BENELLI 828U

Πλάκα κανεις;;;
Ρε συ το πρώτο πράγμα που έπεσε τ μάτι μ μολις κοίταξα μέσα τις Κάνες,μήπως τα πρώτα μοντέλα δεν το ειχαν;
Κοίταξα τώρα και έχει! :oops:
Αυλό δε γραφει που έριξα μια ματια
Όντως δεν γράφει αλλά είναι 18,5 κατόπιν έρευνας που έκανα

θα προσπαθήσω να τ φέρω με τις φλατζες πάντως έχει πολύ ωραία αίσθηση τα τσοκ γράφουν crio chokes με μια γρήγορη ματιά που εριξα
Έχει πάρα πολλούς συνδυασμούς στις φλάντζες, αν δεν κάνω λάθος πάνω από 30, θα βρεις εύκολα αυτό που σου ταιριάζει.
Όντως τα τσοκ είναι Crio plus...

Με ξυλάκι από σουβλάκι και έναν φακό.
Εύκολο είναι.
Powerbore είναι ;
Θα το δοκιμάσω
Στις παρουσιάσεις και στα σαιτ γράφει powerbore εχθές δεν είδα κάτι πάνω στις κανες όπως το γράφει πάνω σε κάποιες κανες από ραφαελο που έχω δει,θα το κοιτάξω

Ας το βάλω και εδώ
Προς κατόχους έχει από κια τρύπα στην κάθε θαλαμη γιατί χρήση είναι αυτη;ο μαγαζάτορας δεν ήξερε είπε θα ρωτήσουμε τ κυργια πιθανολογουμε για να οπλιζουν οι εξολκεις μετά την τουφεκια;
δικανο αεριων Παναγιωτη...αλλη μια καινοτομια της benelli...

Με ξυλάκι από σουβλάκι και έναν φακό.
Εύκολο είναι.
Powerbore είναι ;
Οι κανες δεν γράφουν πάνω powerbore με λευκά γράμματα όπως σε μια ραφαελο που είχα δει και το γράφε πάνω στη κάνη τώρα τι να σας πω δεν ξέρω τα σαιτ γράφουν powerbore

Δεν το γράφει πουθενά, τουλάχιστον στο δικό μου...
Μόλις το ξανακοίταξα
Θα το βλέπαμε με τη πρώτη ματιά, τώρα γιατί το γράφουν στα σαιτ και στις παρουσιάσεις και δεν το γράφουν οι κανες δε το ξέρω πιθανον να ναι θέμα διαφήμισης, αν κάποιος το έχει δει γραμμένο δε κάποιο όπλο ας το γράψει και θα πάρω τηλέφωνο στο κυργια να το ρωτήσω το πολύ πολύ να στείλω και μειλ στη μπενελι από περιέργεια και μόνο.να δω τι θα απαντήσουν

Θα το βλέπαμε με τη πρώτη ματιά, τώρα γιατί το γράφουν στα σαιτ και στις παρουσιάσεις και δεν το γράφουν οι κανες δε το ξέρω πιθανον να ναι θέμα διαφήμισης, αν κάποιος το έχει δει γραμμένο δε κάποιο όπλο ας το γράψει και θα πάρω τηλέφωνο στο κυργια να το ρωτήσω το πολύ πολύ να στείλω και μειλ στη μπενελι από περιέργεια και μόνο.να δω τι θα απαντήσουν
Άστο όπως είναι θα σου μπουν ιδέες ... 🤣

Λοιπόν σας έχω συγκλονιστικά νέα... :p
Ο επίσημος έντυπος κατάλογος της BENELLI του Κύργια γράφει σε όλα τα 828 "POWERBORE". Κατόπιν ερώτησης όμως του μεγάλου οπλοπωλείου στην αντιπροσωπεία, δόθηκε η απάντηση ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ και ότι είναι λάθος του καταλόγου....

Ωχωχωχ... Πάμε για κώνους .hair.
.very funny.

Back