Beretta Team

όταν δεις τι δουλεια κανει στην απορρόφηση της ανάκρουσης και πως την κανει, κανεις υποχώρηση στο αισθητικό!
Προσωπικά δεν με ενοχλεί!
Όταν "γυρίσουν" όμως μετά από πολυχρησια χάνεις τα μέτρα και τουφεκας αλλού για αλλού τότε να δεις γλύκα. Κάποια μοντέλα ήδη είχαν θεμα από την αρχή με τα μέτρα.

Και για ποια ανάκρουση μιλάμε? Εδώ οι παλιές ακόμα πριν την 391 ήταν αεροβόλα.
Αυτή η εταιρία έχει βγάλει ότι μλκ θες για να πουλήσει.καθαρα πλασματικές καινοτομίες.απογειωση η ηλεκτρική συσκευή σε κοντάκι μοντέλου,δεν θυμάμαι πιο.

Η αίσθηση της ανάκρουσης εξαρτάται σε μέγιστο βαθμό από τα μέτρα του κοντακιου.
Σε εποχές που ριχνοταν πολύ φυσιγγι στην τσίχλα χρησιμοποιούσα τη Μπενελα μου(2.900 γρμ)με ξύλινο πέλμα επειδή είχε πολύ όμορφο ξύλο και λυπομουν να αφαιρέσω για να βάλω λαστιχένιο.
Κανένα πρόβλημα.
Αν θέλουμε συστήματα απόσβεσης της ανάκρουσης σε όπλα αερίων ,είμαστε πολύ ευαίσθητοι.
Το kick off είναι πολύ εκνευριστικο στην αίσθηση και στον ήχο του.
Όπως και στην αφή στο σημείο που ακουμπάει το ζυγωματικο (απότομη και μεγάλη διαδρομή που την αισθάνεσαι έντονα)
Για μένα!
Μιλάω για το παλιό σύστημα.
Το καινούριο εκεί που έχει τοποθετηθεί,γεννάει προβλήματα.

Τι προβλήματα?
Σαν χρήστης του οπλου δεν εχω παρατηρησει κατι να με χαλάει! Αντιθέτως!
Μακάρι να μη σου βγάλει ποτέ!!
Γνωρίζω τουλάχιστον δύο περιπτώσεις που με το σφίξιμο της τζαβετοβιδας πήγαινε όπου ήθελε αυτό ανεξάρτητα από την ρύθμιση που δινόταν με την φλάντζα.

Μακάρι να μη σου βγάλει ποτέ!!
Γνωρίζω τουλάχιστον δύο περιπτώσεις που με το σφίξιμο της τζαβετοβιδας πήγαινε όπου ήθελε αυτό ανεξάρτητα από την ρύθμιση που δινόταν με την φλάντζα.
Έχει ξαναγίνει αυτό.

Ρε σεις..
Για beretta μιλάμε.
Μαζευτείτε λίγο.
Ολα έχουν κουσουράκια αλλά δεν βγήκε χθές κ σηκωσε απότομα κεφάλι.
Ξερει.. κ κακά τα ψεματα ξέρει πολύ.
Καλά δεν σας βρισαμε κιόλας ,ας μαζευτούν αυτοί καλύτερα γιατί και το υπερόπλου που έβγαλαν ποιοτικά ούτε τα 2 χιλιάρικα προσεγγίζει,ούτε σχέση έχει με την 391 εξτριμα την πρώτη. Αυτά Πάτρα τη γενική εξέλιξη,την επέκταση της αγοράς της και τη μεγάλη κατάτμηση παραγωγής όπλων σε 100 διαφορετικές κατηγορίες ανάμεσα και στο ίδιο μοντέλο.... Για πράματα που ισχύουν πέρα από αλλά βασικότερα που έχουν βγάλει όπλα.
Ξέρω τουλάχιστον 5 άτομα που έχουν βγάλει θέματα τα επώνυμα όπλα τους και δεν το λένε δημόσια σε συζητήσεις αναρτήσεις κλπ.
Τα θεματακια τα έχουν εναποθέσει στο "Ε σιγά δεν είναι θέμα αυτό..." Αυτό είναι μεγάλος εγωισμός αλλά θέμα τους.

