οκΣυνονόματε δεν είναι λογος αυτός για να αφήσεις ένα τέτοιο οπλο το έχω 13 χρόνια μόνο μαυρίλα δεν βγάζει μια φορά τον μήνα να το καθάριζες είσαι οκ…η 302 και η 390 περισσότερη μαυρίλα βγάζουν…. Συγνωμη για την παρέμβαση!!!!
οκΣυνονόματε δεν είναι λογος αυτός για να αφήσεις ένα τέτοιο οπλο το έχω 13 χρόνια μόνο μαυρίλα δεν βγάζει μια φορά τον μήνα να το καθάριζες είσαι οκ…η 302 και η 390 περισσότερη μαυρίλα βγάζουν…. Συγνωμη για την παρέμβαση!!!!
Γι αυτό το λόγο έδωσα πασαπόρτι στη fabarm l4s. Εκεί να δεις γλίτσα.
Έρχεται η ρεμι φίλε. Εκεί θα δοκιμάσουμε και εργαλεία.Από σένα δεν περίμενα να ακούσω κάτι τέτοιο κολλητέ. Τόσα λάδια που θα τα δοκιμάζουμε σε αδράνειας?
Έρχεται η ρεμι φίλε. Εκεί θα δοκιμάσουμε και εργαλεία.
Δεν μασάει ο bob o μάστοραςΜόλις σε βγάλει εκτός εαυτού θα το χρειαστείς View attachment 83584
Εχεις οργανώσει μηχανουργείο ;Έρχεται η ρεμι φίλε. Εκεί θα δοκιμάσουμε και εργαλεία.
Και όπως έρχεται μια θέση στο car.gr.Έρχεται η ρεμι φίλε. Εκεί θα δοκιμάσουμε και εργαλεία.
Δεν έχει ανάγκη το τουφέκι. Καινούργιο είναι, πουλιέται μόνο του.Για το οπλο της αγγελιας ενδιαφερεται καποιος?
Καψοποστιδες......
σε ευχαριστω πολυΗλία καλοπουλητο πραγματικά είναι καινούργιο
σε ευχαριστω πολυΚαλοπουλητη φίλε ωραιότατο ντουφέκι αλλά αυτό που γράφεις για τη μαυρίλα το είχα διαπιστώσει και εγώ που είχα μούρλα με το καθάρισμα όταν είχα τη fusion evolve όντως πολύ μαυρίλα .
Βουρ για την Διαμαντο Λιακοοοοπαρακαλω να κλειδωσει ..το οπλο πουληθηκε. σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια.
τι έπαθες μπερετοπληκτε και ξαφνιάστηκεςΒουρ για την Διαμαντο Λιακοοοο
αυτην την διαμαντω φοβαμαι!τι έπαθες μπερετοπληκτε και ξαφνιάστηκες
Τι μην σε δαγκώσειαυτην την διαμαντω φοβαμαι!
αμα με κανει μια χαψια!τι ειναι?Τι μην σε δαγκώσει