Fabarm Team

Ο μονος λογος ειναι αυτος που ισχυει στην δικη μου περιπτωση

Λατρης της σκόπευτικης του εικονας και κρατηματος και ενα οπλο και μονο για χρηση σκοπευτηριου και κυνηγιου

Δεν βρισκω καθολου σωστο να πρόπονησε με αλληλεπιθετο και να κυνηγας με πλαγιο
Και προσωπικα ουτε να κυνηγας με πολλα διαφορερικα οπλα

Φυσικα στο σκοπευτηριο ολοι σαν εξωγινο θα σε βλεπουν παλι οπως με βλεπουν και μενα οταν τυχει να παω και θα βρεις και τους ξερολες που θα προσπαθησουν μαλιστα να σου κανουν μπουλιγκ

Φυσικα μετα με αναγκαζουν να τους συστηθω
πριν χρόνια κηνηγούσα πέρδικα με την καραμπήνα breda ermis lux
τσιχλες με ένα σούπερ ποζέ σεντεθιέν
μπεκατσα ορτυκι με το πλαγιοκανο το aya
τα είχα κάνει όλλα σούπα ..
τωρα όλα είναι στον οπλοβαστό και το μόνο που κηνηγάω είναι το 20σαράκι μου το λατρεμένο

Αν είναι να έχεις ένα πλαγιοκανο με αυτά τα χαρακτηριστικά γιατί να μην έχεις ένα ορθοκανο?
Γιατι θα κανεις τι διαφορετικοτιτα.yelling.
Τι ψανχεις Μαστορα ο διαχωρισμος τον club εφερε τετειες μιξεις

Καλησπέρα σας παιδιά! Γνωρίζει/έχει κάποιος να μας πει γνώμη για το κυμηγετικό super poze fabarm axis (ατσάλινη έκδοση) στους 71 πόντους? Το ζαχαρώνω πάρα πολύ λόγω της ελκυστικής του τιμής (προσφορά) στον Καλκαντζάκο !!!

Καλησπέρα σας παιδιά! Γνωρίζει/έχει κάποιος να μας πει γνώμη για το κυμηγετικό super poze fabarm axis (ατσάλινη έκδοση) στους 71 πόντους? Το ζαχαρώνω πάρα πολύ λόγω της ελκυστικής του τιμής (προσφορά) στον Καλκαντζάκο !!!
Δε θέλω να σε τρομάξω, αλλά η αγορά του δίκαννου είναι λαχείο. Κάποιος είχε γράψει ότι θα έπαιρνε δίκαννο μόνο μεταχειρισμένο και μετά από δοκιμή. Έχει λογική αυτό που λέει. Αρκετά περιστατικά σε κορυφαίες μάρκες και ακριβά μοντέλα. Μπορεί να αγοράσεις ένα οικονομικό και να βγεί σκυλί, αλλά μπορεί να δώσεις χιλιάρικα και να κλαίς.

Δε θέλω να σε τρομάξω, αλλά η αγορά του δίκαννου είναι λαχείο. Κάποιος είχε γράψει ότι θα έπαιρνε δίκαννο μόνο μεταχειρισμένο και μετά από δοκιμή. Έχει λογική αυτό που λέει. Αρκετά περιστατικά σε κορυφαίες μάρκες και ακριβά μοντέλα. Μπορεί να αγοράσεις ένα οικονομικό και να βγεί σκυλί, αλλά μπορεί να δώσεις χιλιάρικα και να κλαίς.
Γιαυτό δεν υπάρχει η εγγύηση;Τόσα όπλα έχει πουλήσει η fabarm .

Γιαυτό δεν υπάρχει η εγγύηση;Τόσα όπλα έχει πουλήσει η fabarm .
Τι εγγύηση ρε Παναγιώτη, θα σου βγάλουν την πίστη ανάποδα. Για αρχή δε φταίνε ποτέ και μετά αρχίζει πανηγύρι που προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.

Τι εγγύηση ρε Παναγιώτη, θα σου βγάλουν την πίστη ανάποδα. Για αρχή δε φταίνε ποτέ και μετά αρχίζει πανηγύρι που προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.
Έχεις ακούσει τίποτα για τα δικανα της fabarm;

Έχεις ακούσει τίποτα για τα δικανα της fabarm;
Εγώ έχω ακούσει από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη ότι του είχε κουνήσει ένα με ατσάλινη βάση έκανε κενά αριστερά δεξιά. Αλλά δεν είχα δει το όπλο ότι μου είπε αναφέρω

Back