Mafia Calabria
Moderator
Η μαύρη καλονη.
Εγω εχω πει τη γνωμη μου... Απλα ετσι εχουν καλυτερα μοιρασμενη την πιττα... Η Codoba εχει ολα οσα θα ηθελα απο ενα οπλο συμφωνα με τις εμπειριες μου μεχρι τωρα...18.6 αυλο!!!!! κ κωνο φυσικα! , μα αφου ετσι ειναι ενα καλυτερο οπλο ... γιατι δεν το κανουν κ στα μαμα για να κλαινε τα γατακια με τα beretta Μετα![]()
Ρε φιλε την διαφημιζει για την τελεια καννη της ..... οποτε θα μπορουσε κ η cordoba να ειχε την ιδια , μιας κ η Benelli βρηκε τον πιο πρακτικο all weather αυλοΚ τι σχεση εχει με τι αυλο βγαινει η Power Bore? Ειναι τι πουλαει κ η καθε εταιρια, απλα μια καννη αλλης γεωμετριας ενδεχομενως να ηθελε κ λιγο διαφορετικη σχεδιαση στο μηχανισμο για τελειο συγχρονισμο...
Aρι μακαρι να μπορουσαμε να βρισκομασταν και να αλλαζαμε καννες να εβλεπες διαφορα μεταξη απλης και φτιαγμενης καννης(αν δεν την εχεις φτιαξηΤο θεμα της κοστολογησης ειναι αλλου παπα ευαγγελιο... Θα πουλαγε Τολη κ εδω ομως, καλως η κακως εχουμε συνηθισει στην υπεριμολογηση των πραγματων κ δεν μας φαινεται περιεργο πλεον... Ειναι το οπλο που καποια στιγμη θελω να κρατησω στα χερια μου παντως, μια Benelli με καννη διευρυμενου αυλου κ κωνο... Μια τετοια καννη σε σχεση με μια συμβατικη εχει για μενα (μπορει κ να κανω λαθος, οσο ζεις κ βλεπεις μαθαινεις) ενα σημαντικο πελονεκτημα... Ειναι πολυ καλη σχεδον με ολα τα φυσιγγια η τουλαχιστον θα αποδωσει κοντα στα αναμενομενα... Αυτο ειναι μεγαλο πλεονεκτημα για καποιον που ριχνει εμπορικα φυσιγγια... Μια πιο συμβατικη καννη τεινει να διαλεγει πιο ευκολα φυσιγγια κ να μην αποδιδει με ολα τα ιδιο... Καποτε την εβλεπα πιο εντονα τη διαφορα, πλεον με την ιδιογομωση δεν εχω τετοια φαινομενα μιας κ καθοριζω σε μεγαλο βαθμο τον τροπο που αποδιδει το οπλο μου...
$2900 Τολη και με τους φόρους 3 και βάλε είναι πολλά τα φράγκα.Αρη εχει ομως και $2200 στο Αμερικα!!! φαντασου εδω ποσο θα εφθανε.
Μια καννη απο mossberg 835 3.5ιντες 76 , 19.20 αυλο θα ηταν οτι πρεπει για βασηΓρηγορη το παπιοκυνηγι ειναι το πιο απαιτητικο σε βλητικες απαιτησεις κ σιγουρα κάθε βελτιωση που αποσκοπει στην ομαλοτερη κ προοδευτικοτερη μεταβαση των σκαγιων θα εχει θετικα αποτελεσματα σε οριακές αποστασεις... Εκει θα φανει μια πολυ καλη καννη... Oχι δεν εχω κανει καμια επεμβαση στην καννη, πηρα μια φορα αποφαση να μεγαλωσω τον κώνο αλλα επειδη επρεπε να λυθει η ουρα της καννης και με το ζεσταμα το πιθανοτερο ειναι να χαλαγε το φιλμ δεν το εκανα... Ειπα στον οπλουργο να βαλει το αλεζουρ οσο μπορουσε αλλα ηταν ελαχιστη επιμηκυνση που πετυχε ετσι... Το αφησα με την προοπτικη να κανω καποια στιγμη αυτο που ηθελα παντα, να βαλω μια αχρωμιωτη 76αρα επανω για τα δυσκολα, ολο το αναβαλω γιατι με την ιδιογομωση κ μερικε πατεντες αβανταρεις πολυ την τουφεκια σου οριακα, αλλα καποια στιγμη θα παρασυρθω απο την περιεργεια κ θα το κανω...
Ολλα τα κανουμε για το ΤΑΞΙΔΙ του τροπου ζωης μας.shake.Γρηγορη το παπιοκυνηγι ειναι το πιο απαιτητικο σε βλητικες απαιτησεις κ σιγουρα κάθε βελτιωση που αποσκοπει στην ομαλοτερη κ προοδευτικοτερη μεταβαση των σκαγιων θα εχει θετικα αποτελεσματα σε οριακές αποστασεις... Εκει θα φανει μια πολυ καλη καννη... Oχι δεν εχω κανει καμια επεμβαση στην καννη, πηρα μια φορα αποφαση να μεγαλωσω τον κώνο αλλα επειδη επρεπε να λυθει η ουρα της καννης και με το ζεσταμα το πιθανοτερο ειναι να χαλαγε το φιλμ δεν το εκανα... Ειπα στον οπλουργο να βαλει το αλεζουρ οσο μπορουσε αλλα ηταν ελαχιστη επιμηκυνση που πετυχε ετσι... Το αφησα με την προοπτικη να κανω καποια στιγμη αυτο που ηθελα παντα, να βαλω μια αχρωμιωτη 76αρα επανω για τα δυσκολα, ολο το αναβαλω γιατι με την ιδιογομωση κ μερικε πατεντες αβανταρεις πολυ την τουφεκια σου οριακα, αλλα καποια στιγμη θα παρασυρθω απο την περιεργεια κ θα το κανω...
με 18,37βρε Αρη την power bore ομως την βγαζει με 18,45 .... μηπως αυτη την εχει 18,6 λογω οτι προοριζεται για ψιλα σκαγια?
Επισης .... στην Ιταλια δεν την εχουν .... αν υπηρχε ισως μπορουσαμε να φερουμε μονο καννη .. αν κ θα ξυριζε η τιμη![]()
κανένα απολύτως μάρτυρας ο Διονύσης που μου είπε 3 φορές μπραβοΕρώτηση πρός Μαικ..
Κόνιτσα με -10 είχες κάποιο ζήτημα με το Benelli λόγω κρύου ;;
Μπράβο γιατι δεν μπλοκαρε;κανένα απολύτως μάρτυρας ο Διονύσης που μου είπε 3 φορές μπραβο![]()
εμπλοκές μηδέν τουφεκιές σούπερΜπράβο γιατι δεν μπλοκαρε;![]()