Όχι φίλε μου, δεν είναι ο Γιώργος.Καλησπέρα φίλε μου ! Ο φίλος σου είναι ο Γιώργος που θέλει να πάρει ποζε;;;
Όχι φίλε μου, δεν είναι ο Γιώργος.Καλησπέρα φίλε μου ! Ο φίλος σου είναι ο Γιώργος που θέλει να πάρει ποζε;;;
Α εντάξει !! Γιατί ακριβώς για αυτά τα όπλα μιλούσα χθες με ένα φίλο ! Ακριβώς αυτά τα όπλα κοιτούσεΌχι φίλε μου, δεν είναι ο Γιώργος.
Εντελως ιδιαίτερο πλαγιόκαννο....υπερυψωμένη ρήγα, κεραμικές βαφές, ρυθμιζόμενα κοντάκια....ενδιαφέρον αυτο το ιδιαίτερο πλάγιο για τους λάτρεις αυτού.....
Το χτύπαγα άνετα! Για καρτέρι θα είναι φωτιά!Εντελως ιδιαίτερο πλαγιόκαννο....υπερυψωμένη ρήγα, κεραμικές βαφές, ρυθμιζόμενα κοντάκια....ενδιαφέρον αυτο το ιδιαίτερο πλάγιο για τους λάτρεις αυτού.....
Ωραίο!!
Θα ερθει λογικα, γιατι όχι.....Το χτύπαγα άνετα! Για καρτέρι θα είναι φωτιά!
Άσε να δούμε αν έρθει εδώ γιατί το κόβω γύρω στα 4Κ
Σίγουρα με ολλα αυτά που έχει θα βαράει καλητερα από τα αλλαΕντελως ιδιαίτερο πλαγιόκαννο....υπερυψωμένη ρήγα, κεραμικές βαφές, ρυθμιζόμενα κοντάκια....ενδιαφέρον αυτο το ιδιαίτερο πλάγιο για τους λάτρεις αυτού.....
Ωραίο!!
Να τους δώσω ένα 100€ να μην το ξαναπούν .Θα ερθει λογικα, γιατι όχι.....
Στα 4Κ ναι...το θεωρο πιθανό κι εγω.
Σώπα τώρα καϊμένε μου......την φινετσα κ τα σκαλίσματα στις πλάκες πληρώνουμε Λιά....Σίγουρα με ολλα αυτά που έχει θα βαράει καλητερα από τα αλλα...
.
οταν εχη κυνηγια ολα τα οπλα σκοτονουνεεεεΕντελως ιδιαίτερο πλαγιόκαννο....υπερυψωμένη ρήγα, κεραμικές βαφές, ρυθμιζόμενα κοντάκια....ενδιαφέρον αυτο το ιδιαίτερο πλάγιο για τους λάτρεις αυτού.....
Ωραίο!!
Από τον αντίχειρα;;;Μπορεί να φανταστεί κανείς, από τι έχει δημιουργηθεί αυτό το άσπρο σημάδι?
Ιδρωτας απο το χέρι ετσι οπως την πιάνεις ισως να είναιΤην κρεμάς και τρίβεται; Φαίνεται να έχει ασπρίσει λίγο και η φλάντζα με το ξύλο.
Και η 368 που είχα είχε ξεβαψει με το κράτημα.
View attachment 97001
από το καθαριστικό -λάδι που χρησιμοποίησες κάποια στιγμή και δεν σκουπίσθηκε επαρκώς μάλλονΜπορεί να φανταστεί κανείς, από τι έχει δημιουργηθεί αυτό το άσπρο σημάδι?
Ένα πλάγιο διαφορετικό από την εικόνα που έχουμε για το κλασικό δίκανο. Ρυθμιζόμενο κοντάκι, έντονο πιστολέ και η μεγάλη διαφορά, η υπερυψωμένη σκοπευτική ρίγα. Για τα εσωτερικά τσοκακια δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε δει σε πλαγιοκανο. Η υπερυψωμένη ρίγα, ακυρώνει λίγο βέβαια την εικόνα που θα έχουμε όταν επωμιζουμε σε σχέση πάντα με τα κλασικά δίκανα και ειδικότερα αυτά που έχουν βυθισμένη ρίγα. Προσωπικά έχω άποψη από υπερυψωμένη ρίγα σε πλάγιο μιας και έχω κυνηγήσει μια σεζόν με ένα varini zananno 20αρι, του ξαδέρφου μου, το 2016, με τα ίδια χαρακτηριστικά, προφανώς ειδική παραγγελία.Για την ομάδα της fabarm δείτε το νέο εργαλείο που έρχεται και πείτε γνώμες