Beretta Team

Το δίκανο προτοσχεδιαστηκε για να ρίχνει ο κυνηγός σε ζευγάρια εδαφοβιων πουλιών.
Ανοιχτή κάνη πρώτα και η πιο σφιχτή μετά στο δεύτερο πουλί που θα έχει ξεμακρυνει.
Το οφθαλμοφανές άδειο όπλο δεν "αγριευει" τον κόσμο στο σκοπευτήριο.
Το πρόβλημα με τα αυτογεμη είναι ότι πετάγεται ο κάλυκας.
Ακόμη και στα "χραπα χρουπα"σε ντουμπλεδες.

Το δίκανο προτοσχεδιαστηκε για να ρίχνει ο κυνηγός σε ζευγάρια εδαφοβιων πουλιών.
Ανοιχτή κάνη πρώτα και η πιο σφιχτή μετά στο δεύτερο πουλί που θα έχει ξεμακρυνει.
Το οφθαλμοφανές άδειο όπλο δεν "αγριευει" τον κόσμο στο σκοπευτήριο.
Το πρόβλημα με τα αυτογεμη είναι ότι πετάγεται ο κάλυκας.
Ακόμη και στα "χραπα χρουπα"σε ντουμπλεδες.
Πάλι μπροστά η Remington με το 105 που πέταγε τον κάλυκα από κάτω στο έδαφος,ασχέτως αν δεν τράβηξε .

πως να τραβήξει αφού στα 3 έκανε τα 2 εμπλοκή .big smile. .big smile. .big smile.
Το έχει. Δικός μου φίλος δύο φορές έχει πάθει σε μάστορα με μόνο πρόβλημα τρώει το στοπ του κλείστρου γι'αυτό κάνει εμπλοκή έχει αλαχτεί και δουλεύει ρολόι δύο όπλο έχει μια 1100 και αυτή.

Το έχει. Δικός μου φίλος δύο φορές έχει πάθει σε μάστορα με μόνο πρόβλημα τρώει το στοπ του κλείστρου γι'αυτό κάνει εμπλοκή έχει αλαχτεί και δουλεύει ρολόι δύο όπλο έχει μια 1100 και αυτή.
Το ρολόι Γιάννη ειναι σχετικό αν το πάρω εγώ και το δουλεύω με 28γρ ή αντε 32γρ και ρίχνω 3-4 κούτες τσιχλοφυσιγκα και δυο κούτες για πάπιες και φάσσες 36+γρ δεν θα με βγάλει σεζόν θα τρέχω από εδώ και από εκεί σε ολπουργους. Και μην κοιτάς που σε Αθήνα θα βρεις να στην φτιάξουν αν βρεις,γιατί ανταλλακτικά δεν έχει σκέψου ένας κυνηγός από επαρχία πόσο θα του κοστίσει η μεταφορά στον οπλουργό τον χρόνο που θα μείνει χωρίς όπλο και αν θα επιστρέψει λειτουργικό και δεν θα το ξαναστέλνει πάλι. Και να πάω και στο ψυχολογικό κάθε φορά θα πηγαίνεις με ένα όπλο στο κυνήγι που δεν θα ξέρεις αν σου επιτρέψει να το τελειώσεις ή θα σε αφήσει στην μέση και σίγουρα θα στο κάνει όταν θα είναι η μέρα που θα σου τυχαίνει μια φορά στα 10 χρόνια 😂😂😂

Γι'αυτό έχει την πρωτοκαθεδρία η beneli το έχω πει .
Με την Benelli αυτό είναι το κυριότερο ξέρεις ότι δεν θα σε αφήσει ποτέ! Υπάρχουν όπλα κατά 99% που δουλεύουν 20-30 χρόνια και οπλουργός δεν τα είχες δει

Με την Benelli αυτό είναι το κυριότερο ξέρεις ότι δεν θα σε αφήσει ποτέ! Υπάρχουν όπλα κατά 99% που δουλεύουν 20-30 χρόνια και οπλουργός δεν τα είχες δει
Έτσι ανακαλύφτηκε ο κώνος μην σου περάσει η φασα στα 60 μέτρα και κάθεσαι και τη κοιτάς άπραγος .

Back