Εγω το αντίθετο, ριχνω λιγοτερα στο περπατητο γτ δεν ντουφεκαω μακρια να μην τρομάξω τις υπολοιπες.Περίπου 3 κουτιά στο περπατητό,2 στο καρτέρι περίπου, όλα γενικά ανάλογα πρωί, απόγευμα,την κίνηση των πουλιών, μακριά, κοντά και περισσότερα μπορείς να ρίξεις.
Ένα ( ημερήσια / ετήσια κάρπωση ) .Για να μην ανοίγω,νέο θέμα.
Να ρωτήσω κάτι:Πόσα φυσίγγια χαλάτε,για να φτάσετε,στο ημερήσιο όριο κάρπωσης;
Στο περπατητό και στο καρτέρι.
Στάνταρ απάντηση δεν υπάρχει,το γνωρίζω.
Στο περίπου,ρωτάω.
Είναι σχετικό και εξαρτάται από την κατάσταση φυσική και ψυχολογική που έχεις καθώς και τις καιρικές συνθήκες + αν είσαι σκανδαλιάρης .Ένα ( ημερήσια / ετήσια κάρπωση ) .
Άμα αναφέρεσαι σε τσίχλες 1μισι με δυο κουτάκια. Αναλόγως τα κέφια.Για να μην ανοίγω,νέο θέμα.
Να ρωτήσω κάτι:Πόσα φυσίγγια χαλάτε,για να φτάσετε,στο ημερήσιο όριο κάρπωσης;
Στο περπατητό και στο καρτέρι.
Στάνταρ απάντηση δεν υπάρχει,το γνωρίζω.
Στο περίπου,ρωτάω.
Ναι.Δεν το προσδιόρισα.Άμα αναφέρεσαι σε τσίχλες 1μισι με δυο κουτάκια. Αναλόγως τα κέφια.
Γαλοπούλα;Ένα ( ημερήσια / ετήσια κάρπωση ) .
Κάτω από κουτί;Ε ρε Νίκος Χανιά που σας χρειάζεται![]()
Άμα είσαι ντούφεκος....Κάτω από κουτί;
Ελάφι .Γαλοπούλα;
Ένας τον χρόνο μου επιτρέπεται .Είναι σχετικό και εξαρτάται από την κατάσταση φυσική και ψυχολογική που έχεις καθώς και τις καιρικές συνθήκες + αν είσαι σκανδαλιάρης .
Ντουμπλέδες.Κάτω από κουτί;
Στην Ελλάδα ό,τι ανεβαίνει σε τιμή δυστυχώς ΔΕΝ κατεβαίνει!Κοντά σου είμαι με λίγο περισσότερο στοκ. Περιμένω και εγώ φυσιγγια από Ρουμελιωτη. Για να παραγγείλω για τους λαγαδες χοντρά τον πήρα αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ...Αποκλιμάκωση στις τιμές εννοείς? Είσαι τρομερά αισιόδοξος φίλε Μάνο...
Εγώ πάντως σε σχέση με αυτά που διαβάζω είμαι τουφεκαλεύρης και φυσιγγοφάγος.Άμα είσαι ντούφεκος....![]()