Περιμένουμε εντυπώσεις λοιπόν!Ευχαριστώ πολύ ΑΙ
Περιμένουμε εντυπώσεις λοιπόν!Ευχαριστώ πολύ ΑΙ
Ευχαριστώ πολύΜε υγεια
Ευχαριστώ πολύΚαλορίζικο,καλά κυνήγια!!!
Πήγα στο σκοπευτήριο . Κοίτα τα τελευταία 19 χρόνια κυνηγούσα με super poze και με ξένισε λίγο. Τίποτα σπουδαίο. Σαν όπλο έχει πολύ καλή ποιότητα. Εξαιρετική αίσθηση στα χέρια. Οι βολές που έριξα λίγες σε πίνακα ήταν πάρα πολύ καλές. Έριξα στα 32 μέτρα με 3αστρα τσοκ. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι οι τουφεκιες τον κάπνιζαν τον πίνακα. Πέταγε την ωχρα που είχε στεγνώσει. Τα σκάγια έλιωναν και κολλαγαν πάνω στον πίνακα. Και ο φίλος που ήταν μαζί μου είπε ότι με όλες τις τουφεκιες. Ο ήχος πάνω στην λαμαρίνα ήταν πολύ δυνατός σε σχέση με άλλα όπλα.Περιμένουμε εντυπώσεις λοιπόν!
Καλόριχτο! Να το χαίρεσαι!Καλώς ηρθα .
View attachment 97679
Ευχαριστώ πολύΚαλόριχτο! Να το χαίρεσαι!
Το τσόκ σου είναι LM που αντιστοιχεί με 3½*Καλησπέρα, πρόσφατα αγόρασα μια SL80 PASION και μαζί με αυτή η προηγούμενος κάτοχος μου έδωσε και ενα τσοκ "kick smoke" το οποίο γράφει κάτι στοιχεία επάνω... Ψάχνωντας στο ίντερνετ για το τι σύσφιξη έχει κλπ δεν κατάφερα να βρω κάτι οπότε σκέφτηκα πως όλο και κάποιος εδώ μέσα θα ξέρει... Από κάτω οι φωτο.
ΥΓ. Τι σημαίνει το 15; Γιατί το μήκος του με το ζόρι ειναι 11cm. Το ,708 θεωρώ πως είναι η σύσφιξη αλλά δεν ξέρω σε ποιο σύστημα μετρήσεως είναι... Ευχαριστώ
Καλησπέρα, πρόσφατα αγόρασα μια SL80 PASION και μαζί με αυτή η προηγούμενος κάτοχος μου έδωσε και ενα τσοκ "kick smoke" το οποίο γράφει κάτι στοιχεία επάνω... Ψάχνωντας στο ίντερνετ για το τι σύσφιξη έχει κλπ δεν κατάφερα να βρω κάτι οπότε σκέφτηκα πως όλο και κάποιος εδώ μέσα θα ξέρει... Από κάτω οι φωτο.
ΥΓ. Τι σημαίνει το 15; Γιατί το μήκος του με το ζόρι ειναι 11cm. Το ,708 θεωρώ πως είναι η σύσφιξη αλλά δεν ξέρω σε ποιο σύστημα μετρήσεως είναι... Ευχαριστώ
Μύρο άλλη φορά να γράφεις πιο γρήγορα, για να το βλέπω και να μην απαντάω κι εγώΤο τσόκ σου είναι LM που αντιστοιχεί με 3½*
Και έχει έξοδο στομίου 17,98mm.
Αν έχεις αυλό 18,4 είναι περίπου 4/10 και το δίνει η kicks 45 - 48 yds που αντιστοιχεί με 40 - 45 μέτρα...
Ευχαριστώ πολύ για την κατατόπιση... Και δεν το χρησιμοποιόυσα στο σκοπευτήριο νομίζοντας ότι είναι XF.0,708 ίντσες Χ 25,4 χιλ.= 18 χιλ. διάμετρος εξόδου
18,4-18 = 0,4χιλ= 0,015 ίντσες
LM= 3 1/2 *
View attachment 97700
Να είσαι καλά Στέλιο να χαρείς το τουφέκι σου, που είναι σίγουρο!Ευχαριστώ πολύ για την κατατόπιση... Και δεν το χρησιμοποιόυσα στο σκοπευτήριο νομίζοντας ότι είναι XF.![]()
τι φωτιές άναψες με αυτο το ποστ...Πήγα στο σκοπευτήριο . Κοίτα τα τελευταία 19 χρόνια κυνηγούσα με super poze και με ξένισε λίγο. Τίποτα σπουδαίο. Σαν όπλο έχει πολύ καλή ποιότητα. Εξαιρετική αίσθηση στα χέρια. Οι βολές που έριξα λίγες σε πίνακα ήταν πάρα πολύ καλές. Έριξα στα 32 μέτρα με 3αστρα τσοκ. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι οι τουφεκιες τον κάπνιζαν τον πίνακα. Πέταγε την ωχρα που είχε στεγνώσει. Τα σκάγια έλιωναν και κολλαγαν πάνω στον πίνακα. Και ο φίλος που ήταν μαζί μου είπε ότι με όλες τις τουφεκιες. Ο ήχος πάνω στην λαμαρίνα ήταν πολύ δυνατός σε σχέση με άλλα όπλα.
Ευχαριστώ πολύΚαλορίζικο το εργαλείο και πάντα επιτυχίες
Καλοτούφεκο φίλε μου.Καλώς ηρθα .
View attachment 97679
Καλοτούφεκο φίλε μου.Καλησπέρα, πρόσφατα αγόρασα μια SL80 PASION και μαζί με αυτή η προηγούμενος κάτοχος μου έδωσε και ενα τσοκ "kick smoke" το οποίο γράφει κάτι στοιχεία επάνω... Ψάχνωντας στο ίντερνετ για το τι σύσφιξη έχει κλπ δεν κατάφερα να βρω κάτι οπότε σκέφτηκα πως όλο και κάποιος εδώ μέσα θα ξέρει... Από κάτω οι φωτο.
Ευχαριστώ πολύΚαλοτούφεκο φίλε μου.
Ευχαριστώ πολύKαλορίζικο. Πολύ καλό όπλο.