Αυτο ειναι οπλο κοσμημα....που να το πας για κυνηγι!
Ευτυχως η αγορα εχει και "φονικα" κουρτινοξυλα

Αυτο ειναι οπλο κοσμημα....που να το πας για κυνηγι!
Γιαυτο ειπα ομορφια! Απλα να το κοιτας...Αυτο ειναι οπλο κοσμημα....που να το πας για κυνηγι!
Ευτυχως η αγορα εχει και "φονικα" κουρτινοξυλα![]()
Το χει ο αδερφός μου απ το 2012 πραγματικα δεν ξέρει να το λύνει φέτος το καθαρισα δεύτερη φορά στη ζωή του ούτε κιχ ποτε και δε το πληρωσε και χρυσάφι καλπικοΘυμαστε που ειχα ανφερθει για την ελλατωματικη συνθεση της βαφης στην Βενελλι;Το αποτελεσμα ειναι αυτο που αναφερεις για τις οξυδωσεις που παρουσιαζει η κανη και ελαφρως η βαση.Κατα τα αλλα η Μ2 ειναι ενα σκληροτρχιλο οπλο εγω το ονομαζω το γαιδουρι της Βενελλι απροβληματιστο και με ενα εσω-εξω τσοκ αρκετα καλο και η αποδοση της.Προσωπικα θα ελεγα οτι οποιος επιλεγει αδρανεια πρεπει να το εχει στις επιλογες του.
Πρώσοπηκα πιστευω αυτη η επιστρωση BE.ST είναι απλα μαύρο χρωμιο αντιγραφή τουρκικώνhttps://www.kalkantzakos.com/Product/6344/academia-raffaello,-imiautomati-karampina-benelli
Αυτό που θέλουν να βάλουν τα πάντα σε ένα μοντέλο... Αντε κάννη 76 κι αυτό που θα πάρει benelli με τέτοιο μήκος θα ποντάρει στο καλύτερο swing... Τη Ρίγα με ανθρακονιμα τι την έβαλαν αν υπάρχει τέτοια επιλογή?!??? 76 κάννη εννοώ!
Μονο βαφή be diamond η και κώνος 1,5?
Και οσ αναφορά τους κωνους μαλων έχουν κάνει σύμβαση με την εταιρία που τους εφοδιάζει αλεζουαρ για τουλάχιστον 100 χρονιαΠρώσοπηκα πιστευω αυτη η επιστρωση BE.ST είναι απλα μαύρο χρωμιο αντιγραφή τουρκικών
Θα σου κανω γνωστο οτι 302-303 βερεττα στο βαλτο 6 μερες πεταμενη χωρις καθαρισμα για να δουμε την αντοχη της στην οξειδωση δεν εβγαλε πικα σκουριας αντιθετως με την Μ2 την 2η μερα καννη πρωτιστως και λιγο η βαση της εστειλα τον βαρκαρη να παει να φερει συρμα κατσαρολας.ΚΑΤΑΘΕΤΩ οτι ακριβως εχω δοκιμασει και ζησει δηλαδη οπλα που εχουν βαφες 20-30 ετων να συμπεριφερονται καλιτερα απο τα προσφατως νεοτερα οπλα;Κοιταξε τα ΒREDA της δεκαετιας του 90 και καποια αλλα μοντελα καθρεπτες .Σιγουρα πρεπει να ειμαστε επιμελεις με τα οπλα μας αλλα εδω φιλε μου στους καιρους της κρισης εχουμε πληρωσει και πληρωνουμε ακριβα το μαρμαρο.Επειδη βρισκομαι μεσα στην βιομηχανικη παραγωγη εχεις ακουσει για υλικα που κατασκευαζονται απο ανακυκλωσιμο υλικο και οχι απο πρωτογενη;Για τον λογο λοιπον αυτο οι εταιρειες προσπαθουν να καλυψουν τις παθογενιες που βγαζουν τα υλικα αυτα με επιστρωσεις οπως τις ονομαζουνε ΒΕ.ST κτλ.Εχουμε Βενελλι 123 Manufrance απο το 85 και ειναι σαν καινουργια και εχει φαει μη πω.Προσωπικα με εχει απασχολησει πολυ η ποιοτητα των οπλων πλεον ειμαι ανασφαλης.έχει πεταξη λίγη σκουρια στην κανη αλλά τ να σου κανει το καημενο αν μετά απο βρχη το βαζεις στη θήκη και το αφηνεις καμία βδομάδα τουρσί θα κάνουμε όταν βρεχοντε τα οπλα καλο στεγνομα και επαναλιπανση
