Εχει αντικλικ καμία σχέση το ένα με το αλλο
Εχει αντικλικ καμία σχέση το ένα με το αλλο
Στα 60 μέτρα με σκάγια οι επιτυχημένες βολές για να καταβληθεί πουλί, είναι μόνο τύχη πιστεύω, από τον μέσο κυνηγό. Θα το πιστέψω μόνο αν το δώ ο ίδιος και να επαναλαμβάνεται. Επίσης όπως είπε ο Γιάννης ίσως να γίνει σε μεγάλο πουλί.
Στα 15 20 μέτρα με όπλο χαλασμένο από Σπύρου ΠάτσηΣτα 60 μέτρα με σκάγια οι επιτυχημένες βολές για να καταβληθεί πουλί, είναι μόνο τύχη πιστεύω, από τον μέσο κυνηγό. Θα το πιστέψω μόνο αν το δώ ο ίδιος και να επαναλαμβάνεται. Επίσης όπως είπε ο Γιάννης ίσως να γίνει σε μεγάλο πουλί.
Αφού λέει και "συζητήσιμη" ο χουβαρντάς...
Το ίδιο καινούριο έχει 920€ (https://kalkantzakos.com/el/product/montefeltro-synthetic-karampina-benelli) και 990€ με το comfort κοντακι (https://kalkantzakos.com/el/product/montefeltro-comfort-karampina-benelli).
Αυτό που έβαλες είναι το παλιό μοντέλο το άλλο είναι 2022 για τσέκαρε τιμή
https://kalkantzakos.com/el/product/montefeltro-22-black-synthetic-karampina-benelli
όταν υπάρχει black eagle 3 sta 1100ευρω σε αρίστη κατάσταση δεν πας σε αυτήν! μιλάμε για οπλο με τιμή 2000ευρω στα 1100 είναι ευκαιρία.
Ο άνθρωπος έγραψε περπατητό τι να το κάνει τον αετόόταν υπάρχει black eagle 3 sta 1100ευρω σε αρίστη κατάσταση δεν πας σε αυτήν! μιλάμε για οπλο με τιμή 2000ευρω στα 1100 είναι ευκαιρία.
Ο λούκι λουκ έριχνε;Στα 15 20 μέτρα με όπλο χαλασμένο από Σπύρου Πάτση
https://streamable.com/pbg79b?src=player-page-share
Το black eagle 3 με 66εκ επειδή το έχω και εγώ είναι ζυγισμένο 3060γρ και με αυτήν την κάνη έχει απόλυτο ζύγισμα ανάμεσα στα χέρια,και εγώ κάνω αρκετό περπάτημα για τσίχλες με το συγκεκριμένο και είναι πολύ ξεκούραστο. Το modefeltro μπορεί να είναι βαρύτερο.Ο άνθρωπος έγραψε περπατητό τι να το κάνει τον αετό![]()
Μάλιστα, η αλήθεια ειναι μικρή διαφορά με το be diamond. 3015κιλά στα 71εκ (Το black eagle 3 με 66εκ επειδή το έχω και εγώ είναι ζυγισμένο 3060γρ και με αυτήν την κάνη έχει απόλυτο ζύγισμα ανάμεσα στα χέρια,και εγώ κάνω αρκετό περπάτημα για τσίχλες με το συγκεκριμένο και είναι πολύ ξεκούραστο. Το modefeltro μπορεί να είναι βαρύτερο.
Η καινούργια μοντε η συνθετική σε 66 εκ είναι 3 κιλά. Την έχω πάρει. Έχει πολύ αίσθηση στα χέρια όταν επωμίζεται.Μάλιστα, η αλήθεια ειναι μικρή διαφορά με το be diamond. 3015κιλά στα 71εκ (). Στα 3κ παρά κάτι θα ειναι στα 66εκ.
Από την άλλη σε λίγο θα υπάρχει 3ψήφιος αριθμός επιλογών σε μοντέλα. Μόνο στο montefeltro με συνθετικό κοντάκι 3 μοντέλα 12αρια για δεξιόχειρες.