Last edited:
Όντως τώρα?
Στα σχόλια σου πάντα κλεινεις ευγενικά με το "άποψη μου". Δεν είναι ανάγκη να το επισημαίνει ο καθένας σε κάποια συζήτηση όταν λέει την άποψη του.
Αυτό που είπε το άλλο μέλος για το σημείο που ακουμπά το ζυγωματικο έχει πολύ μεγάλη βάση. Το βασικότερο τα μέτρα σε σχέση με την ανάκρουση.
Γνωστό μοντέλο προσφοράς με συνθετικό κοντάκι είχε άλλα αντί αλλων κλείσεις στο χτένι καμία αντίχειρα,καστ ον στη λαβή καστ οφ στη ράχη και πάει λέγοντας.

Η μόνη άποψη που δεν θα ξαναγράψω,βγαλμένη από την πράξη,είναι η συμπεριφορά αυτών των όπλων σε απαιτητικά κυνηγια και δύσκολες συνθήκες.

Last edited:
Ρε σεις..
Για beretta μιλάμε.
Μαζευτείτε λίγο.
Ολα έχουν κουσουράκια αλλά δεν βγήκε χθές κ σηκωσε απότομα κεφάλι.
Ξερει.. κ κακά τα ψεματα ξέρει πολύ.
Άρη δεν υπάρχει καμία εταιρεία που ασχολείται με οπλοκατασκευή που να μην γνωρίζει !
Μα καμία!
Το σωστό,λειτουργικό,απροβληματιστο,....,μπορούν να το κατασκευάσουν όλες,μα όλες!
Όταν θέλεις να ΞΑΝΑπουλησεις,πρέπει να παρουσιάσεις κάτι καινούργιο.
Και να το χαρακτηρίσεις καινοτόμο, πρωτοποριακό κλπ κλπ...
Όσοι έχουν χρόνια που ασχολούνται με τα όπλα μπορούν να κρίνουν και να συγκρίνουν.
Δεν μηδενίζονται όλα, δεν αποθεώνονται όλα,δεν είναι σωστό να γίνεται αυτό,όταν όμως κάνεις συγκρίσεις η βλέπεις,καλό είναι να λες ΤΙ ΒΛΈΠΕΙΣ.

Την εταιρεία την καραγουσταρω(κατέχω 3 μοντέλα της)!!

Γνωστή εταιρία που βγάζει όπλα με 18,7 δεν έχει προμοταρει ποτέ στοιχεία όπως μέταλλα κατασκευής,μήκος κώνον και άλλα.
Τέτοια όπλα βγάζει πάνω από 30 χρόνια.
Δεν ξέρω...ο καθένας χτίζει το μάρκετινγκ του.
Στιλιουμ κάννη σε κυνήγι και πίνακα πάντως δεν ξεπέρασε σε δύναμη σταθερότητα συγκέντρωση όπλο 18,7 αχρωμιωτα με 3,5 εκατοστά κώνο και τσοκακια τα οποία είναι κονσέρβες. Δε μιλάμε για εμλητεες διάφορες αλλά για μεγάλες διαφορές.
Το όπλο αυτό είναι πάνω από 20 25 χρονων

Καλά δεν σας βρισαμε κιόλας ,ας μαζευτούν αυτοί καλύτερα γιατί και το υπερόπλου που έβγαλαν ποιοτικά ούτε τα 2 χιλιάρικα προσεγγίζει,ούτε σχέση έχει με την 391 εξτριμα την πρώτη. Αυτά Πάτρα τη γενική εξέλιξη,την επέκταση της αγοράς της και τη μεγάλη κατάτμηση παραγωγής όπλων σε 100 διαφορετικές κατηγορίες ανάμεσα και στο ίδιο μοντέλο.... Για πράματα που ισχύουν πέρα από αλλά βασικότερα που έχουν βγάλει όπλα.
Ξέρω τουλάχιστον 5 άτομα που έχουν βγάλει θέματα τα επώνυμα όπλα τους και δεν το λένε δημόσια σε συζητήσεις αναρτήσεις κλπ.
Τα θεματακια τα έχουν εναποθέσει στο "Ε σιγά δεν είναι θέμα αυτό..." Αυτό είναι μεγάλος εγωισμός αλλά θέμα τους.
Εδώ που τα λέμε δεν σε πίεσε ή προσπάθησε κανείς απότι βλέπω ποιο πάνω να πάρεις Beretta.
Ασε να τα χαρούν αυτοί που τα κατέχουν είτε είναι παλιά ή καινούρια με όποια ελατωματάκια και να εχουν.
Κάνε κ μια πρόταση συγκεκριμένη αν μπορείς,ποιο όπλο προτείνεις σαν τέλειο κ γιατί.

