Εσωτερικά στις θαλαμες είναι μόλις το πάρω θα προσπαθήσω να βγάλω φώτο κοντινεςΜόνο εγώ δεν βλέπω τις τρύπες ?
Καμιά κοντινή φωτό ?
Εσωτερικά στις θαλαμες είναι μόλις το πάρω θα προσπαθήσω να βγάλω φώτο κοντινεςΜόνο εγώ δεν βλέπω τις τρύπες ?
Καμιά κοντινή φωτό ?
Κοίταξα τώρα και έχει!Πλάκα κανεις;;;
Ρε συ το πρώτο πράγμα που έπεσε τ μάτι μ μολις κοίταξα μέσα τις Κάνες,μήπως τα πρώτα μοντέλα δεν το ειχαν;
Όντως δεν γράφει αλλά είναι 18,5 κατόπιν έρευνας που έκαναΑυλό δε γραφει που έριξα μια ματια
Έχει πάρα πολλούς συνδυασμούς στις φλάντζες, αν δεν κάνω λάθος πάνω από 30, θα βρεις εύκολα αυτό που σου ταιριάζει.θα προσπαθήσω να τ φέρω με τις φλατζες πάντως έχει πολύ ωραία αίσθηση τα τσοκ γράφουν crio chokes με μια γρήγορη ματιά που εριξα
Με ξυλάκι από σουβλάκι και έναν φακό.Με τι;μακαρι να υπήρχε αυλομετρο στο νησί να τα μετρήσουμε ολα
Θα το δοκιμάσωΜε ξυλάκι από σουβλάκι και έναν φακό.
Εύκολο είναι.
Powerbore είναι ;
Εδώ είμαι και παρακολουθώ τα πάντα.Χάθηκε και αυτή. Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα Κώστα!
δικανο αεριων Παναγιωτη...αλλη μια καινοτομια της benelli...Ας το βάλω και εδώ
Προς κατόχους έχει από κια τρύπα στην κάθε θαλαμη γιατί χρήση είναι αυτη;ο μαγαζάτορας δεν ήξερε είπε θα ρωτήσουμε τ κυργια πιθανολογουμε για να οπλιζουν οι εξολκεις μετά την τουφεκια;
Δε θα το λεγα....δικανο αεριων Παναγιωτη...αλλη μια καινοτομια της benelli...
Οι κανες δεν γράφουν πάνω powerbore με λευκά γράμματα όπως σε μια ραφαελο που είχα δει και το γράφε πάνω στη κάνη τώρα τι να σας πω δεν ξέρω τα σαιτ γράφουν powerboreΜε ξυλάκι από σουβλάκι και έναν φακό.
Εύκολο είναι.
Powerbore είναι ;
σκαλιστο πανω ειναι..οχι με ασπρα γραμματα...Οι κανες δεν γράφουν πάνω powerbore με λευκά γράμματα όπως σε μια ραφαελο που είχα δει και το γράφε πάνω στη κάνη τώρα τι να σας πω δεν ξέρω τα σαιτ γράφουν powerbore
Δεν είδα κάτι θα το ξαναδώ όμως με φως και περισσότερη υπομονή και τ άλλο σκαλιστό ήταν αλλά και τονισμένο με λευκά γράματασκαλιστο πανω ειναι..οχι με ασπρα γραμματα...
Δεν το γράφει πουθενά, τουλάχιστον στο δικό μου...σκαλιστο πανω ειναι..οχι με ασπρα γραμματα...
Θα το βλέπαμε με τη πρώτη ματιά, τώρα γιατί το γράφουν στα σαιτ και στις παρουσιάσεις και δεν το γράφουν οι κανες δε το ξέρω πιθανον να ναι θέμα διαφήμισης, αν κάποιος το έχει δει γραμμένο δε κάποιο όπλο ας το γράψει και θα πάρω τηλέφωνο στο κυργια να το ρωτήσω το πολύ πολύ να στείλω και μειλ στη μπενελι από περιέργεια και μόνο.να δω τι θα απαντήσουνΔεν το γράφει πουθενά, τουλάχιστον στο δικό μου...
Μόλις το ξανακοίταξα
Άστο όπως είναι θα σου μπουν ιδέες ...Θα το βλέπαμε με τη πρώτη ματιά, τώρα γιατί το γράφουν στα σαιτ και στις παρουσιάσεις και δεν το γράφουν οι κανες δε το ξέρω πιθανον να ναι θέμα διαφήμισης, αν κάποιος το έχει δει γραμμένο δε κάποιο όπλο ας το γράψει και θα πάρω τηλέφωνο στο κυργια να το ρωτήσω το πολύ πολύ να στείλω και μειλ στη μπενελι από περιέργεια και μόνο.να δω τι θα απαντήσουν
Γιατί ν μου μπουν ιδεες;Άστο όπως είναι θα σου μπουν ιδέες ...![]()
Λοιπόν σας έχω συγκλονιστικά νέα...Θα το βλέπαμε με τη πρώτη ματιά, τώρα γιατί το γράφουν στα σαιτ και στις παρουσιάσεις και δεν το γράφουν οι κανες δε το ξέρω πιθανον να ναι θέμα διαφήμισης, αν κάποιος το έχει δει γραμμένο δε κάποιο όπλο ας το γράψει και θα πάρω τηλέφωνο στο κυργια να το ρωτήσω το πολύ πολύ να στείλω και μειλ στη μπενελι από περιέργεια και μόνο.να δω τι θα απαντήσουν