Εγω θα ελεγα οτι για ολα μπορουμε να μιλαμε με ωραιο τροπο και κυριως χωρις να ξιπαζομαστε.
Γιατι βλεπω μια εφεση στο τελευταιο σε ολους τους τομεις , οχι μονο στο κυνηγι.
Δεν χρειαζεται να τα βγαζουμε ολα στη φορα.
Και στο κατω κατω, ποιον ενδιαφερει αν ο Παναγιωτης η ο Τασος εχουν στο σπιτι 50, 100 η 50000 φυσιγγια ?
Οσα ποιο πολλα λες τοσα ποιο πολλα εργαλεια δινεις στον αλλον να σε βλαψει μου ελεγε ενας παππους.
Κανέναν δεν ενδιαφέρει...
Όπως κ το ποσες τσίχλες χτύπησε ο καθένας η πόσα κυνηγετικά όπλα έχει στην κατοχή του...
Ωστόσο είναι η δεν είναι μια νόμιμη διαδικασία?
Είναι η δεν είναι κυνηγετικό φόρουμ?
Το θέμα δεν είναι τα 25 η τα 1000 φυσίγγια, ουτε το 1 η τα 10 οπλα το θέμα είναι να είμαστε περήφανοι για αυτό που κάνουμε κ να μην φοβόμαστε να το λέμε...
Ο φόβος δείχνει πως δεν εχουμε δυναμη(σαν κυνηγοί) η καταβαθος πιστευουμε πως ότι κάνουμε δεν είναι "σωστό" κ για αυτό φοβομαστε μήπως μας το απαγορεύσουν η το περιορίσουν..
Και οσο περισσότερο σκυβουμε το κεφάλι τόσο χειρότερα είναι τα πραγματα...
Και όσο αυτό το πράγμα δεν αλλάζει κ είναι σαν να σκυβουμε το κεφάλι τόσο χειρότερα θα γίνονται τα πραγματα......
Τα εχω βαρεθεί όλα αυτά....
Μια ζωή τα ίδια......
Πρόσεχε αυτόν γιατί είναι οικολόγος, προσεχε τον άλλον γιατί είναι χορτοφάγος....
Πιστευω να καταλάβατε τι ακριβως εννοώ...
Σαφώς κ δεν αναφέρομαι σε περιπτωσεις που μπορεί να βλάψουν την κυνηγετική οικογένεια αν κ αυτοί λέγονται λαθροθηρες....