Ασε γιατι μετα θα ψαχνεις αρων αρων να δωσεις το ιμιτασιονMε το καλό αλανι μου!!!!Πολύ καλή επιλογή!!!
** Ποτε θα την ριξω στο δρακοντειο;;;;![]()
ha haaa
Ασε γιατι μετα θα ψαχνεις αρων αρων να δωσεις το ιμιτασιονMε το καλό αλανι μου!!!!Πολύ καλή επιλογή!!!
** Ποτε θα την ριξω στο δρακοντειο;;;;![]()
με το καλο Γιωργο να την παρεις στα χερια σου τα υπολοιπα με την παρουσιαση του εργαλειουΑπό εβδομάδα ντουμπλάρω την συμμετοχή μου στο Browning Club (μετά το 525) με μια Maxus ξύλινη με 71 εκατοστά κάννη. .banana. .victory.
Παρουσίαση,φωτογραφίες και εντυπώσεις όταν με το καλό την πάρω στα χέρια μου...
Εμείς έχουμε τα ίδια γούστα κύριος.Πολυ καλη επιλογη.τα καλοριζικα λοιπον με την παρουσιαση.ωραιο οπλο γιωργο.αν δεν μ αρεσανε τοσο οι 391 θα επαιρνα την carbon
.buy.Με το καλό φίλε είναι ένα όπλο που μαρεσει πολύ.
Εμείς έχουμε τα ίδια γούστα κύριος.
Από εβδομάδα ντουμπλάρω την συμμετοχή μου στο Browning Club (μετά το 525) με μια Maxus ξύλινη με 71 εκατοστά κάννη. .banana. .victory.
Με το καλό Γιώργαρε!Από εβδομάδα ντουμπλάρω την συμμετοχή μου στο Browning Club (μετά το 525) με μια Maxus ξύλινη με 71 εκατοστά κάννη. .banana. .victory.
Φιλαρακι το ιμιτασιον δεν πωλείται, δεν χαριζεται και δεν δανείζεται για κανέναν λόγο. Ηρθε για να μείνει.Ασε γιατι μετα θα ψαχνεις αρων αρων να δωσεις το ιμιτασιον
ha haaa
Εισαι ωραιος Βασιλη και χαιρομαι που σου αρεσουν αυτα τα "παλια" οπλα..Αρχες του 90 σε καποιο δελτα. Καθομουν μεσα στο ποταμι..Γυρω γυρω τα καρτερια γεματα..Ειχα την Auto5 Mε 81εκ κανη 3ιντση.Σκιες εβλεπα. Χαρακτηριστικο μπαμ η φονισσα,αντιλαλουσουν οι ρεματιες..
Φωναζαν απο γυρω..Με τι τα βαραει ο μαλακας εκει πανω? Οταν ανεβει πανω θα δειτε,ελεγε και γελαγε ο κυριος (Δημητρης μας αφησε χρονους)
Τοτε παιδια βαραω μια την βλεπω που πεφτει,ορμαει το λαμπραντορ και την χανουμε..
Ρε εκει επεσε που πηγε.Βγαλε τα ρουχα και βουτα μου φωναζαν.Πραγματι το εκανα και την βρηκα μετα απο λιγο να εχει δαγκωσει καλαμι και να καθεται στον βυθο.
Τρελιαρη Γιωργαρε σου ευχομαι καλοριζικη να την λιωσεις στο τουφεκιδη και να σου κανει ολα τα γουστα!!!!Από εβδομάδα ντουμπλάρω την συμμετοχή μου στο Browning Club (μετά το 525) με μια Maxus ξύλινη με 71 εκατοστά κάννη. .banana. .victory.
Ναι μας επεισες.....ha haaaΦιλαρακι το ιμιτασιον δεν πωλείται, δεν χαριζεται και δεν δανείζεται για κανέναν λόγο. Ηρθε για να μείνει.![]()
Αντε θα στην δωκω να την κυνηγισεις εσεναΝαι μας επεισες.....ha haaa![]()
Εγω παλι λεω να σου δωκω το baikal να σου θυμησω το λαθος που εκανες...Αντε θα στην δωκω να την κυνηγισεις εσενα
Γενικά είμαι της άποψης ένα τουφεκι, βαριά δυο. Το ένα γίνεται κομμάτι του σώματος με τα χρόνια και οι επιτυχιες χτιζουν μια σχεση εμπιστοσύνης.
Εγω παλι λεω να σου δωκω το baikal να σου θυμησω το λαθος που εκανες...
Εναλλακτικη λυση να επωμιζεις το 525 και τη maxus του Γιωργου να δεις τα οριτζιναλεha haaa![]()
Προσεχε το tuning γιατι βλεπω να κλαις διπλά για το baikal.pop.
Επειδή ποτέ δεν ήμουνα κάγκουρας να εχω πειραγμενο αμαξι, φαίνεται μου έμεινε τραύμα και πήρα ιμίαιμο benelli-beretta με κατασκευη στην Ισπανία και προσεχώς tunning στην ελλαδα.lazy.
Με το καλό Γιώργο!Από εβδομάδα ντουμπλάρω την συμμετοχή μου στο Browning Club (μετά το 525) με μια Maxus ξύλινη με 71 εκατοστά κάννη. .banana. .victory.
Γιωργαρε ποσο την πηρες?? Την εκδοση one αγορασες???Κύριοι σας ευχαριστώ πολύ,ανυπομονώ να την πάρω στα χέρια μου.