Μετά από 30 χρόνια που κυνηγάω με μπραουνινγκ θα χρειαστεί πολυς δρόμος και χιλιάδες Ντουφεκιες για να θεωρηθώ μπενελακιας..Πώς αισθάνεσαι τώρα που έγινες benellακιας?![]()

Μετά από 30 χρόνια που κυνηγάω με μπραουνινγκ θα χρειαστεί πολυς δρόμος και χιλιάδες Ντουφεκιες για να θεωρηθώ μπενελακιας..Πώς αισθάνεσαι τώρα που έγινες benellακιας?![]()
Είναι ερώτηση αυτή ; Μπήκε στον δρόμο του Θεού!Πώς αισθάνεσαι τώρα που έγινες benellακιας?![]()
Καλορίζικο Φίλε να το χαρείς! Αν και δεν είμαι φαν της benelli,το συγκεκριμένο είναι πολύ ωραίο όπλο!Μετά από 30 χρόνια που κυνηγάω με μπραουνινγκ θα χρειαστεί πολυς δρόμος και χιλιάδες Ντουφεκιες για να θεωρηθώ μπενελακιας..![]()
Σε ευχαριστώ πολυ, ειναι όμορφο όπλο πολυ ευχρηστο, παναλαφρο και έρχεται εκεί που θες πολυ γρήγορα. Θα το δουμε και στη πραξη όμως...Καλορίζικο Φίλε να το χαρείς! Αν και δεν είμαι φαν της benelli,το συγκεκριμένο είναι πολύ ωραίο όπλο!
Το να τη λιώσω σημαίνει ότι θα βγαίνω πολλες εξόδους και θα βρίσκω πολλα θηράματα. Μ'αρέσει αυτή η ευχή.. Το ίδιο ευχομαι και σε εσενα Γιώργο.. Εννοείται που κ που βγάζω κ εγώ το δικαννο..Aν και είμαι αθεράπευτος δικαννάκιας σου εύχομαι ολόψυχα Διονύση να έχεις την υγεία σου να την λιώσης.
Ομορφο, αθανατο, λειτουργικο, οπλαρα!Σε ευχαριστώ πολυ, ειναι όμορφο όπλο πολυ ευχρηστο, παναλαφρο και έρχεται εκεί που θες πολυ γρήγορα. Θα το δουμε και στη πραξη όμως...
Τι εννοείς?Είναι ερώτηση αυτή ; Μπήκε στον δρόμο του Θεού!
Ελπίζω να μη σου κακοφανουν τα σκοτωματα γιατί είναι λίγο διαφορετικά,Μετά από 30 χρόνια που κυνηγάω με μπραουνινγκ θα χρειαστεί πολυς δρόμος και χιλιάδες Ντουφεκιες για να θεωρηθώ μπενελακιας..![]()
Αμα δε μου κάνει τα κέφια θα παμε για άλλα.. Δε στεναχωριόμαστε..Ελπίζω να μη σου κακοφανουν τα σκοτωματα γιατί είναι λίγο διαφορετικά,
οσα πρωταθληματα και να εχει παρει καποιος στην F1 αν δεν τρεξει με Ferrari δεν ειναι ολοκληρωμένος οδηγός.Μετά από 30 χρόνια που κυνηγάω με μπραουνινγκ θα χρειαστεί πολυς δρόμος και χιλιάδες Ντουφεκιες για να θεωρηθώ μπενελακιας..![]()
Διαφορετικά?Το θέμα είναι να πέφτει το θήραμα και να ερχεται στο πιατο.Ολα τα άλλα είναι αν έχεις το κυνήγι για ΧΟΜΠΙΕλπίζω να μη σου κακοφανουν τα σκοτωματα γιατί είναι λίγο διαφορετικά,
Όχι, απο εδώ και πέρα θα τηρεί την εντολή ου φονεύσεις (το τραυματισεις δεν πιάνεται)Τι εννοείς?
Θα το πάει στον παπά να το διαβάσει η θα γίνει ψάλτης?![]()
Ευχαριστώ Νίκο, συντομα θα γίνει και αυτό έτσι για το τυπικό της υπόθεσης γιατί οι περισσοτεροι το γνωρίζουν το όπλο και όλο και σε κάποιο μαγαζί η έκθεση το έχουν συναντήσει..Benelli ρε φίλε, μια τοξική σχέση, μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε.
Καλορίζικη Διονύση , περιμένουμε και φωτό από την Ιταλίδα.
Δημήτρη σε ευχαριστώ. Ειμαι πολυ περιεργος για το "τι έργα θα δω" οπως είχες πει.. Νομίζω εσύ το είχες πει. Μαρεσε η ατάκα κ τη συγκράτησα. Θα μάστε εδώ να τα συζητήσουμε και αν έχεις δίκιο θα μαι ο πρωτος που θα το πω..Διονύση καλοριζικο .οντως δεν θα δεις τα πραγματα που εβλεπες με το αλλο σου οπλο σε τουφεκιες αλλα αρκει να σε ευχαριστησει και θα σε ευχαριστησει!
Να εισαι καλα φιλε και να το χαρεις το μπενελακι
Το χιουμορ ειναι απαραίτητο..σιγά σιγά με δοκιμές θα το βρώ πιστεύω. Χρόνο και υγεία να έχουμε, η διάθεση υπάρχει..Διονυση στο ειχα πει απο την αρχη,θα ακουσεις πολλα.βεβαιως κ δεν στεναχωριομαστε.προεχει η υγεια ολων μας κ μετα τα παιχνιδακια μας. αλλα οταν εχεις ενα απο τα ομορφοτερα κ ποιοτικοτερα σε αυτα τα λεφτα τα λογια νομιζω περιτευουν.βεβαια το χιουμορ των συναδελφων ειναι καλοπροαιρετο κ πετυχημενο.ειδικα αυτη η φωτο της λιμνης ολα τα λεφτα.λοιπον Διονυση βρες την σωστη κλιση στο οπλο κ ενα φυσιγγι να σου ταιριαζει εσενα η ταχυτητα του κ ολα θα ειναι σουπερ.
Δεν θα το δεις.οπως και να χει θα το ευχαριστηθεις ομως το νεο οπλοΔημήτρη σε ευχαριστώ. Ειμαι πολυ περιεργος για το "τι έργα θα δω" οπως είχες πει.. Νομίζω εσύ το είχες πει. Μαρεσε η ατάκα κ τη συγκράτησα. Θα μάστε εδώ να τα συζητήσουμε και αν έχεις δίκιο θα μαι ο πρωτος που θα το πω..