Benelli Team

Πήγα στο σκοπευτήριο . Κοίτα τα τελευταία 19 χρόνια κυνηγούσα με super poze και με ξένισε λίγο. Τίποτα σπουδαίο. Σαν όπλο έχει πολύ καλή ποιότητα. Εξαιρετική αίσθηση στα χέρια. Οι βολές που έριξα λίγες σε πίνακα ήταν πάρα πολύ καλές. Έριξα στα 32 μέτρα με 3αστρα τσοκ. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι οι τουφεκιες τον κάπνιζαν τον πίνακα. Πέταγε την ωχρα που είχε στεγνώσει. Τα σκάγια έλιωναν και κολλαγαν πάνω στον πίνακα. Και ο φίλος που ήταν μαζί μου είπε ότι με όλες τις τουφεκιες. Ο ήχος πάνω στην λαμαρίνα ήταν πολύ δυνατός σε σχέση με άλλα όπλα.
Κατ αρχήν καλορίζικο τ όπλο.τα ίδια ακριβώς με τη δύναμη είδαμε και σε δοκιμές στο πίνακα με όπλο φίλου.βγαζει πολύ δύναμη αυτή η κανη

Κατ αρχήν καλορίζικο τ όπλο.τα ίδια ακριβώς με τη δύναμη είδαμε και σε δοκιμές στο πίνακα με όπλο φίλου.βγαζει πολύ δύναμη αυτή η κανη
Θα δουμε του χρονου τι κανει στο κυνηγι απο αυτους που την πηρανε...ελπιζω μονο να ειναι αντικειμενικοι και οχι της λογικης "αν δεν παινεψουμε το σπιτι μας θα πεσει να μας πλακωσει" απο την αλλη ειναι δυσκολο αν δεν μεινεις ευχαριστημενος απο το οπλο να εισαι αντικειμενικος γιατι αν θελεις μετα να το πουλησεις(ξεφορτωθεις... που ειναι κι ακριβουτσικο) δεν μπορεις να λες δεξια κι αριστερα οτι το οπλο ειναι ψιλομπαζο γιατι θα σου μεινει αμανατι...Οποτε παντα με επιφυλαξη στις κριτικες...

Θα δουμε του χρονου τι κανει στο κυνηγι απο αυτους που την πηρανε...ελπιζω μονο να ειναι αντικειμενικοι και οχι της λογικης "αν δεν παινεψουμε το σπιτι μας θα πεσει να μας πλακωσει" απο την αλλη ειναι δυσκολο αν δεν μεινεις ευχαριστημενος απο το οπλο να εισαι αντικειμενικος γιατι αν θελεις μετα να το πουλησεις(ξεφορτωθεις... που ειναι κι ακριβουτσικο) δεν μπορεις να λες δεξια κι αριστερα οτι το οπλο ειναι ψιλομπαζο γιατι θα σου μεινει αμανατι...Οποτε παντα με επιφυλαξη στις κριτικες
Απόλυτα σωστό αυτό που λες. Εγώ που το πήρα αυτό το όπλο έκανα τα κριτήρια της αγοράς με τους εξής λόγους. Ο πρώτος και κύριος είναι ότι έχω γίνει τεμπέλης στο καθάρισμα. Θέλω να ασχοληθώ δέκα λεπτά και όχι παραπάνω. Για αυτό πήρα benelli. Και ο δεύτερος λόγος ότι το όπλο το πήρε από πέρυσι φίλος του ανηψιού μου που πάνε μαζί κυνήγι και το είδαν ότι απέδιδε καλά. Τον ανιψιό μου τον πιστεύω.

Απόλυτα σωστό αυτό που λες. Εγώ που το πήρα αυτό το όπλο έκανα τα κριτήρια της αγοράς με τους εξής λόγους. Ο πρώτος και κύριος είναι ότι έχω γίνει τεμπέλης στο καθάρισμα. Θέλω να ασχοληθώ δέκα λεπτά και όχι παραπάνω. Για αυτό πήρα benelli. Και ο δεύτερος λόγος ότι το όπλο το πήρε από πέρυσι φίλος του ανηψιού μου που πάνε μαζί κυνήγι και το είδαν ότι απέδιδε καλά. Τον ανιψιό μου τον πιστεύω.
Και πολυ καλα εκανες και πηρες Benelli...για μενα μακραν ο πιο αξιοπιστος μηχανισμος,οσο για το καθαρισμα απλα δεν καθαριζεις και το οπλο συνεχιζει και βαραει, ομορφα οπλα με αξιοπρεπες ζυγισμα και καλο κρατημα,λαβες...αν τωρα και η καινουρια καννη κανει αυτα που λενε τοτε το οπλο δεν εχει αντιπαλο....σου ευχομαι να το χαρεις οσο δεν παει αλλο...και με το καλο περιμενουμε να μας πεις και τις εντυπωσεις σου απο το κυνηγι.

Και πολυ καλα εκανες και πηρες Benelli...για μενα μακραν ο πιο αξιοπιστος μηχανισμος,οσο για το καθαρισμα απλα δεν καθαριζεις και το οπλο συνεχιζει και βαραει, ομορφα οπλα με αξιοπρεπες ζυγισμα και καλο κρατημα,λαβες...αν τωρα και η καινουρια καννη κανει αυτα που λενε τοτε το οπλο δεν εχει αντιπαλο....σου ευχομαι να το χαρεις οσο δεν παει αλλο...και με το καλο περιμενουμε να μας πεις και τις εντυπωσεις σου απο το κυνηγι.
Σε ευχαριστώ πολύ

Back