Δηλαδη να μεινω με τα 1,3 και 5 που μου δινει..?Τίποτα να μην αγοράσεις, πάρτα φυσίγγια ή σουβλάκια![]()
Δηλαδη να μεινω με τα 1,3 και 5 που μου δινει..?Τίποτα να μην αγοράσεις, πάρτα φυσίγγια ή σουβλάκια![]()
Και εχω μια πεινα.....και τα ρέστα σουβλάκια στον Μάμαλη ή στον Αυλόγυρο...
Ερωτηση...δεν εχω παει ποτε ,ισως καποια φορα μου δωθει η ευκαιρια. Στα παπια το ful * κανει η πρεπει να δω και για τσοκ ** ?..hit.
Η βολευετε η κατασταση με το MOD (***) ?
Αργύρη δυστυχώς λόγω τόπου και χρόνου δεν έχω την ευχέρεια για δοκιμές, συγκρίσεις κυνηγια και τέτοια, παρόλο που το συγκεκριμένο όπλο έχει καλά τσόκ όπως λέει και ο BIRDY παραπάνω η μανία για αξεσουάρ δεν με αφήνει και μένα σε ησυχίαΣυμφωνω κι επαυξάνω, όπλα με τόσο καλά τσόκ δεν χρειάζονται άλλα.Απλώς κι εμένα πολλές φορες με τρώει η μανία με τα αξεσουάρ γενικότερα!
Γιάννη πιο Skeet εννοείς της beretta το κόκκινο η άλλο.το skeet εχω ακουσει ειναι καλο απο ερωτησεις που εχω κανει, αυτο τι διαφορα εχει απο το ΙC ?
4.5*το skeet εχω ακουσει ειναι καλο απο ερωτησεις που εχω κανει, αυτο τι διαφορα εχει απο το ΙC ?
Γιάννη πιο Skeet εννοείς της beretta το κόκκινο η άλλο.
Το κόκκινο είναι πιο ανοιχτό από τον κύλινδρο τύπου Bell choke οι αμερικανοί το ονομάζουν και Spreader γιατί ανοίγει την τουφεκια.το κοκκινο( εχει γινει ροζουλι εμενα)
Δηλαδη το εχεις δουλεψει αρκετα κσι εισαι ευχαριστημενος ....που σε καρτερι η περπαρπτητο ?το κοκκινο( εχει γινει ροζουλι εμενα)
Θα μου εξηγησεις με 1, 3 και 5 τσοκ που δινει η beretta κανω ολα τα κυνηγια ..? Αν ναι να ψαχνω για καλο τυλιχτο...hit.Τίποτα να μην αγοράσεις, πάρτα φυσίγγια ή σουβλάκια![]()
μολις την πηρα θα σου πω απο σεπτεμβρη απλα απο γνωστους εχω δει καλες τουφεκιες και εχω ακουσει καλα σχολιαΔηλαδη το εχεις δουλεψει αρκετα κσι εισαι ευχαριστημενος ....που σε καρτερι η περπαρπτητο ?