Fabarm Team

Εντελως ιδιαίτερο πλαγιόκαννο....υπερυψωμένη ρήγα, κεραμικές βαφές, ρυθμιζόμενα κοντάκια....ενδιαφέρον αυτο το ιδιαίτερο πλάγιο για τους λάτρεις αυτού.....
Ωραίο!!
Το χτύπαγα άνετα! Για καρτέρι θα είναι φωτιά!
Άσε να δούμε αν έρθει εδώ γιατί το κόβω γύρω στα 4Κ

Εντελως ιδιαίτερο πλαγιόκαννο....υπερυψωμένη ρήγα, κεραμικές βαφές, ρυθμιζόμενα κοντάκια....ενδιαφέρον αυτο το ιδιαίτερο πλάγιο για τους λάτρεις αυτού.....
Ωραίο!!
Σίγουρα με ολλα αυτά που έχει θα βαράει καλητερα από τα αλλα🥲...
.

Ωραίο!!
οταν εχη κυνηγια ολα τα οπλα σκοτονουνεεεε .my man.

Μπορεί να φανταστεί κανείς, από τι έχει δημιουργηθεί αυτό το άσπρο σημάδι?
Την κρεμάς και τρίβεται; Φαίνεται να έχει ασπρίσει λίγο και η φλάντζα με το ξύλο.
Και η 368 που είχα είχε ξεβαψει με το κράτημα.

Screenshot_2025-04-22-22-13-28-402_com.google.android.apps.photos.jpg

Την κρεμάς και τρίβεται; Φαίνεται να έχει ασπρίσει λίγο και η φλάντζα με το ξύλο.
Και η 368 που είχα είχε ξεβαψει με το κράτημα.

View attachment 97001
Ιδρωτας απο το χέρι ετσι οπως την πιάνεις ισως να είναι

Για την ομάδα της fabarm δείτε το νέο εργαλείο που έρχεται και πείτε γνώμες
Ένα πλάγιο διαφορετικό από την εικόνα που έχουμε για το κλασικό δίκανο. Ρυθμιζόμενο κοντάκι, έντονο πιστολέ και η μεγάλη διαφορά, η υπερυψωμένη σκοπευτική ρίγα. Για τα εσωτερικά τσοκακια δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε δει σε πλαγιοκανο. Η υπερυψωμένη ρίγα, ακυρώνει λίγο βέβαια την εικόνα που θα έχουμε όταν επωμιζουμε σε σχέση πάντα με τα κλασικά δίκανα και ειδικότερα αυτά που έχουν βυθισμένη ρίγα. Προσωπικά έχω άποψη από υπερυψωμένη ρίγα σε πλάγιο μιας και έχω κυνηγήσει μια σεζόν με ένα varini zananno 20αρι, του ξαδέρφου μου, το 2016, με τα ίδια χαρακτηριστικά, προφανώς ειδική παραγγελία.
20170122_133043.jpg
IMG_20161226_130629.jpg
Προσωπικά θα μου άρεσε ένα τέτοιο καρτεροντουφεκο αλλά σίγουρα η τιμή του θα είναι υψηλή.

Last edited:
Back