Tolis SBE1
Banned
To tungsten εσπασε το δισκο ουτε το benelli ουτε το παλικαρι να ξερετε
Δηλαδή το όπλο δεν έπαιξε κανένα ρόλο ούτε το παλικάρι που είναι από τους δυνατούς σκοπευτές στην Ιταλία.To tungsten εσπασε το δισκο ουτε το benelli ουτε το παλικαρι να ξερετε
To σχολιο του Τολη ειναι ειρωνικο για το Tungsten ΓιαννηΔηλαδή το όπλο δεν έπαιξε κανένα ρόλο ούτε το παλικάρι που είναι από τους δυνατούς σκοπευτές στην Ιταλία.
Ρε συ Μάριε δεν υπάρχει κανένα θέμα αντιπαράθεσης με τονTolis. Κουβέντα να κανουμε.To σχολιο του Τολη ειναι ειρωνικο για το Tungsten Γιαννη
Γιάννη συγχώρα με απλή διευκρίνιση ήθελα να κάνω.Ρε συ Μάριε δεν υπάρχει κανένα θέμα αντιπαράθεσης με τονTolis. Κουβέντα να κανουμε.
Αν δεις ολα ειναι τρικ ο τυπος ριχνει την ωρα που φευγει επανω ο δισκος και τον φτανουνε στο πεσιμοΟ συνδυασμός όλων έσπασε το πιάτο Τόλη μου.
Ποιος ξέρει; ΧαχαΔηλαδη αν εριχνε με baikal δε θα το εσπαγε αχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα
Ψήνετε νικολα μαλον στ δρόμο ειναιΕγω το εχω κυνηγισει και το γουσταρω .Θα το παρω στο γιο μου καποια στιγμη
Απανω του μια φορα ζουμε .Εγω οτι ντουφεκισα επεσεΨήνετε νικολα μαλον στ δρόμο ειναι![]()