Beretta Team

Καλημέρα σε όλους έχω πολύ καιρό να μπω και να σας γράψω ελπίζω να είστε όλοι καλά . Λοιπόν να μπω στο θέμα μετά από 3 μπενελι και φανατικός οπαδός της,είπα να αλλάξωπιστησω και να γίνω και εγώ τώρα στα(γεράματα)μπερετακιας . Ο λόγος που έγινε αυτή η αλλαγή είναι επειδή έπεσε μπροστά μου αυτό το όπλο και επειδή όπως έχω ξαναπεί η μπεκάτσα είναι το κυνήγι που με εκστασιαζει που σημαίνει πολύ περπάτημα ήθελα κάτι ελαφρύ,και για να σας προλάβω η πρώτη μου επιλογή ήταν η becaccia αλλά αφού βρήκα την α400 είπα να την κάνω την αλλαγή δεν έχω κυνηγήσει με Μπερέτα οπότε είμαι λίγο με ερωτηματικό για το πώς θα είναι. Σας ευχαριστώ πολύ
View attachment 97306View attachment 97307View attachment 97308ΚαView attachment 97309
Σε χάσαμε βλέπαμε και καμιά μπεκάτσα!!!
Μελι θα είναι 😉 φερτο στα μέτρα σού!
Καλοντουφεκο!!!

Σε χάσαμε βλέπαμε και καμιά μπεκάτσα!!!
Μελι θα είναι 😉 φερτο στα μέτρα σού!
Καλοντουφεκο!!!
Να είσαι καλά Νικόλα λόγω φόρτου εργασίας δεν κυνήγησα φέτος πολύ . Στο τερέν θα δούμε.

Να είσαι καλά Νικόλα λόγω φόρτου εργασίας δεν κυνήγησα φέτος πολύ . Στο τερέν θα δούμε.
5τσοκ και με ελικοιδες διασπορέα!! Αφού τα ξέρεις έχεις κάνει και διαφορές δοκιμές στο παρελθόν!

Καλημέρα σε όλους έχω πολύ καιρό να μπω και να σας γράψω ελπίζω να είστε όλοι καλά . Λοιπόν να μπω στο θέμα μετά από 3 μπενελι και φανατικός οπαδός της,είπα να αλλάξωπιστησω και να γίνω και εγώ τώρα στα(γεράματα)μπερετακιας . Ο λόγος που έγινε αυτή η αλλαγή είναι επειδή έπεσε μπροστά μου αυτό το όπλο και επειδή όπως έχω ξαναπεί η μπεκάτσα είναι το κυνήγι που με εκστασιαζει που σημαίνει πολύ περπάτημα ήθελα κάτι ελαφρύ,και για να σας προλάβω η πρώτη μου επιλογή ήταν η becaccia αλλά αφού βρήκα την α400 είπα να την κάνω την αλλαγή δεν έχω κυνηγήσει με Μπερέτα οπότε είμαι λίγο με ερωτηματικό για το πώς θα είναι. Σας ευχαριστώ πολύ
View attachment 97306View attachment 97307View attachment 97308ΚαView attachment 97309
Καλορίζικο!

Επίσης το όπλο είναι α400utra lite με 66 εκ κάννη . Και έχει 2 τρύπες διαφυγής αερίων αλλά η 1 είναι κλειστή .
Την καλύτερη επιλογή έκανες, καλώς ήρθες στον κόσμο της Beretta, μην σε ανησυχεί τίποτα, είναι πολύ εύκολο όπλο, στα μπασιματα ρίξε και 2 κουτακια στης τσίχλες να το δεις.

5τσοκ και με ελικοιδες διασπορέα!! Αφού τα ξέρεις έχεις κάνει και διαφορές δοκιμές στο παρελθό1000938069.jpgη πρώτη αγορά που έκανα ήταν αυτό το τσοκ και επειδή τα τελευταία 3 χρόνια κυνηγούσα με το ampliator της μπενελλι και είδα απίστευτα πράγματα με νο10 και συγκεντρωτικα το αγόρασα χωρίς 2 σκέψη.1000938067.jpg

Την καλύτερη επιλογή έκανες, καλώς ήρθες στον κόσμο της Beretta, μην σε ανησυχεί τίποτα, είναι πολύ εύκολο όπλο, στα μπασιματα ρίξε και 2 κουτακια στης τσίχλες να το δεις.
Σε ευχαριστώ πολύ εννοείται ότι θα γίνει το πρώτο τέστ.

Καλοντούφεκο και να κανεις ωραια κυνήγια μαζι του!!

Αφού είναι δοκιμασμένο στο τρόπο που κυνηγάς συνέχισε το ίδιο τσοκ φυσίγγι
Ναι φίλε μου παρά πάρα πολύ καλό. Τώρα όμως αυτός ο συνδυασμός δε σχέση με τον αυλό του όπλου δεν ξέρω πώς θα είναι .

Ερώτηση αλλάζει κάτι με τα φυσίγγια λόγω μεγαλύτερου αυλού σε σχέση με της μπενελλι . Θέλει κάποια φυσίγγια με διαφορετικα βύσματα η κάποια άλλη διαφορά που να πρέπει να προσέξω η όχι .
Τίποτα, όλα τα χωνεύει.

Ναι φίλε μου παρά πάρα πολύ καλό. Τώρα όμως αυτός ο συνδυασμός δε σχέση με τον αυλό του όπλου δεν ξέρω πώς θα είναι .
Φέτος πείρα μια benelli μικρές διαφορές μεταξύ τους είχαν..
Περισσότερο στο ποσό μεγάλη διαφορά έχει το τσοκ διασποράς που είχες στο μπενελι με αυτό που είναι εσωτερικό στο α400 η ραβδώσεις βαθος μήκος που έχουν.. Όχι τρελά πράγματα αλλά ρίξε μια σε κάνα χαρτόνι να δείς..

Back