Browning Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Από εβδομάδα ντουμπλάρω την συμμετοχή μου στο Browning Club (μετά το 525) με μια Maxus ξύλινη με 71 εκατοστά κάννη. .banana. .victory.
Παρουσίαση,φωτογραφίες και εντυπώσεις όταν με το καλό την πάρω στα χέρια μου...
με το καλο Γιωργο να την παρεις στα χερια σου τα υπολοιπα με την παρουσιαση του εργαλειου

Με το καλό φίλε είναι ένα όπλο που μαρεσει πολύ.
Πολυ καλη επιλογη.τα καλοριζικα λοιπον με την παρουσιαση.ωραιο οπλο γιωργο.αν δεν μ αρεσανε τοσο οι 391 θα επαιρνα την carbon
Εμείς έχουμε τα ίδια γούστα κύριος.

Από εβδομάδα ντουμπλάρω την συμμετοχή μου στο Browning Club (μετά το 525) με μια Maxus ξύλινη με 71 εκατοστά κάννη. .banana. .victory.

θα εκπλαγεις ευχαριστα.Οι καννες browning μπορει να εχουν χρωμιο, αλλα κατω απο το χρωμιο εχουν καλο βαθμο λειανσης.Για αυτο βγαζουν καλες τουφεκιες..

Με το καλό Γιώργαρε! .well done.

Αρχες του 90 σε καποιο δελτα. Καθομουν μεσα στο ποταμι..Γυρω γυρω τα καρτερια γεματα..Ειχα την Auto5 Mε 81εκ κανη 3ιντση.Σκιες εβλεπα. Χαρακτηριστικο μπαμ η φονισσα,αντιλαλουσουν οι ρεματιες..
Φωναζαν απο γυρω..Με τι τα βαραει ο μαλακας εκει πανω? Οταν ανεβει πανω θα δειτε,ελεγε και γελαγε ο κυριος (Δημητρης μας αφησε χρονους)
Τοτε παιδια βαραω μια την βλεπω που πεφτει,ορμαει το λαμπραντορ και την χανουμε..
Ρε εκει επεσε που πηγε.Βγαλε τα ρουχα και βουτα μου φωναζαν.Πραγματι το εκανα και την βρηκα μετα απο λιγο να εχει δαγκωσει καλαμι και να καθεται στον βυθο.

Αρχες του 90 σε καποιο δελτα. Καθομουν μεσα στο ποταμι..Γυρω γυρω τα καρτερια γεματα..Ειχα την Auto5 Mε 81εκ κανη 3ιντση.Σκιες εβλεπα. Χαρακτηριστικο μπαμ η φονισσα,αντιλαλουσουν οι ρεματιες..
Φωναζαν απο γυρω..Με τι τα βαραει ο μαλακας εκει πανω? Οταν ανεβει πανω θα δειτε,ελεγε και γελαγε ο κυριος (Δημητρης μας αφησε χρονους)
Τοτε παιδια βαραω μια την βλεπω που πεφτει,ορμαει το λαμπραντορ και την χανουμε..
Ρε εκει επεσε που πηγε.Βγαλε τα ρουχα και βουτα μου φωναζαν.Πραγματι το εκανα και την βρηκα μετα απο λιγο να εχει δαγκωσει καλαμι και να καθεται στον βυθο.
Εισαι ωραιος Βασιλη και χαιρομαι που σου αρεσουν αυτα τα "παλια" οπλα..
Ειναι φοβερη οτι κ να λεμε,και αν εχει κ λιγη σκουρια πανω της,την κανει ακομα ποιο ωραια(κατα την γνωμη μου..!!)
Το παλιο κ πρεπει να δειχνει παλιο..

Τρελιαρη Γιωργαρε σου ευχομαι καλοριζικη να την λιωσεις στο τουφεκιδη και να σου κανει ολα τα γουστα!!!!

Ναι μας επεισες.....ha haaa.yelling..yelling.
Αντε θα στην δωκω να την κυνηγισεις εσενα ;)

Γενικά είμαι της άποψης ένα τουφεκι, βαριά δυο. Το ένα γίνεται κομμάτι του σώματος με τα χρόνια και οι επιτυχιες χτιζουν μια σχεση εμπιστοσύνης.

Αντε θα στην δωκω να την κυνηγισεις εσενα ;)

Γενικά είμαι της άποψης ένα τουφεκι, βαριά δυο. Το ένα γίνεται κομμάτι του σώματος με τα χρόνια και οι επιτυχιες χτιζουν μια σχεση εμπιστοσύνης.
Εγω παλι λεω να σου δωκω το baikal να σου θυμησω το λαθος που εκανες...
Εναλλακτικη λυση να επωμιζεις το 525 και τη maxus του Γιωργου να δεις τα οριτζιναλεha haaa.yelling..yelling.

Εγω παλι λεω να σου δωκω το baikal να σου θυμησω το λαθος που εκανες...
Εναλλακτικη λυση να επωμιζεις το 525 και τη maxus του Γιωργου να δεις τα οριτζιναλεha haaa.yelling..yelling.
.sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Επειδή ποτέ δεν ήμουνα κάγκουρας να εχω πειραγμενο αμαξι, φαίνεται μου έμεινε τραύμα και πήρα ιμίαιμο benelli-beretta με κατασκευη στην Ισπανία και προσεχώς tunning στην ελλαδα.lazy.

.sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Επειδή ποτέ δεν ήμουνα κάγκουρας να εχω πειραγμενο αμαξι, φαίνεται μου έμεινε τραύμα και πήρα ιμίαιμο benelli-beretta με κατασκευη στην Ισπανία και προσεχώς tunning στην ελλαδα.lazy.
Προσεχε το tuning γιατι βλεπω να κλαις διπλά για το baikal.pop..yelling..terror.

Με το καλό Γιώργο!
ΤΟΥΦΕΚΟΣ!!!;)

Status
Not open for further replies.
Back