Breda 930i

• Thread starter Thread starter Pavlos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αυτό δεν το συζητάω, με 18.6, τέτοιο κώνο και τέτοια τσοκ, δεν είναι υπερβολή να αποτελεί ότι καλύτερο βλητικά υπάρχει στην "χαμηλή' κατηγορία. Πολύ θα ήελα να δω την τουφεκιά του με IC στα 30 μέτρα.
Αυτο το τσοκ το εχει ο venetatos Μ2 σε 3 αστρα δεν μπορεισ να φανταστεις τι τουφεκιες βγαζει.Αστο.αυτα τα LONG KONIK ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΡΓΟ..sex hard.

Καλοριζικο καλαντουφεκο..!!!!!! Καλα κυνηγια φιλε..!!
Πολυ axtrem ...μου φενεται λιγο παραξενο για τα γουστα μου, ετσι με τα κοκκινακια του μου φερνει λιγο ( ladies style ) η κορη μου θα το λατρευε...sexy girl.
άντε καλορίζικη να μου είναι με πολλά θηράματα στην κάννη της !!!

Καλοριζικο καλαντουφεκο..!!!!!! Καλα κυνηγια φιλε..!!
Πολυ axtrem ...μου φενεται λιγο παραξενο για τα γουστα μου, ετσι με τα κοκκινακια του μου φερνει λιγο ( ladies style ) η κορη μου θα το λατρευε...sexy girl.
Αν καταλαβες κανουμε και λιγο χιουμορ...χαχα.my man.

Τα 150€ που έχει η silver παραπάνω από την μαύρη, να υποθέσω ότι είναι λόγω καλύτερων ξύλων ή λόγω χρώματος;

απ'ότι λέει το περιοδικό στην νικελ έκδοση η επιμετάλλωση γίνεται με extreme νικέλιο και γυαλίζεται στο χέρι από εξειδικευμένους τεχνικούς συν το ότι τα ξύλα στην νίκελ έκδοση είναι καλύτερα ,,,γιαυτό και τα €150 παραπάνω

Για τα ξύλα φαίνεται από την φωτο κ σίγουρα το φινίρισμα της νίκελ θα είναι καλύτερο.

στο link που έβαλε ο Παύλος είδα και την astro που επανακυλοφορεί η breda το λέω από καιρό τέρμα η montefeltro θα την αλλάξει η μαμά benelli
προσφορά η m2 νέο μοντέλο η colombo στην αγορά πάλι η astro όλες με την ίδια βάση.....πρέπει να φύγει το στόκ
όπως επίσης το ίδιο γίνεται και με την rafaello που την βάση της έχει το 930ι
;)

Σημερα το απογευμα βρέθηκα τυχαία με τον Παύλο στην Μαλακασα και δοκίμασα την Breda..Απο ζύγισμα άπαιχτο το όπλο δεν του φαίνεται καν οτι ειναι 3.300 προσωπικα θα το ηθελα λιγο πιο βαρύ ανάμεσα στα χέρια..Λάκτισμα στα 28αρια σχεδόν μηδενικό πολυ όμορφο όπλο μου κανε τα γούστα..Παυλάρα εύχομαι να το χαρείς και παλι

να είσαι καλά Γεράσιμε,,

το όπλο είναι φανταστικό δοκιμάστηκε στον πίνακα να έχω μια πρώτη ματιά με 28γρ Νο 8,5 NSI DUE 32γρ RC Νο8 και κάτι φτιαχτά του Γκίνη 28γρ Νο7 ,ρίξαμε με όλα τα τσοκ 2-3-4 την παρθενιά την πήρε ο Γκίνης :) είναι τυχερός άνθρωπος θα δείξει χεχε

φώτο δεν σας βάζω από πίνακα,μιας και από το 1ο φυσίγγι που ρίξαμε μέχρι τις υπόλοιπες βολές,βλέπαμε θετική διαφορά ( έστρωναν κάννη και τσοκ ) αλλά οι τουφεκιές του είναι φοβερές με πολύ καλή κατανομή,οπότε θα ρίξω λίγο ακόμα και θα σας έχω τα πάντα

εριξα 2 πούλες με το 930 θέλω cast on και λίγο ανέβασμα στο χτένι και πιστεύω θα είναι οκ

καλημέρα και καλή συνέχεια !

άντε καλορίζικη να μου είναι με πολλά θηράματα στην κάννη της !!!

Καλορίζικο Παύλο!

Να το χαρείς με υγεία και να σου κάνει όλα τα γούστα που έχεις στο μυαλό σου για αυτό το όπλο!
Ωραία κατασκευή, και με τη σύγχρονη τεχνοτροπίας κατασκευή καννη (ανοιχτός αυλός , μακριός κώνος και τσοκ)
σίγουρα βλητικά θα είναι πολύ καλό...
Περιμένουμε εντυπώσεις και φώτο δοκιμών...

Πολυ ωραίο βιντεάκι, με πολλές πληροφορίες...
Για τα προσωπικά μου γούστα μου αρέσει περισσότερο αυτή η μαύρη απο τη νίκελ...
Εντύπωση μου έκανε οτι για να κατασκευαστεί η κάννη, εργάζονται πάνω της 12 διαφορετικών ειδικοτήτων τεχνίτες και χρειάζεται γύρω στις 50 μέρες για να κατασκευαστεί...
Αν και από μικρό παιδί λάτρης των δίκαννων, το ''ζήλεψα'' αυτο το όπλο..
Θέλω να δω τι θα κρατήσουν, από το sporting μοντέλο και οι κυνηγετικές έκδοση του μοντέλου, που όπως αναφέρει στο βιντεάκι, θα έχουν Αρχαίες Ελληνικές ονομασίες (titano, icarus) και είναι κάτι που κάνει η Breda στα μοντέλα της από πολύ παλιά, 10ετία του '60.well done.

Παύλο αν θες την επόμενη φορά που θα πας σκοπευτήριο πες το από την προηγούμενη, να φέρω το Ufo αφού φοράει optima plus, να κάνουμε καμιά δοκιμή με χοντρά μακριά.

Back