Καλημερα στην ομαδα.Επεσε στα χερια μου ενα valmet 412s μονοσκανδαλο με επιλογεα made in finland σχεδον καινουργιο,αγορασμενο απο Αμερικη περιπου το 1985.Εχει γνωση καποιος για το συγκεκριμενο?
Σε κάθε όπλο που δεν γνωρίζω αμέσως μου γεννιέται η περιέργεια να ψάξω. Οπότε κατέληξα να διαβάζω ερωτήσεις υποψηφίων αγοραστών σε αμερικάνικα φόρουμ. Κανείς δεν το κακολόγησε, το μόνο που ανέφεραν όλοι ήταν πως δεν υπάρχουν πλέον ανταλλακτικά για το όπλο αυτό.Καλημερα στην ομαδα.Επεσε στα χερια μου ενα valmet 412s μονοσκανδαλο με επιλογεα made in finland σχεδον καινουργιο,αγορασμενο απο Αμερικη περιπου το 1985.Εχει γνωση καποιος για το συγκεκριμενο?
Σχεδόν καινούργιο εννοείς από αυτό που βλέπεις εξωτερικά η το όπλο έχει ρίξει λίγο ,είναι πολύ καλό όπλο έτυχε και το έχει γνωστός οπότε το έχω επεξεργαστεί ,ιδιαίτερο κλείδωμα Καννών και μου φάνηκε εξαιρετικό σε αυτό το σημείο και ήταν αυτό που είχα κρατήσει ,έχουν περάσει χρόνια από τότε οπότε δεν θυμάμαι λεπτομέρειες αλλά θυμάμαι ότι γενικά μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση .Καλημερα στην ομαδα.Επεσε στα χερια μου ενα valmet 412s μονοσκανδαλο με επιλογεα made in finland σχεδον καινουργιο,αγορασμενο απο Αμερικη περιπου το 1985.Εχει γνωση καποιος για το συγκεκριμενο?
Έχω ακούσει για τα μεταγενέστερα ιταλικά ότι είχαν θέματα, ίσως έπεσε η ποιότητα κατασκευής τους..!Καλα δε λεω πολυ καλα οπλα τα tikka valmet finn αλλα τα θεματακια τους με τις σκανδαλες τα εχουνε
Τikka και marocci ηθελα να παρω αλλα με απετρεψε γνωστης δειψνιντας μου μαλιστα μερικα με θεματα στον οπλοβαστο για δωσιμοΈχω ακούσει για τα μεταγενέστερα ιταλικά ότι είχαν θέματα, ίσως έπεσε η ποιότητα κατασκευής τους..!
Το παραπάνω από το 1988 που κατασκευάστηκε περίπου μέχρι σήμερα δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό..
www.youtube.com/watch?v=caOETk4M9hE
Aυτό το συγκεκριμένο του βίντεο (Marocchi Finn Classic 512 SD) το έχω εδώ και δύο χρόνια.