Benelli Team

Διαβάζω και πραγματικά δε βγάζω άκρη.κατ αρχήν έχει τουφεκισει κανείς από σας τέτοια κανη έστω στο πίνακα?γιατί προσωπικά έστω και λιγο που τουφεκισα στο πίνακα αυτά που λέει η μπενελι για δύναμη και κατανομή τα κάνει.ειλικρινα δε καταλαβαίνω πως κρίνετε κάτι χωρίς να το δοκιμάσετε.τεσπα οι δοκιμές υπάρχουν και όποιος θέλει μπορεί να τις δει και το κλείνω εδω

Δεν νομίζω κανείς ότι αμφισβητεί ούτε τις δοκιμές σου ούτε το τι γράφει η εταιρεία απλά πιστεύαν όλοι ότι θα έχει βγάλει μία κάνει η οποία θα είναι πιο ισχυρή σε όλα, αλλά η εταιρεία γράφει ότι απλά έφτιαξε μία κάνει που τα ρίχνει όλα με πολύ πιο σταθερά αποτελέσματα αλλά ότι δεν υπερισχύει τις powerboard στις μεγάλες αποστάσεις και αυτό είναι το περίεργο που φαίνεται σε κάποιους. Ούτως ή άλλως βέβαια η μεγάλες αποστάσεις απαιτούν και καλά χέρια γιατί είτε πηγαίνουνε σκάκια ταχύτατα με διασπορά είτε πολύ συγκεντρωμένα η σκόπευση θα κάνει τη διαφορά. Αλλά προτιμούμε τα συγκεντρωμένα

Δεν νομίζω κανείς ότι αμφισβητεί ούτε τις δοκιμές σου ούτε το τι γράφει η εταιρεία απλά πιστεύαν όλοι ότι θα έχει βγάλει μία κάνει η οποία θα είναι πιο ισχυρή σε όλα, αλλά η εταιρεία γράφει ότι απλά έφτιαξε μία κάνει που τα ρίχνει όλα με πολύ πιο σταθερά αποτελέσματα αλλά ότι δεν υπερισχύει τις powerboard στις μεγάλες αποστάσεις και αυτό είναι το περίεργο που φαίνεται σε κάποιους. Ούτως ή άλλως βέβαια η μεγάλες αποστάσεις απαιτούν και καλά χέρια γιατί είτε πηγαίνουνε σκάκια ταχύτατα με διασπορά είτε πολύ συγκεντρωμένα η σκόπευση θα κάνει τη διαφορά. Αλλά προτιμούμε τα συγκεντρωμένα
Πολύ σωστά τη διαφορά τη κάνουν τα χέρια γιατί εκεί που πήγα στα 60 μέτρα απλά προσωπικά δε σηκώνω ποτέ τουφέκι γιατί το θεωρώ υπερβολικό.απλα ήθελα να δω αν κρατάει τις κατανομές που όντως τις κραταει κι εκεί που στα άλλα πας με αφτερ μάρκετ στα 60 εκεί πας με το μαμά 2.ειναι τεράστια η διαφορά κι ούτε πιστεύω ότι η power bore μπορεί να κρατήσει τις ίδιες κατανομές απ' τα 20 ως τα 60 μετρα

Παιδιά μία ερώτηση για όσους έχουν ή είχαν την vinci. Έτσι όπως πήγα να βγάλω το ελατήριο της αποθήκης για να την λαδωσω από μέσα, πετάχτηκε μέχρι το ταβάνι 😜 κ δεν μπορώ να καταλάβω προς τα πού πρέπει να είναι ο μειωτήρας 🥺. Πρέπει να είναι προς τα εκεί που στοχεύει το όπλο ή από την είσοδο των φυσιγγίων στην αποθήκη. Έχει τόση σημασία τελικά η φορά του μειωτήρα μέσα στην αποθήκη; Προς το παρών έβαλα τον μειωτήρα από την πλευρά όπου στοχεύει το όπλο κ με ξερούς οπλισμούς, δεν φαίνεται να υπάρχει θέμα σε σχέση με πριν.

Ευχαριστώ

Παιδιά μία ερώτηση για όσους έχουν ή είχαν την vinci. Έτσι όπως πήγα να βγάλω το ελατήριο της αποθήκης για να την λαδωσω από μέσα, πετάχτηκε μέχρι το ταβάνι 😜 κ δεν μπορώ να καταλάβω προς τα πού πρέπει να είναι ο μειωτήρας 🥺. Πρέπει να είναι προς τα εκεί που στοχεύει το όπλο ή από την είσοδο των φυσιγγίων στην αποθήκη. Έχει τόση σημασία τελικά η φορά του μειωτήρα μέσα στην αποθήκη; Προς το παρών έβαλα τον μειωτήρα από την πλευρά όπου στοχεύει το όπλο κ με ξερούς οπλισμούς, δεν φαίνεται να υπάρχει θέμα σε σχέση με πριν.

