Στο συγκεκριμενο αεροβολο προσωπικα πιστευω οτι ειναι προτιμοτερο το 4,5 διαμετρημα λογω της δυναμης που εχει.Για 5,5 θα πηγαινα σε αλλο μοντελο.
Last edited:
Παιδιά θα διαφωνήσω στο θέμα των ανοικτών σκοπευτηκων σε αυτά τα οπλα!! Όπως έχει πει ο Γιατρός (Ηρακλής) είναι χειρουργικά εργαλεία άρα τα σκοπευτηκα πρέπει να είναι και αυτά ισάξια των όπλων αυτών!! Διόπτρα για μένα είναι μονόδρομος για να το ευχαριστηθείς και να παρεις τα μέγιστα του εργαλείου!!Το 97αρι θελει οπτικο για να δουλεψει....το 77αρι που ειναι ακριβως το ιδιο εχει ανοικτα σκοπευτικα
οποτε σε γλυτωνει απο παραπανω εξοδα![]()
Παιδιά θα διαφωνήσω στο θέμα των ανοικτών σκοπευτηκων σε αυτά τα οπλα!! Όπως έχει πει ο Γιατρός (Ηρακλής) είναι χειρουργικά εργαλεία άρα τα σκοπευτηκα πρέπει να είναι και αυτά ισάξια των όπλων αυτών!! Διόπτρα για μένα είναι μονόδρομος για να το ευχαριστηθείς και να παρεις τα μέγιστα του εργαλείου!!
Ευχαριστώ φίλε Ηρακλή για ολα!! Το κατάλαβα από την πρώτη φορά που το επιασα στα χέρια μου, αξίζει μέχρι το τελευταίο ευρω!! Έρωτας!!!Χρονη ακομα δεν ειδες τιποτα........οταν το μαθεις τοτε θα καταλαβεις ποσο ποιοτικο ειναι αυτο το οπλο.........τοτε θα καταλαβεις και θα ευχαριστηθεις σκοποβολη........τοτε θα δεις πως το σφαιρακι παει εκει που σημαδευεις(και οχι εκει που θελει αυτο)......τοτε θα καταλαβεις τις διαφορες απο οτι ειχες μεχρι σημερα και σιγουρα θα καταλαβεις γιατι επιμενω σε αυτην την εταιρια!!!!!
Καλοριχτο και να το ευχαριστηθεις!!!!
ΥΓ.....με το καλο το επομενο HW !!!!!!!!
Nαι.......με μια διαφοραα στην καννη........ο προκατοχος του 97 ειναι το 77.Ηρακλή το wh το 77 με το 97 , η μόνη διαφορά τους είναι τα σκοπευτικά ? Στα υπόλοιπα είναι το ίδιο όπλο ?
Σ ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση ΗρακλήNαι.......με μια διαφοραα στην καννη........ο προκατοχος του 97 ειναι το 77.
θες ξεσκουριασμα Παναγιωτη.
αμα λεω εγω καλοριζικο...........Killer το θες και 0,22. Ε ρε κορακοπαρτυ.Όντωςέχεις δίκιο οπότε η 77 η 90
![]()
Απωθημένο το διαμέτρημα....πιτσιρικωθεναμα λεω εγω καλοριζικο...........Killer το θες και 0,22. Ε ρε κορακοπαρτυ
Είναι gasram αυτό....τώρα αν έχει διαρροή ο Ηρακλής είχε αναφέρει ότι μπορείς να συμπληρώσεις....το hw 90 θελει τρομπα? Ηρακλη?
Θα κατεβάσω manualΕίναι gasram αυτό....τώρα αν έχει διαρροή ο Ηρακλής είχε αναφέρει ότι μπορείς να συμπληρώσεις....
Απωθημένο το διαμέτρημα....πιτσιρικωθεν![]()
ολοι τοχουμε κανει και το κανουμε. καταλαβαινουμε.Δειτε κ το 80αρι παιδες.
Σιγουρα δεν ειναι τοσο ομορφο αλλα εχει τη παραπανω δυναμη που χρειαζεται.... οπου χρειαζεται τελοσπαντων (προσπαθω να το γραψω politically correct).
Ναι.....αλλα οχι οτι να ειναι......κατα καιρους φερνει το Lidl αυτες που ειναι για τις μπουκαλες στα ποδηλατα.το hw 90 θελει τρομπα? Ηρακλη?
Δυναμη εχει και καλη μαλιστα αλλα ''υστερει'' διπλα στο 90αρι σε καποια πραγματα....Δειτε κ το 80αρι παιδες.
Σιγουρα δεν ειναι τοσο ομορφο αλλα εχει τη παραπανω δυναμη που χρειαζεται.... οπου χρειαζεται τελοσπαντων (προσπαθω να το γραψω politically correct).
Τα gas ram εχουν παραξενο ''κλωτσιμα''και εννοηται οτι μιλαμε για οπτικα πιστοποιημενα. Το ιδιο προβλημα με τα οπτικα υπαρχει και στα diana 54 που ειναι ελατηριου και εχουν το συστημα ολισθησης...Οι διόπτρες αν δεν είναι πιστοποιημένες για αεροβόλα ελατηρίου καταστρέφονται όταν τις βάζεις σε ελατηρίου γιατί το ελατήριο όταν εκτονώνεται έχει 3 διαφορετικές δυνάμεις που επενεργούν. Το 90 είναι οκ δεν έχει ελατήριο. Το αντίθετο θα συμβαίνει.