Springer SpanielΌπως σας έχω αναφέρει και πιο πάνω πάλι,εσείς θα το κρίνεται αυτό,το πώς διορθώνεται.Εγω ή ο καθένας δεν μπορούμε να ξέρουμε τι φταίει.Δεν μπορούμε από απόσταση να πούμε την γνώμη μας για το ποια είναι η αιτία.Εγω σας ανέφερα κάποιες εκδοχές για να σας βοηθήσω....και πιο πολύ για να σας βοηθήσω στον τρόπο σκέψης για την αντιμετώπιση.Δεν μπορώ για παράδειγμα να σας πω είναι το αυτοκίνητο οπότε διώξτε το, εσείς θα το κρίνετε αυτό.Βεβαια η απόσταση διαμονής σας, από το χώρο του σκύλου, δεν βοηθά ιδιαίτερα.Αν ξέραμε τι φταίει θα μπορούσαμε να προτείνουμε κάποιες πιθανές λυδεις ή πρακτικές.
Αλλιώς αν δεν σας ενδιαφέρει τόσο ο τρόπος, όπως σας είπα υπάρχει και η εκδοχή που αναφέρατε του κολάρου ή ο μηχανισμός που πετάει νερό με το γαύγισμα.
Εσείς θα επιλέξετε τον τρόπο προσέγγισης στην επίλυση
 
Περιοχή
Χαλκίδα
Όνομα
ΣΤΑΥΡΟΣ
Όπως σας έχω αναφέρει και πιο πάνω πάλι,εσείς θα το κρίνεται αυτό,το πώς διορθώνεται.Εγω ή ο καθένας δεν μπορούμε να ξέρουμε τι φταίει.Δεν μπορούμε από απόσταση να πούμε την γνώμη μας για το ποια είναι η αιτία.Εγω σας ανέφερα κάποιες εκδοχές για να σας βοηθήσω....και πιο πολύ για να σας βοηθήσω στον τρόπο σκέψης για την αντιμετώπιση.Δεν μπορώ για παράδειγμα να σας πω είναι το αυτοκίνητο οπότε διώξτε το, εσείς θα το κρίνετε αυτό.Βεβαια η απόσταση διαμονής σας, από το χώρο του σκύλου, δεν βοηθά ιδιαίτερα.Αν ξέραμε τι φταίει θα μπορούσαμε να προτείνουμε κάποιες πιθανές λυδεις ή πρακτικές.
Αλλιώς αν δεν σας ενδιαφέρει τόσο ο τρόπος, όπως σας είπα υπάρχει και η εκδοχή που αναφέρατε του κολάρου ή ο μηχανισμός που πετάει νερό με το γαύγισμα.
Εσείς θα επιλέξετε τον τρόπο προσέγγισης στην επίλυση
Με ενδιαφέρει και αν κάνω κακό στο σκυλί αυτό είναι το κυριότερο.
 
Όνομα
kostas
Καλησπέρα,
Ο σκυλακος μου 8 μηνων περιπου για τον οποιο εχω ξαναγραψει εμεινε χωρις επαναφορες με μπαλακι ενα μηνα διοτι ελειπα στο εξωτερικο και πλεον δεν ακουει ουτε ελα ουτε μπαλακι φερνει(το περνει και τρεχει κ το παραταει). Επειδη δεν εχω την εμπειρια,καθως ειναι ο πρωτος μου σκυλος, σκεφτηκα αν θα μπορουσατε να μου προτυνετε καποιον εκπαιδευτη για να τον αναλαβει για λιγο ωστε να κανει τα πρωτα του βηματα με εκεινον.
Ευχαριστω εκ των προτερω.
 
Καλημέρα σας.Το θετικό είναι ότι αναγνωρίζεται πως χρειάζεστε βοήθεια σε αυτόν τον τομέα και δεν προσπαθείτε να κάνετε κάτι μόνος σας εφόσον δεν γνωρίζετε.Η δική μου συμβουλή σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να βρείτε κάποιον εκπαιδευτή που έχει καλές συστάσεις,που έχει εκπαιδεύσει με επιτυχία σπρίνγκερ,που τα σκυλιά που έχει εκπαιδεύσει έχουν καλά και ΣΤΑΘΕΡΑ αποτελέσματα ,να χρησιμοποιεί φιλιζωικές μεθόδους και το πιο βασικό...να έχει και ο ίδιος σπρίνγκερ ή κάποιο σπάνιελ γενικά.Το τελευταίο σε καμία περίπτωση δεν τον καθιστά γνώστη...απλά συνεισφέρει..από μόνο του δεν λέει τίποτα.Τα θέματα της εκπαίδευσης και της επιλογής σκύλου για εμένα είναι πολύ ευαίσθητα και υποκειμενικά για αυτό και ποτέ δεν προτείνω άτομα.
 
Το βίντεο αυτό έχει ανεβεί σε ανάλυση 4κ και πλέον όλα μας τα νέα βίντεο θα είναι 4κ.Θεωρούμε πως η καλύτερη ποιότητα εικόνας (σε όσες συσκευές το υποστηρίζουν) θα βοηθήσει στην απόλαυση της θέασης.
 
Όνομα
Dan
Γειά σας!
Έχω ένα σπριγκεράκι 12 μηνών, φανταστικός χαρακτήρας και πολλές προοπτικές... Δυστυχώς πρόσφατα διαγνώστηκε με δυσπλασία ισχίου και στα δυο του πόδια, με μόνη λύση δύο πολύωρες-πολύπλοκες-πανάκριβες (4.000Ε για κάθε πόδι) εγχειρήσεις! Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να γίνει συντήρηση με παυσίπονα, φάρμακα και συμπληρώματα, μειώνοντας έτσι όμως την ποιότητα ζωής του. Είμαστε συντετριμμένοι και απογοητευμένοι με τους εαυτούς μας, καθώς το σκυλάκι το πήραμε από άνθρωπο που δεν είχε καθόλου χαρτιά κ τα συναφή, πιστεύοντας πως ίσως υπάρχουν κ περιπτώσεις που δεν είναι απαραίτητα για να βγει ένας καλός κυνηγετικά σκύλος. Γνωρίζετε αν αυτό είναι σύνηθες πρόβλημα των Σπρίγκερ, ή αν απλά κυκλοφορούν στην «αγορά» σκυλιά με τόσο σοβαρό πρόβλημα, που προέρχονται από επιπόλαιους «εκτροφείς»;
Ευχαριστώ
 
Τα χαρτιά δεν θα σας εξασφαλίζαν την καλή του υγεία, εκτός και αν είχαν περαστεί στο πεντιγκρί οι εξετάσεις των προγόνων του.Βεβαια αν δεν έχει χαρτιά,προφανώς ο εκτροφέας δεν θα είχε κάνει και εξετάσεις δυσπλασίας.
Τα σπρίνγκερ δεν έχουν τόσο μεγάλη συχνότητα εμφάνισης δυσπλασίας....και ειδικά σε τέτοιο βαθμό που να χρειάζεται εγχείρηση.Ρωτησατε και την γνώμη κάποιου άλλου γιατρού για την αναγκαιότητα της επέμβασης; Επίσης όπως αναφέρει και πιο πάνω ο συνάδελφος ο σκύλος έχει συμπτώματα έντονα;
Εάν βέβαια ο σκύλος όντως χρειάζεται την επέμβαση... δυστυχώς είστε σε δύσκολη κατάσταση
 
Top