Εαν εχεις την SS και την αποκαλεις απλη Βενελλι φιλε μου οταν σε ολα τα διεθνη φορουμ την αποκαλουν τη ναυαρχιδα της εταιρειας ;Τι να πω σεβομαι την αποψη σου μονο ως δικαιωμα να την εκφραζεις.Το ιδιο οπλο εχω και εγω αλλα να μου επιτρεψεις να εχω διαφορετικη αποψη .Αναφερθηκα ποιο πανω στο κοστος κατασκευης , ξερεις κανενα προιον που να κοστιζει 2400-2600 με ενα αλλο 950-1100 να ειναι ιδιο προιον;Σιγουρα κατι τις διαφορετικο δεν θα εχει η δεν θελει να πουλησει;Αναρωτησου λοιπον εκ νεου τι εχεις στα χερια σου.Σουπερσπορτ μη την εκθειαζετε μερικοί μια απλη μπενελλι καλοντημενη καλοβαμενη και τρυπια είναι τπτ πάραπάνω παθων και όχι κραζων
συμφωνω απολυτωςΘα σου κανω γνωστο οτι 302-303 βερεττα στο βαλτο 6 μερες πεταμενη χωρις καθαρισμα για να δουμε την αντοχη της στην οξειδωση δεν εβγαλε πικα σκουριας αντιθετως με την Μ2 την 2η μερα καννη πρωτιστως και λιγο η βαση της εστειλα τον βαρκαρη να παει να φερει συρμα κατσαρολας.ΚΑΤΑΘΕΤΩ οτι ακριβως εχω δοκιμασει και ζησει δηλαδη οπλα που εχουν βαφες 20-30 ετων να συμπεριφερονται καλιτερα απο τα προσφατως νεοτερα οπλα;Κοιταξε τα ΒREDA της δεκαετιας του 90 και καποια αλλα μοντελα καθρεπτες .Σιγουρα πρεπει να ειμαστε επιμελεις με τα οπλα μας αλλα εδω φιλε μου στους καιρους της κρισης εχουμε πληρωσει και πληρωνουμε ακριβα το μαρμαρο.Επειδη βρισκομαι μεσα στην βιομηχανικη παραγωγη εχεις ακουσει για υλικα που κατασκευαζονται απο ανακυκλωσιμο υλικο και οχι απο πρωτογενη;Για τον λογο λοιπον αυτο οι εταιρειες προσπαθουν να καλυψουν τις παθογενιες που βγαζουν τα υλικα αυτα με επιστρωσεις οπως τις ονομαζουνε ΒΕ.ST κτλ.Εχουμε Βενελλι 123 Manufrance απο το 85 και ειναι σαν καινουργια και εχει φαει μη πω.Προσωπικα με εχει απασχολησει πολυ η ποιοτητα των οπλων πλεον ειμαι ανασφαλης.
Πες μου εσύ τι έχει το πάραπανω φιλέ μου χωρίς παρεξηγηση γτ εγώ που ελενξα την γεομετρια της κανης καθολο το μήκος της δεν βρήκα κάτι δια φορετηκο απο μια κριό και τα τσοκ τι να πω απλα μακρύτερα ασε που παθαν ηλεκτροληση κ αυτά τα και καλά τρουλοκ και οσο τα φόρουμ εξωτερικού εκεί δεν ξέρω τι παιζει γτ κάτι γ 18.6 αυλούς ακουωΕαν εχεις την SS και την αποκαλεις απλη Βενελλι φιλε μου οταν σε ολα τα διεθνη φορουμ την αποκαλουν τη ναυαρχιδα της εταιρειας ;Τι να πω σεβομαι την αποψη σου μονο ως δικαιωμα να την εκφραζεις.Το ιδιο οπλο εχω και εγω αλλα να μου επιτρεψεις να εχω διαφορετικη αποψη .Αναφερθηκα ποιο πανω στο κοστος κατασκευης , ξερεις κανενα προιον που να κοστιζει 2400-2600 με ενα αλλο 950-1100 να ειναι ιδιο προιον;Σιγουρα κατι τις διαφορετικο δεν θα εχει η δεν θελει να πουλησει;Αναρωτησου λοιπον εκ νεου τι εχεις στα χερια σου.
