MAX GEAR

• Thread starter Thread starter leo
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Ολα να πάνε καλά και να ευχηθούμε καλές δουλειές... Το εμπόριο έχει ρίσκο ούτως ή άλλως ... αν φοβάσαι το timing ή την κρίση δεν κάνεις για εμπόριο....
Προχωράτε μάγκες και όλα να πάνε καλά..
Ειναι πολύ ευχάριστο να δίνονται ευκαιρίες και μάλιστα σε φίλους για να εργαστούν σε ένα τομέα που γουστάρουν αφενώς και αφετέρου με περιεχόμενο ήτοι απόθεμα ποιοτικό ..

Η αλήθεια είναι πως ενα ζευγάρι γάντια είχα(μάλλινα) τα οποία έχουν γίνει χάλια από τα χρόνια...ενα ζευγαράκι σε μαύρο χρώμα θα το χτυπήσω

Last edited by a moderator:
Η αλήθεια είναι πω ενα ζευγάρι γάντια είχα(μάλλινα) τα οποία έχουν γίνει χάλια από τα χρόνια...ενα ζευγαράκι σε μαύρο χρώμα θα το χτυπήσω
Το γάντι πρέπει να είναι καλό για να έχεις αίσθηση του οπλου και
οχι να νομίζεις ότι κουβαλάς κουτσουρο για το τζάκι.
Ένα τέτοιο ζευγάρι μου εχει βγαλει περίπου δώδεκα χρόνια,
δηλ κοστολογιο τρία ευρώ το χρόνο,κυνηγι -σκοπευτηριο.

θα ηθελα να ευχαριστησω τα παιδια της max gear για την αμεση ανταποκριση στη παραγγελια που καναμε με το βικτωρα.μολις τωρα δοκιμασα τα γαντια και ειναι απλα φανταστικα(mac wet).o βικτωρας ειναι σκοπευτηριο για τη δοκιμη του τσοκ και περιμενω ανταποκριση.πολλα συγχαρητηρια λοιπον κυριοι και καλη συνεχεια

Οι δοκιμες που εγιναν ηταν εντελως βιαστικες αλλα τα αποτελεσματα ηταν ενθαρρυντικοτατα. Ειχα μερικα εντυπωσιακα καπνισματα που συνηθως δεν εχω, οποτε αυτο απο μονο του ηταν κατι που μου εφτιαξε την διαθεση. Η συνεχεια για μια βιαστικη δοκιμη στον πινακα, δυστυχως ειχαμε και κει πολυκοσμια. Δοκιμη σε 24γρ και σε 31γρ αμφοτερα Νο8½ στα 35 μετρα περιπου. Η αποτυπωση στον πινακα και στα 2 φυσιγγια ηταν πιο μαζεμενη σε σχεση με το LM, χωρις τα εμφανη κεντρα και τα κενα του LM. Η τουφεκια ηταν εμφανως πιο ομοιομορφα κατανεμημενη, και παρολο που ειχε φυγει ψηλα, ειδα αυτο που ηθελα. Φυσικα με 2 φυσιγγια ακρη δεν βγαζεις, παιρνεις ομως μια ιδεα, καθως η ιδια παρατηρηση ηταν και στο 24γρ και στο 31. Θα επακολουθησουν και αλλες δοκιμες, και αλλες παρατηρησεις καθως θα χρησιμοποιηθει κυριως απο δω και περα στο κυνηγι, αλλα και αργοτερα στο σκοπευτηριο. Παντως η πρωτη εντυπωση ειναι κατι παραπανω απο θετικη.

Για τα γαντια να πω απλα οτι ειναι φοβερα. Βρεθηκα χτες που πηρα το δεματακι, να φοραω γαντια και να κανω επωμισεις να δω την αισθηση χρησης του οπλου

θα ηθελα να ευχαριστησω τα παιδια της max gear για την αμεση ανταποκριση στη παραγγελια που καναμε με το βικτωρα.μολις τωρα δοκιμασα τα γαντια και ειναι απλα φανταστικα(mac wet).o βικτωρας ειναι σκοπευτηριο για τη δοκιμη του τσοκ και περιμενω ανταποκριση.πολλα συγχαρητηρια λοιπον κυριοι και καλη συνεχεια
Για πιο τσοκ συζητάμε;

Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια..Ο Βίκτωρας Γιάννη μετά απο συζήτηση που είχαμε πήρε (κατά της γνώμη μου) ενα τσοκ το οποίο μπορείς να παίξεις σε όλα τα γήπεδα Compak Sporting στον κόσμο..Ένα U2..

Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια..Ο Βίκτωρας Γιάννη μετά απο συζήτηση που είχαμε πήρε (κατά της γνώμη μου) ενα τσοκ το οποίο μπορείς να παίξεις σε όλα τα γήπεδα Compak Sporting στον κόσμο..Ένα U2..
U1/U2 μου φαίνεται για άψογος συνδυασμός και στο κυνήγι και στο σπορτινγκ.
Καλυπτεις 25 εως 45 μέτρα, δηλαδή 4* έως 2*.

Last edited:
Γερασιμε, θα γινουν και αλλες δοκιμες, εννοειται. Απλα η χτεσινη ηταν η πρωτη εντυπωση. Δοκιμες τοσο μακρινης τουφεκιας θα κανω, απλα θελω να πετυχω μερα χωρις κοσμο στο σκοπευτηριο ωστε να εχω χρονο. Επρεπε να το ειχα παρει νωριτερα, να εχω ριξει περισσοτερες πουλες. Η επομενη δοκιμη παντως θα γινει στα 28γρ, αναμεσα σε αυτο και το 4,LM

Αυτο που επισης σχολιασαμε ολοι χτες ηταν το σχεδον ανυπαρκτο βαρος του τσοκακιου να ξερεις.

U1/U2 μου φαίνεται για άψογος συνδυασμός και στο κυνήγι και στο σπορτινγκ.

Προτείνω U2/U2 για να βγάλεις άλλο ένα μικρό πραγματάκι απο το μυαλό σου τον επιλογέα..(ειδικά κατα την διάρκεια του αγώνα..)

• Like
Reactions: jnp
Αυτο που επισης σχολιασαμε ολοι χτες ηταν το σχεδον ανυπαρκτο βαρος του τσοκακιου να ξερεις

Άντε να πω και 2 πράγματα για τους ανθρώπους που δεν γνωρίζουν τι είναι τα Muller choke..

Τα Muller έχουν σχεδιαστεί ως τα καλύτερα τσοκ στον κόσμο. Τι είναι αυτά που τα κάνουν ανώτερα;
• Το μισό βάρος του Τιτανίου, ένα τρίτο του βάρους του ατσαλιού
• Η επίστρωση κεραμικού Teflon τα κάνει τα σκληρότερα, πιο λεία τσοκάκια της σημερινής αγοράς
• Το αλουμίνιο αεροναυπηγικής κατηγορίας έχει την διπλάσια αντοχή από το ατσάλι
• Χτυπήστε τους στόχους σας όπως ποτέ πριν, με αποτελεσματικές, μεγάλων αποστάσεων κατανομές
• Λιγότερο από 2% κατάλοιπα
• Φτιάχνονται στις Η.Π.Α.

Τα τσοκ MÜLLER είναι εγγυημένα τα πιο ελαφριά, ανθεκτικά, καθαρά, με τις καλύτερες κατανομές τσοκ που μπορείτε να βάλετε στο όπλο σας.

Status
Not open for further replies.
Back