BENELLI 828U

Λοιπόν σας έχω συγκλονιστικά νέα... :p
Ο επίσημος έντυπος κατάλογος της BENELLI του Κύργια γράφει σε όλα τα 828 "POWERBORE". Κατόπιν ερώτησης όμως του μεγάλου οπλοπωλείου στην αντιπροσωπεία, δόθηκε η απάντηση ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ και ότι είναι λάθος του καταλόγου....

Ωχωχωχ... Πάμε για κώνους .hair.
.very funny.
Η διαφήμιση παλιά "και να το γράφει στην ουγια". Ο δαίμων του τυπογραφείου πολλές βόλτες κόβει τελευταία.

Ο επίσημος έντυπος κατάλογος της BENELLI του Κύργια γράφει σε όλα τα 828 "POWERBORE". Κατόπιν ερώτησης όμως του μεγάλου οπλοπωλείου στην αντιπροσωπεία, δόθηκε η απάντηση ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ και ότι είναι λάθος του καταλόγου....

.very funny.
Εγώ πήρα τηλέφωνο σήμερα και ακόμα περιμένω να με πάρουν πίσω χαχα

Το έργο ξανα-ξανα -ξαναπαιζεται γιατί ;;;; Τι συμβαίνει με τις κάννες, δεν προλαβαίνει η παραγωγή να καλύψει τη ζήτηση ;;;; Μήπως οι προσφορές από την μέγιστη προτεινόμενη λιανική τιμή δεν είναι και τοσο προσφορές γιατί στο τέλος προσφέρετε υποδεέστερη έκδοση;;;

Το έργο ξανα-ξανα -ξαναπαιζεται γιατί ;;;; Τι συμβαίνει με τις κάννες, δεν προλαβαίνει η παραγωγή να καλύψει τη ζήτηση ;;;; Μήπως οι προσφορές από την μέγιστη προτεινόμενη λιανική τιμή δεν είναι και τοσο προσφορές γιατί στο τέλος προσφέρετε υποδεέστερη έκδοση;;;
Δεν ξέρω για αλλά αυτό που πήρα εγώ δεν ήταν προσφοράς ετσι τουλάχιστον μ είπαν,προσφορά βγάζει συνεχώς κάποιες καραμπινες κάτω από 1000
Η φωτο που ανέβασα είναι από καραμπινα ραφαελο

Δεν ξέρω για αλλά αυτό που πήρα εγώ δεν ήταν προσφοράς ετσι τουλάχιστον μ είπαν,προσφορά βγάζει συνεχώς κάποιες καραμπινες κάτω από 1000
Η φωτο που ανέβασα είναι από καραμπινα ραφαελο
Μιλάω για τα 400-500 €που πουλάνε τα καταστήματα φθηνότερα από τις μαρκέ τιμές .

Πάντως και στο ιταλικό σαιτ που βλέπω power bore γράφει
https://benelli.it/en/arma/828-u-black
Τώρα δέσαμε...

Μόνη λύση, για όποιον έχει ανασφάλειες και το μέγα ερώτημα δεν τον αφήνει να κοιμηθεί τα βράδια, email στο Urbino...
(Εγώ πάντως κοιμάμαι μιά χαρά .big smile. )

Εγώ πάντως προσωπικά δεν το πήρα για το power bore το πήρα γιατί τ γούσταρα σαν όπλο και σαν ζύγισμα λέτε να μην τρυπαει;😜😀
Και πολύ καλά έκανες. Απλώς εγώ το λέω καθώς κάποιος μπορεί να το έπαιρνε ΚΑΙ γι αυτό τον λόγο και να απογοητευόταν. Θα αισθανόταν οχι αδικα 'ριγμένος'

Είναι όντως έτσι όπως Στα λες ξενερωμα
Απορώ όμως γιατί το γραφουν;για παραπλάνηση δεν νομίζω τι να πω...
Οχι θα ήταν ατόπημα, μάλλον λάθος είναι. Ή μπορεί αρχικά να ερχονταν έτσι μετα όχι αλλά δεν αλλάχτηκε τυπογραφικά.

Οχι θα ήταν ατόπημα, μάλλον λάθος είναι. Ή μπορεί αρχικά να ερχονταν έτσι μετα όχι αλλά δεν αλλάχτηκε τυπογραφικά.
Αφού όμως το γράφει και το επίσημο site της Benelli, πιο πολύ πιστεύω ότι είναι λάθος πληροφορία από την εδώ αντιπροσωπεία

Θέλω να πω δεν έχει να κάνει με την απόδοση του όπλου. Αλλα σκεφτείτε να παραγγείλω αυτοκίνητο με ζαντες αλουμινίου κι οταν το παραλάβω να έχει...τάσια!
Χειρότερα ,ζάντες αλουμινίου μπορείς να βάλεις εκ των υστέρων.

.very funny.
Ειπαμε benelli και κωνος ειναι αλληλένδετα.

Εγώ πάντως προσωπικά δεν το πήρα για το power bore το πήρα γιατί τ γούσταρα σαν όπλο και σαν ζύγισμα λέτε να μην τρυπαει;😜😀
Παναγιωτη πεσε και κοιμοισου ησυχος το οπλο σου ειναι εξαιρετικο και μη ψαχνεις να βρεις τη λογικη των εταιρειων που παιζουν με τα λογότυπα των προϊόντων .

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος μιας και δεν ασχολούμαι με ονομασίες καννών αλλά με χαρακτηριστικά...νομίζω..."power bore" ονόμασε η Benelli κάποιο τύπο καννών για τα αυτογεμή της με στανταρισμενο αυλό στα 18.35 και ελαφρώς μακρύτερο κώνο...

Το 828...απ' οτι έχω διαβάσει...έχει 18.5 αυλό...οπότε είναι κάτι διαφορετικό από τον power bore...

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος μιας και δεν ασχολούμαι με ονομασίες καννών αλλά με χαρακτηριστικά...νομίζω..."power bore" ονόμασε η Benelli κάποιο τύπο καννών για τα αυτογεμή της με στανταρισμενο αυλό στα 18.35 και ελαφρώς μακρύτερο κώνο...

Το 828...απ' οτι έχω διαβάσει...έχει 18.5 αυλό...οπότε είναι κάτι διαφορετικό από τον power bore...
Πολλά ξέρεις εσύ !!! Να σε προσέχουμε 😉

Back