Εδώ που τα λέμε δεν σε πίεσε ή προσπάθησε κανείς απότι βλέπω ποιο πάνω να πάρεις Beretta.
Ασε να τα χαρούν αυτοί που τα κατέχουν είτε είναι παλιά ή καινούρια με όποια ελατωματάκια και να εχουν.
Κάνε κ μια πρόταση συγκεκριμένη αν μπορείς,ποιο όπλο προτείνεις σαν τέλειο κ γιατί.
Από την ώρα και τη στιγμή που δεν κυνηγάμε μαζί δεν ξέρεις τι κατέχω εγώ και σε ποια όπλα είχα η έχω πρόσβαση.
οχι δεν θα πω κάτι τέτοιο γιατί πάλι θα ανοίξει φασαρία.
Εσύ σε τι κυνήγια έβαλες α400?

Από την ώρα και τη στιγμή που δεν κυνηγάμε μαζί δεν ξέρεις τι κατέχω εγώ και σε ποια όπλα είχα η έχω πρόσβαση.
οχι δεν θα πω κάτι τέτοιο γιατί πάλι θα ανοίξει φασαρία.
Εσύ σε τι κυνήγια έβαλες α400?
Δεν υπάρχει φασαρία κ δεν μιλάμε για κυνήγι.
Μιλάμε για όπλα.
Και σε ρώτησα κ αν θέλεις απαντάς χωρίς αντιπαράθεση.
Ποιό όπλο ,(μάλλον καραμπίνα) θεωρείς τέλειο κατά την γνώμη σου.
Και πόσο ανώτερο είναι στα σημεία πχ από μια α400 που την πιάσαμε στο στόμα μας.

Άλλο φαι εσύ κι εγώ.
Αυτοί γνωρίζουν πολλααα χρόνια κι ότι δεν γνωρίζουν το "δανείζονται".
Ε ναι ρε σύ.Τα ίδια λέμε.
Η beretta όπως κ οι brow , benelli κ λίγοι άλλοι είναι "δανειοδότες".
Εχουν την εμπειρία.
Ολοι οι άλλοι ακολουθούν.

@Dimitris milonas διακρίνω μια προσπάθεια απαξίωσης της Beretta!
Γιατι ομως?
Φυσικά υπάρχει και το υποκειμενικό,τι αρέσει στον καθένα.
- απαξίωση ενός πολύ πετυχημένου μηχανισμου με τα + και τα - .
-εμπαιγμος και προμοταρισμα διαφόρων αρχιτεκτονικών μεθόδων κατασκευής Καννών. μάρκετινγκ χωρίς να διευκρινίζεται η χρησιμότητα τους ή η σωστή χρησιμότητα τους. Όχι πως άλλες εταιρίες το έκαναν.απλα δεν το ανέφεραν και έμειναν σταθερές .
- πλασάρισμα σαν επίτευγμα και ένταξη στο μάρκετινγκ ,ελεεινου μάρκετινγκ, παγίων δεδομένων ως σούπερ καινοτομιων στα συγχρονα αυτογεμμη (ρίχνει από 24-εως 64...και?αυτό?)
-ελεεινο μάρκετινγκ πλασαρισματος πλάστης καινοτομίας άρα και ανάγκης. Όλα τα μπιχλιμπιδια απόσβεσης, κουμπάκια,κομπιουτεράκια κλπ.

Έχει την πρωτια σαν εταιρία στο πλασάρισμα αυτό. Μην ξεχνάμε πως εθεσε πρώτη το θέμα κάννη και απόδοση,πλασάροντας διάφορες φόρμουλες,μόνη της,ανοίγοντας αντιπαραθέσεις στον κόσμο ποιο είναι το καλύτερο.

Να μην παρεξηθω αναφέρομαι στα σύγχρονα αυτογεμη της εταιρίας . Αλλά και εδώ δε μπορεί να κρυφτεί η επιλεκτική κατάτμηση της παραγωγής της σε' καλά και μη καλά".

Στο κυνήγι τίποτα σούπερ ουαου.μιλαω για φασσες ,χήνες παπια. Όχι ότι δεν είναι καλές στο βλητικο κομμάτι αλλά δεν προσφέρουν αυτά που διατιμπανιζουν ως και γαμώ! Κι αν πεις κάτι θα φας τις μια σειρά προϋποθέσεις για να φτασεις σε ότι υπόσχονται βλητικα
Έτσι όμως λειτουργεί το κάθε μονοπώλιο.

Back