Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εγώ ο μόνος λογος που πήρα briley για την 11-87 ηταν γιατί έδεινε μονο το 3 άστρα.πήρα imp.mod. cyl. και lf το οποίο δεν το βγάζω ποτε στα μπασιματα και τα ωωωωωωω είναι παρατεταμένα.βέβαια τα είχα πάρει στις καλες εποχές απο το pshq 90 ευρα και τα 3

Last edited:
το skeet εχω ακουσει ειναι καλο απο ερωτησεις που εχω κανει, αυτο τι διαφορα εχει απο το ΙC ?

Ερωτηση...δεν εχω παει ποτε ,ισως καποια φορα μου δωθει η ευκαιρια. Στα παπια το ful * κανει η πρεπει να δω και για τσοκ ** ?..hit.
Η βολευετε η κατασταση με το MOD (***) ?
Συμφωνω κι επαυξάνω, όπλα με τόσο καλά τσόκ δεν χρειάζονται άλλα.Απλώς κι εμένα πολλές φορες με τρώει η μανία με τα αξεσουάρ γενικότερα!
Αργύρη δυστυχώς λόγω τόπου και χρόνου δεν έχω την ευχέρεια για δοκιμές, συγκρίσεις κυνηγια και τέτοια, παρόλο που το συγκεκριμένο όπλο έχει καλά τσόκ όπως λέει και ο BIRDY παραπάνω η μανία για αξεσουάρ δεν με αφήνει και μένα σε ησυχία .sarcastic. , σε κυνήγι χηνας χρησιμοποίησα το Kick's high flyer modified και μπορώ να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος με αυτά που είδα.

http://po

Βέβαια δεν κάνει μόνο για υδρόβια και ατσάλινα αλλά μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στο καρτερι.
Και κάτι που θέλω να προσθέσω γιατί έχω διαβάσει πολλά σε ξενες σελιδες για αυτού του τύπου τα τσοκ γενικά ότι κάνουν θόρυβο,ότι λερωνονται πιο πολύ, ότι κρατάνε καταλυπα πλαστικου, προσωπικά δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο.

Επειδή την 400 την έχει ο μπαρης μου πήρε ενα 4αρι κι ενα κύλινδρο μαμά και τελειωσε απο τσοκ.το 4αρι βγάζει απίστευτες τουφεκιες.μην πάρεις εξωεργοστασιακα.πάρε αυτά τα 2 και τέλος.μην ψαχνεσε πολύ με τα τσοκ.βάλε σε μπασιματα 3αρι.σε απόγευματινο καρτέρι με 4αρι και κύλινδρο είσαι καλυμενος.το 3αρι είναι για πολύ μακρινές τουφεκιες.τα μαμισια της 400 μαμουνε.το έχω δει στο σκοπ.σε τσίχλες και φασσες

Δηλαδη το εχεις δουλεψει αρκετα κσι εισαι ευχαριστημενος ....που σε καρτερι η περπαρπτητο ?
μολις την πηρα θα σου πω απο σεπτεμβρη απλα απο γνωστους εχω δει καλες τουφεκιες και εχω ακουσει καλα σχολια

Μερικές φωτογραφίες, αφιερωμένες στους ... "άρρωστους" Berettaκηδες ... .sarcastic.
Από πολυσέλιδο κατάλογο της Beretta, πριν από 30 χρόνια, που τον είχα πάρει από την έκθεση ΚΥΝΗΓΙ & ΨΑΡΕΜΑ στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας το 1988.
Τον ξεφύλλιζα πάλι στο χωριό σήμερα το μεσημέρι που δεν είχα δουλειά και ... πάρτε μια γεύση. Έχει κι άλλα πολλά, πάνω από 30 σελίδες, αλλά που να τα βάλω όλα !!!
20160410_110621.jpg

20160410_110645.jpg

20160410_110714.jpg

20160410_112806.jpg

20160410_112848.jpg

Status
Not open for further replies.
Back