Πώς να μη χανεσαι μετά...![]()
Το black eagle 3 με 66εκ επειδή το έχω και εγώ είναι ζυγισμένο 3060γρ και με αυτήν την κάνη έχει απόλυτο ζύγισμα ανάμεσα στα χέρια,και εγώ κάνω αρκετό περπάτημα για τσίχλες με το συγκεκριμένο και είναι πολύ ξεκούραστο. Το modefeltro μπορεί να είναι βαρύτερο.
Καλό θα είναι να υπολογίζεται και το βάρος με τα όπλα γεμάτα......Μάλιστα, η αλήθεια ειναι μικρή διαφορά με το be diamond. 3015κιλά στα 71εκ (). Στα 3κ παρά κάτι θα ειναι στα 66εκ.
Από την άλλη σε λίγο θα υπάρχει 3ψήφιος αριθμός επιλογών σε μοντέλα. Μόνο στο montefeltro με συνθετικό κοντάκι 3 μοντέλα 12αρια για δεξιόχειρες.
Χαχαχαχαχα....Ο λούκι λουκ έριχνε;
Μάλλον κάποιος που υποστηρίζονται άψογα με το ντουφέκι του .Ο λούκι λουκ έριχνε;
η be diamond έχει αυτή την διαφορά γιατί νομίζω έχει ρίγα απο ανθρακόνημα αν ήταν μεταλλική θα ήταν περίπου τα ίδια πιστεύωΜάλιστα, η αλήθεια ειναι μικρή διαφορά με το be diamond. 3015κιλά στα 71εκ (). Στα 3κ παρά κάτι θα ειναι στα 66εκ.
όντος 65εκ είναι και με το τσοκ 67εκ γιατί έτσι το είχα ζυγίσει με το τσοκ το έσω έξωΕίναι 65 όχι 66.
Την έχεις πάρει και δεν έκανες παρουσίαση; Καλορίζικη!Η καινούργια μοντε η συνθετική σε 66 εκ είναι 3 κιλά. Την έχω πάρει. Έχει πολύ αίσθηση στα χέρια όταν επωμίζεται.
Ότι και να βάλεις στη συγχωρεμενη σούπερ σωλην θα είναιΚαλό θα είναι να υπολογίζεται και το βάρος με τα όπλα γεμάτα......
Εδώ η super Vinci άδεια
View attachment 97263
Εδώ με τρία 30αρια....
View attachment 97264
Και εδώ με τρία 36αρια....
View attachment 97266
Τολμά να το πει? Αφού με το ρυθμό που αλλάζει οπλα όλοι του την λέγαμε. Βέβαια είχε καιρό να μας παρουσιάσει κάτι και αυτό κανονικά θα έπρεπε να μας ανησυχήσει και να τον ρωτήσουμε εάν είναι καλα. Ετσι κάνουν οι φίλοι.Την έχεις πάρει και δεν έκανες παρουσίαση; Καλορίζικη!
Πολύ απλά….Καλό θα είναι να υπολογίζεται και το βάρος με τα όπλα γεμάτα......
Εδώ η super Vinci άδεια
View attachment 97263
Εδώ με τρία 30αρια....
View attachment 97264
Και εδώ με τρία 36αρια....
View attachment 97266
Όχι , πολύ λίγο. Ύπαρχει ένα κόκκινο σημάδι που σου δείχνει αν έχει φυσίγγια ή αποθήκη. Όταν έχει φυσίγγια είναι επάνω όταν έχει ένα φαίνεται πιο χαμηλά προς τη σκανδάλη κι όταν δεν έχει εξαφανίζεται. Σχεδόν ποτέ δεν το κοιτάζω, μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις που έχω αφαιρεθεί και δε θυμάμαι αν έχω 2 ή 3 μέσα.Στο window system που έχει η be diamond είναι ορατό και το χρώμα του κάλυκα;