Winchester Team

Δεν έχει φλάντζες η sx4. Το κοντάκι είναι ίσιο και η διαφορά μικρής μεγάλης κλίσης είναι ελάχιστη. Το χτένι είναι σχεδόν χωρίς κλίση. Ενδεχομένως στις μπηχτες λόγω βιασύνης να μην κουμπωνεις καλά το κοντάκι στ ζυγωματικο. Ωστόσο δοκίμασε σε τι μήκος κοντακιου είσαι εντάξει στις μπηχτες. Δοκίμασε μόνο με πελμα, με μια φέτα και με δύο φέτες. Είχα και εγώ το ίδιο θέμα. Κατέληξα με μια φέτα και επωμιση λίγο πιο επιθετική (ποιο ζωηρό κόλλημα του κοντακιου στο ζυγωματικο).
 
Είμαι δεξιόχειρας σε σταθερές βολές είναι καλός στις γρήγορες όταν είναι δηλαδή μπηχτές εκεί πηγαίνει πάνω δεν ξέρω γιατι
γιατι το οπλο δεν ριχθνει εκει που κοιτανε τα ματια σου οποτε το κοντακι δεν εχει τις σωστες κλησεις κ διαστασεις για το σωματοτυπο σου
πρεπει να βρεις πιο ειναι το σωστο μηκος που χρειαζεσαι κ μετα εφοσων κανεις σταθερες επωμισεις να κανεις ενα τεστ Τσόρτσιλ για να δεις που πανε οι τουφεκιες σου
 
Ειναι περιεργο που δεν εχει φλαντζες ενω ειναι σχεδον ιδιο με το maxus που εχει, ουτε εχει κανενα σοβαρο κοστος.Παντως πιστευω οτι με φλαντζες aπo maxus μαζι με το λαμακι πισω οτι γινεται, ισως θελει λιγη δουλεια η τρυπα του κοντακιου, ή και με κατασκευη φλαντζας και ''φτιαξιμο ταιριασμα'' το πισω λαμακι.
 
Το κοντάκι παίρνει φλάντζες από maxus με λίγο μοντιφα. Δεν το έχω δοκιμάσει. Αυτό που έκανα το γύρισα με και θέρμανση και με φάγωμα στις εφαρμογές. Το κοντάκι πήρε cast off αλλά επειδή η τρύπα του κοντακιου που περνάει η τζαβετα είναι μικρή όταν σφίξεις (τη τζαβετα) στραβωνει ο σωλήνας του επαναστατικού ελατηρίου. Δεν έχει θέμα λειτουργεί (αν το Στράβωμα είναι μικρό). Εμένα επειδή αυτό μου την έδινε κατέληξα σε καινούργιο κοντάκι (200€) και σωλήνα επαναστατικού ελατηρίου (35€). Και πλήρωσα την προσαρμογή(100€) και ξαναπληρωσα να το κάνω όπως ήταν. Εγώ έκανα προσαρμογή με θέρμανση. Ο προηγούμενος κάτοχος με τροχισμα στις εφαρμογές του κοντακιου. Το μαμά κοντάκι είναι οκ για μένα αλλά επειδή ο προηγούμενος το είχε πειράξει με έτρωγε κι εμενα και το πείραξα κι εγώ. Μετά είχα μόνιμη αμφιβολία (ξέρετε μπήκε μικρόβιο) και το έκανα μαμά. Σύνολο 235€. Η εμπειρία και γνώση πληρώνονται αλλά σε συνδυασμό με ξεροκεφαλια βιασύνη και ενέργειες του τύπου δουλειά δεν είχε ο διάβολος μαμουσε το παιδί του, γίνεται της π@@@@@ς. Το κοντάκι της sx4 ειναι αμερικανικής φιλοσοφίας και ταιριάζει στους περισσότερους.
 
Το Σάββατο σε νεκρή ώρα οι ρουφιανες είχαν πιάσει σε ένα ποτάμι και είπα να τις αιφνιδίασω καθώς τα πουλιά της πρωινής βοσκής πετούσαν στον Θεό.
Ρίχνοντας 2 φυσίγγια, καλά φυσίγγια, το κλείστρο της σχ3 έμεινε μισάνοιχτο και δεν πήγαινε καθόλου πίσω. Ο νους μου πήγε στον παφιλα γιατί την είχα πάθει με άλλα φυσίγγια ή μήπως έφυγε η ουρά.
Το όπλο αποσυναρμολόγηθηκε επιτόπου και παρατήρησα πως ένα μικρό μεταλλικό μέρος του κυρίως σώματος του κλείστρου είχε μετακινηθεί αριστερά εσωτερικά της βάσης και δεν το άφηνε να κινηθεί. Αιτία, έσπασε το μικρό πυρακι που το συγκρατουσε και μάλιστα από την κάτω μεριά που η μόνη τριβή που δέχετε είναι από το φυσιγγι το οποίο εξέρχεται από την αποθήκη και τα μέρη της σκανδάλης όταν αυτό μπαίνει στην βάση. Δεν υπήρχε κάτι άλλο σαν αιτία.
https://postimg.cc/mh9GygHB
Η τρύπα που είναι το πυρακι

https://postimg.cc/DW09JvhV
https://postimg.cc/tYtQ8vkc.
Μιλώντας με το Μάκη που είναι αρκετά έμπειρος στα όπλα αυτά ο νους πήγε στο θέμα λίπανση. Καθαρίζω τα όπλα μετά από κάθε κυνήγι, η αλήθεια είναι πως ορισμένες φορες βάζω κάτι παραπάνω... Δεν ξέρω αν τα λάδια εισχώρησαν ανάμεσα στην τρύπα που κρατά το πυρακι, με αποτέλεσμα να το χαλαρώσουν και να μετακινηθεί...αλλά και πάλι έσπασε από την κάτω μεριά.
Χρησιμοποιώ το λάδι hoppes χρόνια και είμαι υπερευχαριστημενος... Αυτή την φορά όμως έβαλα άλλο επονυμο. Με το συγκεκριμένο επονυμο την έχω πάθει άλλες δύο φορές σε αυτό το όπλο με αλλού είδους εμπλοκές.
Έχει κάποιος κάτι κατά νου γενικα?
Το θέμα λύθηκε και παραγγηλα νέο πυρακι,αύριο θα είναι στα χέρια μου. Οι άνθρωποι της αντιπροσωπείας με εξυπηρέτησαν κατευθειαν
Προς ενημερωση του team ειχα παρομοιο θεμα με sx4. Σε μενα δεν εσπασε το πυρακι απλα χαλαρωσε και κουνιόταν το μικρό μεταλλικο κοματι. Θυμηθηκα αυτο το post του 1050BAR και πηγα κατευθειαν στο Χρηστακο και μου το κολλησε με ασημοκολληση και εγινε μασιφ. Κόστος 30 ευρω. Ευχαριστω 1050BAR
 
Προειδοποιηση:
Μην αγορασετε αυτο το follower για sx4. Τα φυσιγγια σκαλωνουν και δεν μπαινουν ευκολα στην αποθηκη. Το πηρα εγω και πεταξα καπου 25 ευρω.
https://www.tonisystem.it/en/2659/diablo-follower-for-winchester-sx3-sx4/
Παρτε καλυτερα 4-5 κουτια φυσιγγακια
 
Back
Top