Καλά και εγώ που ήταν να πάρω την ακριβή grand passage είχαν βάλει 3 αντί να βάλουν 5 1800€ όπλο ήτανΤο μείον είναι ότι στη "φτηνή" έκδοση, έχει φτωχή προίκα από τσόκ. Μόνο 2 βάλανε οι γύφτοι. Έλεος!
ΑπαράδεκτοΚαλά και εγώ που ήταν να πάρω την ακριβή grand passage είχαν βάλει 3 αντί να βάλουν 5 1800€ όπλο ήταν
Όπου σε πιάσουν.......Καλά και εγώ που ήταν να πάρω την ακριβή grand passage είχαν βάλει 3 αντί να βάλουν 5 1800€ όπλο ήταν
Να μην βάζουν κανένα και να παίρνει ο αγοραστής ότι θέλει αυτός,από εταιρείες που ασχολούνται μόνο με αυτό το κομμάτι,ΑΛΛΑ να αφαιρείται το κόστος τους από την τιμή του όπλου...Καλά και εγώ που ήταν να πάρω την ακριβή grand passage είχαν βάλει 3 αντί να βάλουν 5 1800€ όπλο ήταν
Την δοκίμασα και εγώ όταν πήρα όπλο μόλις είχε βγει δεν είχε μήνα αλλά δεν μου έρχονταν καθόλου καλά τα μοναδικά που μου κάθισαν παρά πολύ καλά ήταν η Α5 και η black eagle η black eagle πολύ ποιο Ολοκληρωμένο όπλο,αν και μου άρεσε και το Α5 grant passage τώρα βεβαια ευτυχώς υπήρξε το προβληματάκι με το κλείστρο και πήρα την black eagle με την Α5 είχα ακούσει για λειτουργικά θέματα. Δοκίμασα και την Rafaello αλλά δεν μου ήρθε όπως η black eagle μπορεί λόγο το ότι ήταν ξύλο.Την maxus την ¨χαντακωνει¨ το καλουπι της η ειναι η ιδεα μου ?
Καλη σκέψηΝα μην βάζουν κανένα και να παίρνει ο αγοραστής ότι θέλει αυτός,από εταιρείες που ασχολούνται μόνο με αυτό το κομμάτι,ΑΛΛΑ να αφαιρείται το κόστος τους από την τιμή του όπλου...
Καλά θα είναι κάπως όπως αφαίρεσαν τον φορτιστή και τα ακουστικά από το τηλέφωνο και η τιμή αυξήθηκεΚαλη σκέψη
σε αυτα που μας παρέχουν λειτουργούν αφαιρετικά.Καλά θα είναι κάπως όπως αφαίρεσαν τον φορτιστή και τα ακουστικά από το τηλέφωνο και η τιμή αυξήθηκε![]()
H A400 ειναι το χειροτερο οπλο που εχει βγαλει ποτε η BerettaΠαιδιά καλησπέρα. Σύντομα θα προβώ σε αγορά ενός από τα παραπάνω όπλα. Θα με βοηθούσε πολυ να μου πείτε γνώμες, τα θετικα και αρνητικά τους, πληροφορίες και εμπειρίες εφόσον τα έχετε δοκιμάσει στο κυνήγι ή έστω έχετε ακουσει από φίλους σας. Εχω επωμισει και τα 4. Αν υπάρχει και άλλη πρόταση δεκτή. Αυτό που θα παρω θα είναι σε 71 πόντους και με ενδιαφέρει για καρτέρι.
Δηλαδή?H A400 ειναι το χειροτερο οπλο που εχει βγαλει ποτε η Beretta
Τόσο χάλια?H A400 ειναι το χειροτερο οπλο που εχει βγαλει ποτε η Beretta
I LOVE 302Τόσο χάλια?![]()
Όπα, για λεγε..H A400 ειναι το χειροτερο οπλο που εχει βγαλει ποτε η Beretta
Για πες μας να ξερουμε, δηλ εκανα βλακεια που την εχω εδω και 9 χρονια χωρις κανενα απολυτως προβλημα και μαλλον ειμαι τυχερος γιατι εμενα μου βγαζει φοβερες ντουφεκιες.???H A400 ειναι το χειροτερο οπλο που εχει βγαλει ποτε η Beretta
σίγουρα καποιο θα ειναι χειροτερο σε σχεση με τα υπολοιπα μοντελα που εχει βγαλει, αλλα γιατι ειναι χειροτερη απο την Α300?H A400 ειναι το χειροτερο οπλο που εχει βγαλει ποτε η Beretta
Την βάζω για πούλημα τότε και την δίνω όσο οσοH A400 ειναι το χειροτερο οπλο που εχει βγαλει ποτε η Beretta