Εδώ με βρισκεις απολητος σημφωνοΘα σου κανω γνωστο οτι 302-303 βερεττα στο βαλτο 6 μερες πεταμενη χωρις καθαρισμα για να δουμε την αντοχη της στην οξειδωση δεν εβγαλε πικα σκουριας αντιθετως με την Μ2 την 2η μερα καννη πρωτιστως και λιγο η βαση της εστειλα τον βαρκαρη να παει να φερει συρμα κατσαρολας.ΚΑΤΑΘΕΤΩ οτι ακριβως εχω δοκιμασει και ζησει δηλαδη οπλα που εχουν βαφες 20-30 ετων να συμπεριφερονται καλιτερα απο τα προσφατως νεοτερα οπλα;Κοιταξε τα ΒREDA της δεκαετιας του 90 και καποια αλλα μοντελα καθρεπτες .Σιγουρα πρεπει να ειμαστε επιμελεις με τα οπλα μας αλλα εδω φιλε μου στους καιρους της κρισης εχουμε πληρωσει και πληρωνουμε ακριβα το μαρμαρο.Επειδη βρισκομαι μεσα στην βιομηχανικη παραγωγη εχεις ακουσει για υλικα που κατασκευαζονται απο ανακυκλωσιμο υλικο και οχι απο πρωτογενη;Για τον λογο λοιπον αυτο οι εταιρειες προσπαθουν να καλυψουν τις παθογενιες που βγαζουν τα υλικα αυτα με επιστρωσεις οπως τις ονομαζουνε ΒΕ.ST κτλ.Εχουμε Βενελλι 123 Manufrance απο το 85 και ειναι σαν καινουργια και εχει φαει μη πω.Προσωπικα με εχει απασχολησει πολυ η ποιοτητα των οπλων πλεον ειμαι ανασφαλης.
Απλα εχουν ριξει την ποιοτητα της βαφης σε ορισμενα οπλα για να κρατησουν χαμηλο το κοστος! Σε δυο m2 που ξερω η μια απο τις πρωτες ημερες γρατζουνιστηκε και απο την γρατζουνια φανηκε απευθειας γυμνο μεταλλο και η αλλη που ειχε κυνηγημενη λιγα χρονια ειχε ξεβαψει η καννη της! Δυστυχως εκει εχουν κανει εκπτωση ποιοτητας στην βαφη..Θα σου κανω γνωστο οτι 302-303 βερεττα στο βαλτο 6 μερες πεταμενη χωρις καθαρισμα για να δουμε την αντοχη της στην οξειδωση δεν εβγαλε πικα σκουριας αντιθετως με την Μ2 την 2η μερα καννη πρωτιστως και λιγο η βαση της εστειλα τον βαρκαρη να παει να φερει συρμα κατσαρολας.ΚΑΤΑΘΕΤΩ οτι ακριβως εχω δοκιμασει και ζησει δηλαδη οπλα που εχουν βαφες 20-30 ετων να συμπεριφερονται καλιτερα απο τα προσφατως νεοτερα οπλα;Κοιταξε τα ΒREDA της δεκαετιας του 90 και καποια αλλα μοντελα καθρεπτες .Σιγουρα πρεπει να ειμαστε επιμελεις με τα οπλα μας αλλα εδω φιλε μου στους καιρους της κρισης εχουμε πληρωσει και πληρωνουμε ακριβα το μαρμαρο.Επειδη βρισκομαι μεσα στην βιομηχανικη παραγωγη εχεις ακουσει για υλικα που κατασκευαζονται απο ανακυκλωσιμο υλικο και οχι απο πρωτογενη;Για τον λογο λοιπον αυτο οι εταιρειες προσπαθουν να καλυψουν τις παθογενιες που βγαζουν τα υλικα αυτα με επιστρωσεις οπως τις ονομαζουνε ΒΕ.ST κτλ.Εχουμε Βενελλι 123 Manufrance απο το 85 και ειναι σαν καινουργια και εχει φαει μη πω.Προσωπικα με εχει απασχολησει πολυ η ποιοτητα των οπλων πλεον ειμαι ανασφαλης.
