Απόθεμα φυσιγγίων που έχουμε

Δεν έχω πιάσει ποτέ όριο. Ουτε την τοσο καλη χρονια που περασε γτ δεν βρεθηκα ποτε την κατάλληλη μερα στο κατάλληλο μέρος. Στην καλύτερη μέρα που έχω βρει θηράματα, μια ζώνη για 10 πουλιά.

Περίπου 3 κουτιά στο περπατητό,2 στο καρτέρι περίπου, όλα γενικά ανάλογα πρωί, απόγευμα,την κίνηση των πουλιών, μακριά, κοντά και περισσότερα μπορείς να ρίξεις.
Εγω το αντίθετο, ριχνω λιγοτερα στο περπατητο γτ δεν ντουφεκαω μακρια να μην τρομάξω τις υπολοιπες.
Στο καρτερι το δαχτυλο γαργαλαει πιο ευκολα τη σκανδαλη.
Στο θεμα μας τωρα παίζουν πολλα ρολο, πέρυσι στη Λαμια για παραδειγμα η αναλογια ηταν 1/4 γτ με ειχε πιάσει λύσσα να ριξω αφου τελειωνε το κυνηγι και καθομουν στο καθαρο. Στο Μοδι που ηταν πυκνα τα μερη σχετικα διαλεγα τις ντουφεκιες να μη τα χανω οποτε ηταν πολυ λιγοτερη η καταναλωση. Στα μπασιματα αναλογα την ημερα, την πορεια των πουλιών, τον κόσμο που στις χαλαει κτλ.

Για να μην ανοίγω,νέο θέμα.
Να ρωτήσω κάτι:Πόσα φυσίγγια χαλάτε,για να φτάσετε,στο ημερήσιο όριο κάρπωσης;
Στο περπατητό και στο καρτέρι.
Στάνταρ απάντηση δεν υπάρχει,το γνωρίζω.
Στο περίπου,ρωτάω.
Ένα ( ημερήσια / ετήσια κάρπωση ) .

Για να μην ανοίγω,νέο θέμα.
Να ρωτήσω κάτι:Πόσα φυσίγγια χαλάτε,για να φτάσετε,στο ημερήσιο όριο κάρπωσης;
Στο περπατητό και στο καρτέρι.
Στάνταρ απάντηση δεν υπάρχει,το γνωρίζω.
Στο περίπου,ρωτάω.
Άμα αναφέρεσαι σε τσίχλες 1μισι με δυο κουτάκια. Αναλόγως τα κέφια.

Για 25 τσίχλες στη τσάντα ; Βάλε τις ντουφεκιές που θα φάει κανα περαστικό ψαρόνι , καμιά κουρούνα , καμιά σιταρήθρα , βάλε κυρίως και κείνες που θα χάσεις που μερικές μέρες δεν είναι λίγες , ε ευχαριστημένος είμαι με 4 κουτιά !

Κοντά σου είμαι με λίγο περισσότερο στοκ. Περιμένω και εγώ φυσιγγια από Ρουμελιωτη. Για να παραγγείλω για τους λαγαδες χοντρά τον πήρα αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ...Αποκλιμάκωση στις τιμές εννοείς? Είσαι τρομερά αισιόδοξος φίλε Μάνο...
Στην Ελλάδα ό,τι ανεβαίνει σε τιμή δυστυχώς ΔΕΝ κατεβαίνει!:(

Back