Browning Maxus 2 vs Browning A5 vs Beretta A400 Upland vs Benelli Rafaello Powerbore

Ποιο θα επιλέγατε;

• Browning Maxus 2

Votes: 18 17,1%
  • Browning A5

Votes: 5 4,8%
  • Beretta A400 Upland

Votes: 40 38,1%
  • Benelli Rafaello Powerbore

Votes: 42 40,0%

• Total voters
    105
Μετά από 30 χρόνια που κυνηγάω με μπραουνινγκ θα χρειαστεί πολυς δρόμος και χιλιάδες Ντουφεκιες για να θεωρηθώ μπενελακιας.. 😉
Καλορίζικο Φίλε να το χαρείς! Αν και δεν είμαι φαν της benelli,το συγκεκριμένο είναι πολύ ωραίο όπλο!

Καλορίζικο Φίλε να το χαρείς! Αν και δεν είμαι φαν της benelli,το συγκεκριμένο είναι πολύ ωραίο όπλο!
Σε ευχαριστώ πολυ, ειναι όμορφο όπλο πολυ ευχρηστο, παναλαφρο και έρχεται εκεί που θες πολυ γρήγορα. Θα το δουμε και στη πραξη όμως...

Aν και είμαι αθεράπευτος δικαννάκιας σου εύχομαι ολόψυχα Διονύση να έχεις την υγεία σου να την λιώσης.
Το να τη λιώσω σημαίνει ότι θα βγαίνω πολλες εξόδους και θα βρίσκω πολλα θηράματα. Μ'αρέσει αυτή η ευχή.. Το ίδιο ευχομαι και σε εσενα Γιώργο.. Εννοείται που κ που βγάζω κ εγώ το δικαννο..

Μετά από 30 χρόνια που κυνηγάω με μπραουνινγκ θα χρειαστεί πολυς δρόμος και χιλιάδες Ντουφεκιες για να θεωρηθώ μπενελακιας.. 😉
Ελπίζω να μη σου κακοφανουν τα σκοτωματα γιατί είναι λίγο διαφορετικά,

οσα πρωταθληματα και να εχει παρει καποιος στην F1 αν δεν τρεξει με Ferrari δεν ειναι ολοκληρωμένος οδηγός.

Benelli ρε φίλε, μια τοξική σχέση, μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε.
Καλορίζικη Διονύση , περιμένουμε και φωτό από την Ιταλίδα.
Ευχαριστώ Νίκο, συντομα θα γίνει και αυτό έτσι για το τυπικό της υπόθεσης γιατί οι περισσοτεροι το γνωρίζουν το όπλο και όλο και σε κάποιο μαγαζί η έκθεση το έχουν συναντήσει..

Διονύση καλοριζικο .οντως δεν θα δεις τα πραγματα που εβλεπες με το αλλο σου οπλο σε τουφεκιες αλλα αρκει να σε ευχαριστησει και θα σε ευχαριστησει!
Να εισαι καλα φιλε και να το χαρεις το μπενελακι

Διονύση καλοριζικο .οντως δεν θα δεις τα πραγματα που εβλεπες με το αλλο σου οπλο σε τουφεκιες αλλα αρκει να σε ευχαριστησει και θα σε ευχαριστησει!
Να εισαι καλα φιλε και να το χαρεις το μπενελακι
Δημήτρη σε ευχαριστώ. Ειμαι πολυ περιεργος για το "τι έργα θα δω" οπως είχες πει.. Νομίζω εσύ το είχες πει. Μαρεσε η ατάκα κ τη συγκράτησα. Θα μάστε εδώ να τα συζητήσουμε και αν έχεις δίκιο θα μαι ο πρωτος που θα το πω..

Διονυση στο ειχα πει απο την αρχη,θα ακουσεις πολλα.βεβαιως κ δεν στεναχωριομαστε.προεχει η υγεια ολων μας κ μετα τα παιχνιδακια μας. αλλα οταν εχεις ενα απο τα ομορφοτερα κ ποιοτικοτερα σε αυτα τα λεφτα τα λογια νομιζω περιτευουν.βεβαια το χιουμορ των συναδελφων ειναι καλοπροαιρετο κ πετυχημενο.ειδικα αυτη η φωτο της λιμνης ολα τα λεφτα.λοιπον Διονυση βρες την σωστη κλιση στο οπλο κ ενα φυσιγγι να σου ταιριαζει εσενα η ταχυτητα του κ ολα θα ειναι σουπερ.
Το χιουμορ ειναι απαραίτητο..σιγά σιγά με δοκιμές θα το βρώ πιστεύω. Χρόνο και υγεία να έχουμε, η διάθεση υπάρχει..

Δημήτρη σε ευχαριστώ. Ειμαι πολυ περιεργος για το "τι έργα θα δω" οπως είχες πει.. Νομίζω εσύ το είχες πει. Μαρεσε η ατάκα κ τη συγκράτησα. Θα μάστε εδώ να τα συζητήσουμε και αν έχεις δίκιο θα μαι ο πρωτος που θα το πω..
Δεν θα το δεις.οπως και να χει θα το ευχαριστηθεις ομως το νεο οπλο

Back