Λίγο διάφανο βερνίκι νυχιών πάνω και σφραγίζει για πάντα....
Λίγο διάφανο βερνίκι νυχιών πάνω και σφραγίζει για πάντα....
Χαχαχα ο καλύτερος....Κοκκινο βαζω παντου Γιωργο μου.....και στα ''χαλαρα'' καψουλια....και οπου αλλου χρειαστει....μου αρεσει το
χρωμα.....και ας ειμαι βαζελας.....![]()
![]()
Κύριε Νίκο αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω από την δική μου μεριά είναι αν έχει την ίδια συμπεριφορά και στα ψιλά σκάγια νο8 η 9 ( και όποιος άλλος το έχει δοκιμάσει βέβαια) . Σαν υλικό φθηνό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σε ευρείας κατανάλωσης φυσίγγια όπως στην τσιχλα.
Ευχαριστώ.Κεντρικολα
Πιστευω πως ναι....παντου μπαινει.....εχω φιλο που εχει υπομονη και το κανει σε καποια τσιχλοφυσεκια.
Προσωπικα δεν εχω βαλει αλευρι σε Ν8-8,5- 9.....Απο Ν6 και κατω.
ΥΓ. Σπαρκ και αλευρι.,.....σε Ν8 ή Ν9.....και ο αγιος θα το ''φοβηθει''.....εκει που θα ''κοβει''.....
Τίποτα αλεξ.. είναι τόσο λεπτη η στρώση και η αντίσταση του που είναι αμελητέο...Δεν ανεβαζει πιεσεις Γιωργο?
Ωραια.....ευχαριστω!Τίποτα αλεξ.. είναι τόσο λεπτη η στρώση και η αντίσταση του που είναι αμελητέο...
Σπάρκ?Κεντρικολα
Πιστευω πως ναι....παντου μπαινει.....εχω φιλο που εχει υπομονη και το κανει σε καποια τσιχλοφυσεκια.
Προσωπικα δεν εχω βαλει αλευρι σε Ν8-8,5- 9.....Απο Ν6 και κατω.
ΥΓ. Σπαρκ και αλευρι.,.....σε Ν8 ή Ν9.....και ο αγιος θα το ''φοβηθει''.....εκει που θα ''κοβει''.....
Σπάρκ?
Δηλαδή είναι καλύτερο χρηστικά το βρωμάλευρο από το πλαστικό Buffer..;;Τι σου φανηκε ''περιεργο'' με τον σπαρκ?? Τον ανεφερα γιατι ειναι συγκεντρωτικο βυσμα....το βρωμαλευρο
σε ολα τα βυσματα δουλευει.![]()
Δεν ήξερα καν ότι ο σπαρκ είναι συγκεντρωτήρας,γιαυτό σε ρώτησα.Τι σου φανηκε ''περιεργο'' με τον σπαρκ?? Τον ανεφερα γιατι ειναι συγκεντρωτικο βυσμα....το βρωμαλευρο
σε ολα τα βυσματα δουλευει.![]()
Δηλαδή είναι καλύτερο χρηστικά το βρωμάλευρο από το πλαστικό Buffer..;;
Βασιλη απο την στιγμη που δεν παιζουν κανονακια στους ιδιογομωτες δεν υπαρχει απαντηση.Ερωτήματα που προκύπτουν μεταξύ πλαστικού και άλευρου βρώμης:
1) Γιατί το πλαστικό υποτίθεται ανεβάζει παραπάνω πιέσεις απ' ότι το αλεύρι;
2) Πώς υπολογίζω πόσο buffer θα χρησιμοποιήσω στο πλαστικό και στο αλεύρι; Βάζω μέχρι να καλυφθούν τα σκάγια και στις δύο περιπτώσεις;
3) Έχω παρατηρήσει ότι το πλαστικό μπαίνει σε μικρότερη ποσότητα απ' ότι το αλεύρι (για ίδιο βάρος σκαγιών) ισχύει;
Κανονισε να το ακουσουν στην Ελβετια τωρα και να μας τον χρεωνουν βαπορισιο!μεχρι και νες - καφε εχω δοκιμασει .
Ερωτήματα που προκύπτουν μεταξύ πλαστικού και άλευρου βρώμης:
1) Γιατί το πλαστικό υποτίθεται ανεβάζει παραπάνω πιέσεις απ' ότι το αλεύρι;
2) Πώς υπολογίζω πόσο buffer θα χρησιμοποιήσω στο πλαστικό και στο αλεύρι; Βάζω μέχρι να καλυφθούν τα σκάγια και στις δύο περιπτώσεις;
3) Έχω παρατηρήσει ότι το πλαστικό μπαίνει σε μικρότερη ποσότητα απ' ότι το αλεύρι (για ίδιο βάρος σκαγιών) ισχύει;