Spinning

Γιώργο μικρά ψαράκια 7-9 εκ δουλέψατε καθόλου;
Ίσως δώσουν λύση όταν τα ψάρια στα μεγάλα τεχνητά 14-20 εκ είναι αδιάφορα.

Τα πάντα Γιάννη, τα παίρνανε από πίσω αλλά τίποτα.

Last edited by a moderator:
Είναι η σπαστικοτερη εποχή για τα λαβρακια.
Πρέπει να τα πετύχεις το πεντάλεπτο που κυνηγάνε σχεδόν σκοτάδι.

Last edited:
Κανενα κυνηγο θελω να δοκιμασω να πιασω γιατι εχω αρκετα χρονια να βγαλω, απο τοτε που ριχναμε καμια ζαργανα ζωντανη...
Κάνουν ωραίο παιχνίδι για το μποι τους.
Ετσι κιαλλιως μόνο κυνηγούς και μαγιατικα έχει τώρα.

Κάποτε είχε πολλές σαμαροπαήδες (κυνηγούς) και έβγαζε ο πατέρας μου, τηγανητές με ξυδάκι ήταν τρέλα, έχω χρόνια να φάω...

Βγηκα μετα απο καιρο εχθες μια βολτα στο λιμανι να ριξω καμια καλαμια κ αντικρθσα ενα θεαμα που δεν ειχα ξαναδει... 800 περιπου μετρα λιμανιου ηταν γεματα ψαραδες που ψαρευαν ζαργαες κ τις εριχναν ζωντανο... Παντου πετονιες....asking. Εριξα λιγο απο την εξω μερια με κοντρα αερα αλλα χωρις αποτελεσμα κ την εκανα... Λιγα πραγματα απο κυνηγους ακομα παντως...
Εκβολες κ παλι εκβολες...

Εγώ σου λέω Αρι μια χαρά είναι η ζαργανες και ωραίος μεζές.Και άμα τις πετύχεις ορεξατες φτάνουν κ για δόλωμα και για τηγάνι..:)
Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια.Τρυγόνια είπα?.....fff.".my man.

Βγηκα μετα απο καιρο εχθες μια βολτα στο λιμανι να ριξω καμια καλαμια κ αντικρθσα ενα θεαμα που δεν ειχα ξαναδει... 800 περιπου μετρα λιμανιου ηταν γεματα ψαραδες που ψαρευαν ζαργαες κ τις εριχναν ζωντανο... Παντου πετονιες....asking. Εριξα λιγο απο την εξω μερια με κοντρα αερα αλλα χωρις αποτελεσμα κ την εκανα... Λιγα πραγματα απο κυνηγους ακομα παντως...
Εκβολες κ παλι εκβολες...
Πώς τις ψάρευαν Άρι?

Από fb,προ λίγων ημερών στο λιμάνι της Σύρου.
9-9,30 το βράδυ.Έχασε και έναν μεγαλύτερο.
Με την πρώτη βροχή εμφανίστηκαν.

hostare immagini
Μερικές φορές οι συμπτώσεις είναι απίστευτες!!! Το παλικάρι στην φωτογραφία είναι ο φίλος που με έμαθε να σπινάρω πριν σχεδόν 4 χρόνια όταν είμαστε μαζί φαντάροι! Τα λέμε κάθε μέρα για να με ενημερώνει αν έχει τρυγόνια...

ειχες καλο δασκαλο αν κρινω απο την φωτο και αυτος καλο μαθητη :)
εγω εχω να βρεξω το καλαμι απο τον Μαιο νομιζω.
2 μήνες που ψαρεψα μαζί του εκείνος έβγαλε 1 λούτσο και εγώ πάνω από 10...η κωλοφαρδία σε όλο της το μεγαλείο!.sarcastic.

Επειδή βλέπω μαστόρια στο spinning,θα βάλω κάποιες φωτό απο κάποια τεχνητά που είχα πάρει κάποια στιγμή αλλά δεν ασχολήθηκα τελικά με την τεχνική και έμειναν στην αποθήκη,μπορεί κάποιος να μου πεί αν αξίζει κανένα και ποιός είναι ενα καλός τρόπος να δουλευτούν,μήπως το παλέψω κάποια στιγμή;

Παναγιωτη μια χαρα ειναι τα τεχνητα... Το τελευταιο πρεπει να δουλευει ωραια κ στους λουτσους αλλα ο μονος τροπος για να βγει συμπερασμα ειναι να τα ψαρεψεις κ μονος σου...Ολα τα τενχητα βλεπω οτι εχουν γλωσσα οποτε ακομα κ με απλη ανακτηση κ μεικα κοφτα τινγματα του καλαμιου θα δουλεψουν...

Back