Θα σου πω, γιατί φέτος έχω στο μυαλό μου κάτι άλλο και δεν θέλω ακόμα να στοκάρω φυσίγγια...
Πάντως από πέρσι έχω στο μυαλό μου να δοκιμάσω τα 32γρ Νο 6 στη φασσα, αλλά δεν έβρισκα καθόλου 32άρια Νο 6 στα Γιαννενα...
Πω πω πω ... με ένα σφιχτούτσικο τσοκάκι, θα τα πηγαίνει μπάλα η SX.Εγώ πέρυσι και μετά απο πάααρα πολλά χρόνια ,πήρα lambro καφέ 33γρ.
Μη μου λες τετοια, και δεν εχει ζουμ ο φακος!Αν φανεί ο Ζολώτας εκεί, όχι στα 5 μέτρα, ούτε στα 5 χιλιόμετρα ...![]()
Σε πανεπιστημιο του γκετινγκεν. Χαμηλη σαξονιαΕπ ,σας τσάκωσα ,τι γίνεται εδώ ,σε πάρκο στην Αγγλία ειναι αυτές ;
![]()
Μην ανεβάζεις κι αλλο τις θερμοκρασίες.Ηits and Misses σε φασσα με shotkam... Καμια φορα το απλα "κοντα στο στοχο" δεν φτανει...
στις φασσες το λες?????????????????????????????????????Καλημέρα και καλή βδομάδα.
Αντε..να πω καλοριζικη?????..γιατι αν δεν την πηρες.xm.ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ!!!!!!!!!!
Τα πουλια ειναι κοντα και το οπλο του ψηλοτουφεκαει πολυ.Τι διαολο, διασποράς 40γρ ρίχνει; Κανονικά ούτε τα μισά πουλιά δεν θα έπρεπε να πέσουν .xm.
Η μηχανη σου θελει το καταληλο τσοκ !!!,Μη μου λες τετοια, και δεν εχει ζουμ ο φακος!