Απλά απαξιώ.....Αχ, τι καλός...![]()
Απλά απαξιώ.....Αχ, τι καλός...![]()
Τσου ρε λάκη...Απλά απαξιώ.....
Είπαμε...απαξιώ!Τσου ρε λάκη...![]()
Η Φλώρινα είναι η Φλώρινα...πως και δεν εχετε δει τσιχλες απο τωρα γιτι τα λετε κατι τετοια παντως εγω ειδα δυο στη φλωρινα φετος κανονικες οχι δεντροτσιχλες
Βόρεια Ευρώπη αρχίζουν ήδη οι πρωτες καταγραφές στους βιοακουστικους σταθμούς που μελετούν τις αποδημιες....
Λίγες ήμερες ακομα και θα ανταμοσουμε ξανα ελπιζω με τις κυρίες...![]()
οταν φτασουν σε αυτο το χωριο σε 3 μερες ντουφεκαμεΒόρεια Ευρώπη αρχίζουν ήδη οι πρωτες καταγραφές στους βιοακουστικους σταθμούς που μελετούν τις αποδημιες....
https://www.trektellen.nl/count/view/2204/20240828
φτιάξε καμιά παραγγελία και άσε τις τσίχλες στην ησυχία τους. εχουμε 1.5 μηνα ακομα να ασχοληθουμε μαζι τους.οταν φτασουν σε αυτο το χωριο σε 3 μερες ντουφεκαμε
https://www.trektellen.nl/count/view/2588/20240828
Αυτές άρχισαν. Ας πέρναγαν χωρίς κουβέντα, μουγκες.....Είπα κι εγώ δε θα αρχίσετε
Περιμένουμε εναγωνίως και φέτος τις προβλέψεις σου για την περίοδο των περασμάτων.Ξεκινήσαμε και φέτος... Πάει η ηρεμία του Σεπτέμβρη...
Φέτος είναι δύσκολα τα πράγματα. Χωρίς αστεία....Το σωστό βουντού, πρέπει να είναι φρέσκο. Κάπου στις αρχές Οκτώβρη και φέτος, με συνέπεια και συνείδηση, όλοι μαζί θα επιδιώξουμε να μην επαναληφθεί, η περσυνή κ@λοχρονιά, όπου δυστυχώς, ούτε την είδαμε, ούτε την χουφτώσαμε. Υπομονή ένα 40ήμερο, λοιπόν, όπου ο μάντης Κίχλας, θα είναι ξανά στην διάθεσή σας, για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας!
Έτσι τέτοια θέλω να ακούω, με 10-11€ το κουτί να δυσκολέψουν λίγο ντε...Φέτος είναι δύσκολα τα πράγματα. Χωρίς αστεία....
Έτσι είναι Μητσάρα. Δεν θέλω να τους αποθαρρύνω, για αυτό και κρύβω λόγια. Προσπαθώ να ροκανίσω τον χρόνο, για να βρεθούν προ τετελεσμένου, όταν από τα μέσα Οκτώβρη και μετά, το μόνο που θα βλέπουν στα καρτέρια, θα είναι τσόνια και αυτά με σοβαρό πρόβλημα προσανατολισμού. Θα κυκλοφορήσουν και μπλουζάκια οι κυνηγετικοί σύλλογοι, όπου θα αναγράφεται με κεφαλαία, "ΤΣΙΧΛΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ". 300% αύξηση στα αντικαταθλιπτικά, τίποτα άλλο. Ευτυχώς που δεν έχω πολλά φυσίγγια...Φέτος είναι δύσκολα τα πράγματα. Χωρίς αστεία....
Με benelli κυνηγάςΈτσι τέτοια θέλω να ακούω, με 10-11€ το κουτί να δυσκολέψουν λίγο ντε...![]()
Τώρα θα φανούν όλοι οι Digweed.Έτσι τέτοια θέλω να ακούω, με 10-11€ το κουτί να δυσκολέψουν λίγο ντε...![]()