Εγώ από το όπλο έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος δεν μου έχει κάνει το παραμικρό .Γνώμη για beretta a400 xplor unico?
Έχω ρίξει πολλά άλλα πολλά 24αρια χωρίς να μου κάνει μια εμπλοκή ,βγάζει πολύ ωραίες τουφέκιες ,έχει πολύ καλά τσοκ .Εγώ από το όπλο έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος δεν μου έχει κάνει το παραμικρό .
Παρόλα αυτά που σου αναφέρω ,δεν μπορώ να μην σου πω ότι έχω ακούσει και κάποια παράπονα ,κυρίως για κάποιες εμπλοκές και για την αίσθηση του kickoff . πρόκειται για καινούργιο όπλο η μεταχειρισμένο;Έχω ρίξει πολλά άλλα πολλά 24αρια χωρίς να μου κάνει μια εμπλοκή ,βγάζει πολύ ωραίες τουφέκιες ,έχει πολύ καλά τσοκ .
Έχει όλα τα τσοκ ή μονο *, ***,***** ;Παρόλα αυτά που σου αναφέρω ,δεν μπορώ να μην σου πω ότι έχω ακούσει και κάποια παράπονα ,κυρίως για κάποιες εμπλοκές και για την αίσθηση του kickoff . πρόκειται για καινούργιο όπλο η μεταχειρισμένο;
3 τσοκ έχει όπως τα λες .Έχει όλα τα τσοκ ή μονο *, ***,***** ;
Εγω παντως Α400 δεν θα φοβομουνα να την παρω.
Πολυ καλη θα ειναι ειμαι σιγουρος για αυτο.
Εχω την 1200F και μετα απο 25 χρονια εσπασε αποθηκη...και ξεροντας οτι ειναι οπλο που δεν πουλησε σε μεγαλα νουμερα πιστευα οτι το παραμυθι ελαβε τελος...κανενας μα κανενας δεν ειχε ανταλλακτικη αποθηκη στην Ελλαδα.
Μεχρι που αποφασισα να γραψω στην Beretta Italia...
''Βεβαιως και εχουμε'' απαντησε ο Ιταλος απορημενος...10 μερες αργοτερα η πρωτη μου αγαπη θεριζε τενεκεδες παλι...
Με αλλα λογια η Beretta δεν ειναι απλα ενα οπλο...ειναι για μια ζωη!
Να μπορουσα να βαλω μια φωτο την 302 που αγορασα το 2019 ειναι του 1982 την πιανεις στα χερια σου και νιωθεις δεος τουλαχιστον εγω για να μην χαρακτηριστω υπερβολικος.Ειναι βαρυ το ονομα τελικα αυτης της εταιριας.Εγω παντως Α400 δεν θα φοβομουνα να την παρω.
Πολυ καλη θα ειναι ειμαι σιγουρος για αυτο.
Εχω την 1200F και μετα απο 25 χρονια εσπασε αποθηκη...και ξεροντας οτι ειναι οπλο που δεν πουλησε σε μεγαλα νουμερα πιστευα οτι το παραμυθι ελαβε τελος...κανενας μα κανενας δεν ειχε ανταλλακτικη αποθηκη στην Ελλαδα.
Μεχρι που αποφασισα να γραψω στην Beretta Italia...
''Βεβαιως και εχουμε'' απαντησε ο Ιταλος απορημενος...10 μερες αργοτερα η πρωτη μου αγαπη θεριζε τενεκεδες παλι...
Με αλλα λογια η Beretta δεν ειναι απλα ενα οπλο...ειναι για μια ζωη!
Καλοριζικο και να το χαρεις με τον καλιτερο τροπο.Καλησπέρα σας!! Πριν 6 μέρες αγόρασα το sp beretta ultra light. Είναι της σειράς 686;;; Επίσης τα τσοκ βιδώνουν σφιχτά επάνω δηλαδή με το χέρι δεν μπορώ να τα βιδώσω. Είναι φυσιολογικό αυτό;;
Εδεσε το πεντεσπανι οπως λεει και η λαικη ρηση με το καλο ευχομαι εξαιρετικο sp.Την 302 έχει ο αδερφός μου, την 303 ο πατέρας μου και την 391 teknys έχω εγώ και σκέφτομαι να αγοράσω το 687 Silver Pigeon III
Καινούριο!!!?Παρόλα αυτά που σου αναφέρω ,δεν μπορώ να μην σου πω ότι έχω ακούσει και κάποια παράπονα ,κυρίως για κάποιες εμπλοκές και για την αίσθηση του kickoff . πρόκειται για καινούργιο όπλο η μεταχειρισμένο;
Σε ευχαριστώ Μάνθο. Να εισαι κλΚαλημερα φιλε Σπυρο,ειμαι κατοχος της Α400 action απο το 2015,κανενα απολυτως προβλημα απο το οπλο,φοβερη καννη,πολυ καλα τσοκ και ευκολο καθαρισμα για οπλο αεριων,οσο για το kick-off αν ριχνεις πολλα φυσιγγια η' βαριες γομωσεις παρτο και θα με θυμηθεις,η μονη αισθηση που σου δινει ειναι οτι νομιζεις οτι ριχνεις σκοπευτικα φυσιγγια οταν ριχνεις 36 γραμ.
Παρόλα αυτά που σου αναφέρω ,δεν μπορώ να μην σου πω ότι έχω ακούσει και κάποια παράπονα ,κυρίως για κάποιες εμπλοκές και για την αίσθηση του kickoff . πρόκειται για καινούργιο όπλο η μεταχειρισμένο;Γιαυτό ρωταως3
Γιαυτό ρώτησα φίλε. Ακούω για διάφορα προβλήματαΠαρόλα αυτά που σου αναφέρω ,δεν μπορώ να μην σου πω ότι έχω ακούσει και κάποια παράπονα ,κυρίως για κάποιες εμπλοκές και για την αίσθηση του kickoff . πρόκειται για καινούργιο όπλο η μεταχειρισμένο;
Και εγώ έχω ακούσει δεν έχω δει ,το δικό μου όπλο δεν μου έχει κάνει το παραμικρό ,και του έχω πιει το αίμα .Γιαυτό ρώτησα φίλε. Ακούω για διάφορα προβλήματα