Ωωωωτιτουειπεεεε!!![]()
Μου φαίνεται έχεται όρεξη για δοξολογίες και οι δύο σας......Για την φωτογραφία τον έβαλε, όπως και το τσόκ.![]()

Ωωωωτιτουειπεεεε!!![]()
Μου φαίνεται έχεται όρεξη για δοξολογίες και οι δύο σας......Για την φωτογραφία τον έβαλε, όπως και το τσόκ.![]()
Πολύ φίδι έπεσεΤον αορτηρα αυτόν τον βρήκα εδώ σ ένα μαγαζί 15 ευρα και τον τσίμπησα.δεν είναι κάποια μάρκα συγκεκριμένη.το τσοκ είναι patternmaster anaconda black mamba
Πολύ σφιχτό και το βάζω μόνο στα μπασιματα.βαραει από 20 μέχρι όπου βλέπεις και το απίστευτο είναι ότι και τις σχετικά κοντινές δε τις χαλάει
Έχω και το code black duck αλλά δε το έχω ντουφεκισει όπως πρέπει για να βγάλω ακρη ρίχνει και ατσάλινα αυτό.βασικα ρίχνεις τα παντα View attachment 97110
16Ποιας χρονολογίας είναι η montefeltro??
Όλο και κάτι ψηνετεΕυριπίδη κάνα τσόκ θ πάρουμε;![]()
Εβαλες συναγερμό μωρη καρακαξουα?Ωωωωτιτουειπεεεε!!![]()
Άλλος γερομπαμπαλης με βρηκεεεε....Εβαλες συναγερμό μωρη καρακαξουα?
Λογικά η κάννη ΑΙ ταιριάζει κανονικά με την δική σου πάπια..
Αμερική φέτος πήγε το όπλο και ξεκίνησαν να πωλούνται SBE3 A.I πρόσφατα κιόλας μην ξεχνάμε ότι εκεί δεν αγοράζουν μοντέλα όπως η super sport εκεί κορυφή σε πουλήσεις είναι τα black eagle μετά τα Μ2 και τελευταία τα υπόλοιπα. Αυτό έχω παρατηρήσει από τα βίντεο πιστεύω σιγά σιγά θα έχουμε και από εκεί διάφορα βίντεο είναι που είναι και ακριβά σαν όπλα προτιμούν να πάρουν μια sx4 στα 1000$ παρά να δώσουν 2500$+ για μια Benelli.Βρε παιδιά, εσείς που έχετε το όπλο — και αν έχετε ένα μαμά — μια δοκιμή στα 50 μέτρα με ίδιο φυσίγγι και τσοκ σε * , όχι τόσο για κατανομή αλλά για διάτρηση με ατσάλια (αν υπάρχουν και μολυβδένια), μια γρήγορη ιδέα θα την πάρουμε.
Και παλιό, παρ' όλο που είμαι Μπενελάκιας με τη βούλα, κρατάω πολύ μικρό καλάθι για τα οφέλη.
Εκτός, ίσως, από αυτούς που κυνηγούν με ατσάλια magnum σε πολύυυυ χαμηλές θερμοκρασίες... και πάλι, ΑΝ!
Δεν υπάρχουν δημοσιευμένα αποτελέσματα που να συγκρίνουν άμεσα την κάννη A.I. (ΕΔΩ Κ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ) με μια παραδοσιακή κάννη σε πραγματικές συνθήκες κυνηγιού ή σκοποβολής. Οι περισσότερες δοκιμές επικεντρώνονται σε εργαστηριακά δεδομένα και ελεγχόμενες συνθήκες. ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ .....ΕΙΔΙΚΑ ΕΞ ΑΜΕΡΙΚΗΣ![]()