Browning Maxus 2 vs Browning A5 vs Beretta A400 Upland vs Benelli Rafaello Powerbore

Ποιο θα επιλέγατε;

  • Browning Maxus 2

    Votes: 14 16,9%
  • Browning A5

    Votes: 3 3,6%
  • Beretta A400 Upland

    Votes: 33 39,8%
  • Benelli Rafaello Powerbore

    Votes: 33 39,8%

  • Total voters
    83
Την maxus την ¨χαντακωνει¨ το καλουπι της η ειναι η ιδεα μου ?
Την δοκίμασα και εγώ όταν πήρα όπλο μόλις είχε βγει δεν είχε μήνα αλλά δεν μου έρχονταν καθόλου καλά τα μοναδικά που μου κάθισαν παρά πολύ καλά ήταν η Α5 και η black eagle η black eagle πολύ ποιο Ολοκληρωμένο όπλο,αν και μου άρεσε και το Α5 grant passage τώρα βεβαια ευτυχώς υπήρξε το προβληματάκι με το κλείστρο και πήρα την black eagle με την Α5 είχα ακούσει για λειτουργικά θέματα. Δοκίμασα και την Rafaello αλλά δεν μου ήρθε όπως η black eagle μπορεί λόγο το ότι ήταν ξύλο.
 
Παιδιά καλησπέρα. Σύντομα θα προβώ σε αγορά ενός από τα παραπάνω όπλα. Θα με βοηθούσε πολυ να μου πείτε γνώμες, τα θετικα και αρνητικά τους, πληροφορίες και εμπειρίες εφόσον τα έχετε δοκιμάσει στο κυνήγι ή έστω έχετε ακουσει από φίλους σας. Εχω επωμισει και τα 4. Αν υπάρχει και άλλη πρόταση δεκτή. Αυτό που θα παρω θα είναι σε 71 πόντους και με ενδιαφέρει για καρτέρι.
H A400 ειναι το χειροτερο οπλο που εχει βγαλει ποτε η Beretta
 
H A400 ειναι το χειροτερο οπλο που εχει βγαλει ποτε η Beretta
Για πες μας να ξερουμε, δηλ εκανα βλακεια που την εχω εδω και 9 χρονια χωρις κανενα απολυτως προβλημα και μαλλον ειμαι τυχερος γιατι εμενα μου βγαζει φοβερες ντουφεκιες.???
 
Back
Top