Δεν κάνει χαψιές αυτή, τρύπες κάνει σαν διαμαντοτρύπανοαμα με κανει μια χαψια!τι ειναι?
Δεν κάνει χαψιές αυτή, τρύπες κάνει σαν διαμαντοτρύπανοαμα με κανει μια χαψια!τι ειναι?
Είσαι και δυο μέτρα παλικάρι παναθεμασεαμα με κανει μια χαψια!τι ειναι?
Το όπλο θα πουληθεί, μη στεναχωριέσαι.παιδια το οπλο πωλειται ακομα γιατι η συμφωνια χαλασε.. αν καποιος ενδιαφερεται η αναρτηση ισχυει κανονικα
Κώστα τέτοιο Browning δεν έχειςΤο όπλο θα πουληθεί, μη στεναχωριέσαι.
Έχεις δίκιο. Είναι και καλό. Έχω επωμίσει και περιεργαστεί ένα που έφερε ο Βάγγος για πελάτη του και έπαθα πλάκα. Είναι άριστη επιλογή για καραμπίνα. Δεν είμαι ok στο χρήμα, αλλιώς...... Αφού ξέρεις δεν το πολυσκέφτομαι και πολύ όταν πρόκειται για όπλο.Κώστα τέτοιο Browning δεν έχεις![]()
Είσαι ωραίος ρε Κώτσο!!!Δεν είμαι ok στο χρήμα, αλλιώς...... Αφού ξέρεις δεν το πολυσκέφτομαι και πολύ όταν πρόκειται για όπλο.
Τι εγινε στα γυρισε εξω απο το γραφειο για τη μεταβιβαση επεσε ψαλιδι πολλα τετια περιστατικα τωρα τελαιφτεαπαιδια το οπλο πωλειται ακομα γιατι η συμφωνια χαλασε.. αν καποιος ενδιαφερεται η αναρτηση ισχυει κανονικα
καλησπερα παναγιωτη οχι δεν το πουλησα υπαρχει ακομαΚαλησπέρα το πούλησες τελικά το όπλο ;