλας.
Ποιο πλάγιο είν' ετούτο το ομορφούλι σου Φώτη...?🤌🤌👍👍

Καλησπέρα. Αύριο λέω να κάνω το πρώτο τσιχλοπερπατητο του έτους. Έχει κανένας πάει προς Άγιο Γεώργιο, Κορωνια κ.λ.π.?
Έχει κρατήσει τίποτα η περιοχή μετά τα χιόνια?
τι σε νοιάζει; το Καλάμι ειναι κοντά, σταματας στα μπακαλιαράκια και τρως γιδα βραστή και όλα είναι αλφάδι!! :)

τι σε νοιάζει; το Καλάμι ειναι κοντά, σταματας στα μπακαλιαράκια και τρως γιδα βραστή και όλα είναι αλφάδι!! :)
Δεν έχω χρόνο δυστυχώς αν και είναι καλή η ταβέρνα... Θα πάω κοντά γιατί μου έχουν οικογενειακό τραπέζι το μεσημέρι.

αμα δοσεισ πονο κατι γινεται
4 ωριτσες θα περπατήσω με τον αδερφό μου και μετά πίσω. Ότι είναι να γίνει θα γίνει... Την Κυριακή που εχω χρόνο θα πάω Αργολίδα που εχω μια πληροφορία για περπατητο, να δω αν ισχύει.

Status
Not open for further replies.
Back