Στη m2 ειπαμε εκπτωση πιοτητας = εκπτωση τιμής για την ss τι μπωρει να πει καπιός έχει μια κριόμπαρελ με φαρδιά υπερηψωμενη ρίγα πορτινγκ και πεντε τσοκ μακρύτερα = 2300 η ss-1600 η criocomfort μας κανει 600 € πάραπάνω αναλυτηκα ένα πορτινγκ έχει περι τα 120 € μια ρίγα υπεριψωμενη μπενελλι καρμπον 100 και πεντε τσοκ briley 400€ 620 και πιοτητα κορυφή αφτερ μαρκετΑπλα εχουν ριξει την ποιοτητα της βαφης σε ορισμενα οπλα για να κρατησουν χαμηλο το κοστος! Σε δυο m2 που ξερω η μια απο τις πρωτες ημερες γρατζουνιστηκε και απο την γρατζουνια φανηκε απευθειας γυμνο μεταλλο και η αλλη που ειχε κυνηγημενη λιγα χρονια ειχε ξεβαψει η καννη της! Δυστυχως εκει εχουν κανει εκπτωση ποιοτητας στην βαφη..
Cerakote gunsmith Sklavis καβαλα τιμές όνειρό δουλειά άψογη 2 χρόνια εγγυηση ευχαριστημένος πελάτης απλαΤο έχουμε πει επανειλημμένα. Τα όπλα τη τελευταία δεκαπενταετια είναι ποιοτικά έτη φωτός πίσω από τα παλαιότερα...Η m2 πολύ καλό όπλο αλλά και με το χέρι πλέον ξεβαφει,ευτυχως ο μηχανισμός και τα υπόλοιπα είναι ακόμη σε καλό επίπεδο. Μετά από κάνα 2,3 χρόνια μια βαφή επιβάλλεται... μιλαω σαν κάτοχος. Και όσο σκέφτομαι ότι έδωσα τη Rafaello spesial του 1995 μετά από 22 χρόνια που ήταν σαν επιπλο τι έγκλημα έκανα...
Η βαφη της ss δεν εχει ομως καμια σχεση με της m2! Εγω εχω φιλο (κτηνοτροφο) που εχει την ss καμια 5ετια και δεν εχει ιχνος σκουριας παρολο που ειναι αμελης στο καθαρισμα!! Κ στο λεω γιατι του την καθαριζω αν μου την φερει....! (Προσωπικη αποψη και εμπειρια)Στη m2 ειπαμε εκπτωση πιοτητας = εκπτωση τιμής για την ss τι μπωρει να πει καπιός έχει μια κριόμπαρελ με φαρδιά υπερηψωμενη ρίγα πορτινγκ και πεντε τσοκ μακρύτερα = 2300 η ss-1600 η criocomfort μας κανει 700 € πάραπάνω αναλυτηκα ένα πορτινγκ έχει περι τα 120 € μια ρίγα υπεριψωμενη μπενελλι καρμπον 100 και πεντε τσοκ briley 400€ 620 και πιοτητα κορυφή αφτερ μαρκετ
Την SS την εχω απο το 2009 και ειναι καθρεπτης.Να ενα επιπλεον κοστος ποιοτητας συμπληρωνω στα προηγουμενα.Η βαφη της ss δεν εχει ομως καμια σχεση με της m2! Εγω εχω φιλο (κτηνοτροφο) που εχει την ss καμια 5ετια και δεν εχει ιχνος σκουριας παρολο που ειναι αμελης στο καθαρισμα!! Κ στο λεω γιατι του την καθαριζω αν μου την φερει....! (Προσωπικη αποψη και εμπειρια)
Οποιος δεν σκοτώνει με αυτο το οπλο, δεν σκοτώνει ουτε με αντιεροπορικο... Δεν κανουν τα ράσα τον παπα συμπληρώνω...Την SS την εχω απο το 2009 και ειναι καθρεπτης.Να ενα επιπλεον κοστος ποιοτητας συμπληρωνω στα προηγουμενα.