Ευχαριστώ
1000000825.jpg

Ευχαριστώ
Μη βάλεις λάδι εκεί μέσα. Μόνο στο ελατήριο και μετά σκουπίστε το, να γίνει σαν να μην έχει λάδι.

Ευχαριστώ
Ο μειωτηρας σε όσα όπλα έχω δει μπαίνει από μπροστά.

Ο συνδυασμός benelli beccaccia supreme με κοντάκι από raffaello progressive comfort θα είχε νόημα σαν αναβάθμιση; Καταρχάς μπορεί να ταιριάξει κανονικά ένα ανταλλακτικό κοντάκι raffaello χωρίς fitting; Θα ήταν αποτελεσματικό στο ζύγισμα και στην ανάκρουση;

Ο συνδυασμός benelli beccaccia supreme με κοντάκι από raffaello progressive comfort θα είχε νόημα σαν αναβάθμιση; Καταρχάς μπορεί να ταιριάξει κανονικά ένα ανταλλακτικό κοντάκι raffaello χωρίς fitting; Θα ήταν αποτελεσματικό στο ζύγισμα και στην ανάκρουση;
Εγώ θα σου πρότεινα να μην κάνεις πειρά(γ)ματα. Πάρε μια rafaello ξύλινη αν σου αρέσει με το progressive comfort, έτσι κι αλλιώς ελαφρύ όπλο είναι. Αν θες πλαστικό μια be diamond.

Στην ανάκρουση σίγουρα, τώρα δεν ξέρω άμα ταιριάζει.

Ποσο κάνει το κοντάκι;

Εγώ θα σου πρότεινα να μην κάνεις πειρά(γ)ματα. Πάρε μια rafaello ξύλινη αν σου αρέσει με το progressive comfort, έτσι κι αλλιώς ελαφρύ όπλο είναι. Αν θες πλαστικό μια be diamond.
Και εγώ αυτής της άποψης είμαι αλλά... αν είναι όλα αυτά εναλλάξιμα και το αποτέλεσμα είναι ένα καλοζυγισμένο ελαφρύ όπλο με χαμηλότερη ανάκρουση από άλλα στην κατηγορία του, απο οικονομικής άποψης το όλο σύνολο βγαίνει πολύ πιο χαμηλά από raffaelo και δεν βάζω μέσα ότι (1) οτι beccacia βρισκεις ελαφρώς μεταχειρισμένα στα 700, ουτε (2) ότι μπορεις να πουλήσεις το παλιό κοντάκι.

Πάρε μια becacia supreme άσε τα comfort,και πήγαινε στο ΓΙΑΝΝΗ να σου φτιάξει ένα κοντάκι σωστό επάνω σου με σωστό πέλμα να σου στοιχίσει λιγότερο και το όπλο να είναι και στημένο για σένα .Με το σωστό κοντάκι και επώμιση λιγότερη ανάκρουση θα νιώθεις ,εξάλλου αυτό το όπλο είναι για μέχρι 34 γρ φυσίγγια ότι και να βάλεις αν ξεφύγεις σε πιέσεις φυσιγγίου θα μπιστάει ,δεν μπορείς με τίποτε να αντικαταστήσεις το βάρος που του λείπει να μεταφέρεις όμως την αντίδραση στο σωστό σημείο του σώματος και να βελτιωθεί έτσι η αίσθηση γίνετε μόνο με κοντάκι στα μέτρα σου.Εχω ξαναγράψει όταν τα χρόνια μου περάσουν και όταν οι νύχτες με γεράσουν ίσως καταλήξω με μια becacia που είναι το μοναδικό όπλο που μετάνιωσα που πούλησα αν και είχα την πρώτη.

Αυτά θες να τα βάλεις στην becaccia την παλιά για να μην κλωτσάει; ;
Είναι μία επιλογή που σκέφτομαι ναι. Σκέψου ότι η montefeltro colombo που έχει progressive comfort πέλμα (όχι ράχη), όχι ρίγα carbon, δίνει όμως +2 τσοκ παραπάνω έχει σχεδόν 500 ευρώ παραπάνω από τη beccacia.

Είναι μία επιλογή που σκέφτομαι ναι. Σκέψου ότι η montefeltro colombo που έχει progressive comfort πέλμα (όχι ράχη), όχι ρίγα carbon, δίνει όμως +2 τσοκ παραπάνω έχει σχεδόν 500 ευρώ παραπάνω από τη beccacia.
Τι κυνήγι κάνεις και με τι όπλο τωρα

Το θέλω για περπατητό κυρίως σε πέρδικα. Τώρα έχω ποζέ που δε με καλύπτει.
Να έχεις στο νου σου ότι έχει και αναπηδήσει με το ελαφρύ..
Αν δώσω την 302 θα πάρω μια becaccia μεταχειρισμένη και θα τις κάνω μετατροπές στο κοντάκι

Back