George Ant.
Staff member
Αυτά είχα διαβάσει κι εγώ. Ο μαγαζάτορας όμως μου είπε να υπολογίζω 1 με 1μιση χιλιάρικο πάνω από την απλή έκδοση. οπότε πάει κοντά στα 4.
Εχω επωμισει εδώ το 76αρι κι εχει το καλύτερο ζύγισμα απ τα υπολοιπα.βεβαια ειναι πιο πολυ καρτερισιο και μιας και το sporting ήδη κυκλοφορεί ελπίζω να το παρει κάποιος εδώ να ριξουμε καμμια πουλαΤώρα που κοίταξα στον Κυργια το φέρνει και 71 εκ και 76!
Έχεις δίκιο.ειναι νέο σχεδιάστικα και κατασκευάστηκα μοντέλο και έχει καποια θεματάκια,τα οποία όμως από ότι ξέρω από τα παιδιά εδώ που τα έχουν τους τα έλυσε η αντιπροσωπεία και τα όπλα δουλεύουν ρολόι.Την κυριακη που μας περασε στο σκοπευτηριο ενα παληκαρι εφερε το
συγκεκριμενο δικανο να ριξη.
Ομως ειχε μεγαλο θεμα με την σκανδαλη του, καθε 3-4 φυσιγγια
που εριχνε του πεταγε (ξεκουμπωνε) απο κατω την σκανδαλη.
Το οπλο το ειχε παρει καινουριο και το εχει κατι μηνες.
Δεν ξερω αν υφισταται αυτο το προβλημα και σε αλλους που εχουν
αυτο το οπλο.
ΥΓ. Απαραδεκτο παντως για τετοιο οπλο που ειναι και πανακριβο.
Αυτό ειναι το σύνηθες προβλημα που αναφερα με τη σκανδάλη τ οποιο όμως λύνεται ευκολαΤην κυριακη που μας περασε στο σκοπευτηριο ενα παληκαρι εφερε το
συγκεκριμενο δικανο να ριξη.
Ομως ειχε μεγαλο θεμα με την σκανδαλη του, καθε 3-4 φυσιγγια
που εριχνε του πεταγε (ξεκουμπωνε) απο κατω την σκανδαλη.
Το οπλο το ειχε παρει καινουριο και το εχει κατι μηνες.
Δεν ξερω αν υφισταται αυτο το προβλημα και σε αλλους που εχουν
αυτο το οπλο.
ΥΓ. Απαραδεκτο παντως για τετοιο οπλο που ειναι και πανακριβο.
Αυτό ειναι το σύνηθες προβλημα που αναφερα με τη σκανδάλη τ οποιο όμως λύνεται ευκολα
Θα ρωτησω για να μην πω παπαντζες και θ απαντήσω μάλλον αυριοΠρεπει να παει στην αντιπροσωπεια το οπλο για να λυθει το θεμα,
η λυνετε με μια απλη παρεμβαση απο το χρηστη?
Οι καραμπινες δεν σκοτώνουν....τα δικανα ελαττωματικά...ούτε κινέζικα να ητανΌπως ειπα κι εχθες για να μην πω πράματα που δε στέκουν πήρα τηλ. Το παιδι που αντιμετώπισε το ίδιο προβλημα και μάθαμε τα εξης.η benelli το διόρθωσε άμεσα το προβλημα.ίσως ο άνθρωπος που αυτή τη στιγμη αντιμετωπίζει αυτό το θεμα να εχει παρει κάποιο απο τα πρωτα μοντέλα που είχαν ερθει και να ήτανε στοκ.πρεπει λοιπον να σταλεί τ οπλο στην αντιπροσωπεία και να το διορθώσουν αν ξέρουν αλλιως του αλλάζουν τη σκανδάλη και τελος.πάντως στα τελευταία μοντέλα δεν υφίσταται πια
Οι καραμπινες δεν σκοτώνουν....τα δικανα ελαττωματικά...ούτε κινέζικα να ηταν![]()
Όπως ειπα κι εχθες για να μην πω πράματα που δε στέκουν πήρα τηλ. Το παιδι που αντιμετώπισε το ίδιο προβλημα και μάθαμε τα εξης.η benelli το διόρθωσε άμεσα το προβλημα.ίσως ο άνθρωπος που αυτή τη στιγμη αντιμετωπίζει αυτό το θεμα να εχει παρει κάποιο απο τα πρωτα μοντέλα που είχαν ερθει και να ήτανε στοκ.πρεπει λοιπον να σταλεί τ οπλο στην αντιπροσωπεία και να το διορθώσουν αν ξέρουν αλλιως του αλλάζουν τη σκανδάλη και τελος.πάντως στα τελευταία μοντέλα δεν υφίσταται πια
Ρε μάστορα αφού εχει αυτό το προβλημα πως θα γίνει δηλαδή? Να μην το πει κανεις?Οι καραμπινες δεν σκοτώνουν....τα δικανα ελαττωματικά...ούτε κινέζικα να ηταν![]()
Ρε φίλε μην αρπαζεσαι αφού έχουμε μιλήσει μαζί...μια πλάκα κάναμε!αλλά σαν beretta δεν σκοτωνειΡε μάστορα αφού εχει αυτό το προβλημα πως θα γίνει δηλαδή? Να μην το πει κανεις?
Αυτα τα ξέρετε εσείς οι σκοπευτές. Εγω καραμπινακιας ειμαιΡε φίλε μην αρπαζεσαι αφού έχουμε μιλήσει μαζί...μια πλάκα κάναμε!αλλά σαν beretta δεν σκοτωνει![]()
Βασιλη βλητικα είναι καλο αλλα θέλει σκέψη η αγορά τουΠαλικάρια από δύναμη διάτρησης πώς πάει το συγκεκριμένο όπλο σε γενικές γραμμές?
Εννοείς φίλε την benelli becaccia supreme. Η κατάλαβα λάθος;Έχει κανείς το Beccacia; Είμαι στη διαδικασία να κλείσω ενα και θα ήταν σεβαστή η γνώμη κάποιου που το έχει! Αντικαθιστώ ένα ultralight Beretta
Εννοείς φίλε την benelli becaccia supreme. Η κατάλαβα λάθος;