Παλιά που γέμιζα είναι ετοιμάσει ένα φυσιγγι με lovex 32 gr no 8 για κοτσυφια. Μιλάμε τώρα εποχή ήταν νομίζω μέσα στις γιορτές και ήταν βοριάς και θερμοκρασιες από 10 μέχρι 5. Ίδιοι καλυκες ίδια βύσματα ίδια LOT. Συνταγή δεν θυμάμαι αλλά θυμάμαι που χα ετοιμάσει 10 για δοκιμή, τα οποία έκοβαν και μετά έκανα τα υπόλοιπα 200. Το πρώτο κυνήγι θυμάμαι ήταν ένα σκ και μετα ένα απογευματινό. Το φυσιγγι ήταν φονικό. Μέχρι και φασα πήρα. Το άλλο σκ κανονίζω με το φίλο να κατέβω Πρέβεζα για τσίχλες με τα ίδια φυσιγγια που μου χαν μείνει. ΑΛΛΑ ΜΕ ΝΟΤΙΑ. τα πουλιά πολλά άλλα μετά από καμιά ντουζίνα τσίχλες που πέτυχα και πήρα 3, ΟΛΕΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΊΜΑΤΑ, άλλαξα φυσίγγι και έβαλα 9 με σιπ. ΑΛΛΟ ΕΡΓΟ ΤΟΤΕ. Ακαριαία σκοτωματα ακόμα και μακρινά. Τώρα αν είχα πιο δυνατό καψουλι στο πρωτο, αν είχα σφίξει, αν αν αν, ίσως να.... αλλά η επιδραση του καιρού στο ίδιο φυσίγγι ήταν σοκαριστικη για μένα. Το σακάτεψε. Θυμάμαι έβλεπα την κανη και ήταν τόσο βρώμικη ενώ πριν μια βδομάδα καθρέπτης.Η νοτιά είναι ο χειρότερος καιρός για τα φυσίγγια στο νησί δεν ξέρω πως να το εξηγήσω
Ζωντανά και αίματα συνέχεια , πλέον πάντα Πέφτω ένα νούμερο.
Και έχω τύχει σε παρτίδες b&p ας τις πούμε ελαττωματικες
Και f2 και τρικολόρ 36 γρ
Ειδικά με το τρικολόρ απίστευτο πατατράκ ένας φίλος μου πρώτη μέρα σε πέρδικα
Δεν σκότωνε με τίποτα και όσες επιτέλους πέφτανε όλα τα σκάγια πάνω στην πέτσα 6αρια