Πλέον και εγώ κάτοχος Beretta A400 Lite

. Το όπλο το πήρα καινούριο μαζί με επιλέον 2 τσοκ, 2* και 4*.
Εκτός φυσικά από την τιμή για το ίδιο και τα παρελκόμενά του, έχω δει και πολλά θετικά στο όπλο:
- Χαμηλό σχετικά βάρος - 3080γρ στα 66εκ - με ικανοποιητικό ζύγισμα, καλύτερο από αυτό που περίμενα.
- Εργονομικά και αισθητικά μου αρέσει πολύ ο μαζεμένος κορμός που έχει συγκριτικά με τα όπλα αδρανείας.
- Φαίνεται να μου έρχεται πολύ καλά αλλά έτσι και αλλιως δίνει έτοιμες λύσεις ώστε να το φέρει κάποιος στα μέτρα του (4 κλίσεις και καστόν-καστόφ, 2 προσθήκες κοντακίου, μία πάνω του και μία στη συσκευασία).
- Tο ματ χρώμα και μαύρο κλείστρο.
- H 6Χ6 ρίγα που έχει. Τις πλατιές ποτέ δεν τις συμπάθησα.
Λεπτομέρεια, δεν το έχω ρίξει ακόμα
Μέχρι στιγμής έχω βρει 2 μειονεκτήματα που πολύς κόσμος μπορεί να μην ασχολιόταν καν:
- Το ένα είναι η ανθεκτικότητα της βαφής της βάσης. Φαίνεται να ξεφλουδίζει εύκολα και ήδη έχει ένα ξεφλούδισμα στο εσωτερικό σε μέγεθος φακής (σχετικά μπροστά, είτε δημιουργήθηκε από το κλείστρο είτε απο την ουρά της κάννης).
- Το άλλο είναι ότι ακόμα δυσκολεύομαι να βγάζω/βάζω το αυτί του κλείστρου, πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου και εξοικείωσης.
Μου έκανε θετική εντύπωση που δεν βρήκα κανένα πωλητήριο στο car.gr όσο ασχολήθηκα με αγορά όπλου.
Θα ανεβάσω φωτογραφίες σύντομα!